Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ❤ herkes mideni boş bırakma diyor ama benim midem boşken mutlu ne zaman ağzıma birşey atsam sıkıntı başlıyorBende günde 2 defa kesin yerim elma gerçekten migdeyi rahatlatıyor kefirde rahatlatır aç kalmamak lazım 3 saatte bir aç olmasanda migden için çubuk kreker bile olsa at ağzına
Bende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler bilginiz var mı bu konuda
Bencede kız ❤Bu arada benim minik bacak arasi gosterdi ama anlamadm ultrasoncu kizda soyleyemem 20 haftadan once dedi bi baksaniza kizlar bana kiz gibi geldi
Eki Görüntüle 2691137
Ahhh yaa en sinir oldugum seylerden biri kaybolan testler neyse sikma canini bebisini dusun, dna testi biraz pahali ama cok daha detayli daha guvenilir Hem bebisin iyiymiss bak sana dans etmisKizlar okadar sinirliyimki anlatamam. Bugun randevum vardi kan sonuclarmi ogrenmeye gittim ikili test zamani yapilan. Sonuclarim ortada yok. Kan verdigim laboratuar hata yapmis ve hicbisi ogrenemiyorm. Zamanida gctigi icin yeniden yaptiramiyorum. Doktor bir yol daha var dedi tekrar kan vericem ama bu fetal dna gibi birsey ile bakicak bunun icin ekstra para odicem malesef. Ustune ustluk cinsiyetide ogrenemedm en buyuk avuntum bebegimi gordm ultrasonda hic durmuyodu yerinde cok tatliydi ❤
Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyuBende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.
Bende varım ama cok takmıyorum şurda en fazla 1 ay sonra öğrenirim garanti olmus olurAa bi de ben varım ☺
İnşallah canım aminBenim de oğlumdan önce iki düşüğüm oldu canım. Düşükte çektiğim ağrıları sezaryende bile çekmedim psikoloji desen ondan berbat. 3. Kez hamile kaldığımda ne zaman kanama olacağım diye korkuyla beklemekle geçti haftalarım.. Ama kendini şartlama hep aynı olacak değil. O acılarının mükafatı bu evladın olacak diye düşün. Hele en tehlikeli haftaları atlattık artık tadını çıkarmaya bak❤
Normal canım o civarda fiyatlar 1000 tl ye bile varYahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler bilginiz var mı bu konuda
Cnm ben ismimi listede göremedim. Söylememiştim sanırım. Yaş 35 İstanbul ilk çocuk cinsiyet belli deilMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİ@Pembeumutlar 24 Kocaeli 1 Kız 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart Kurabiyex 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart neysol 30 Kütahya 2 Kız 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart @tazeegelinnn 27 Bursa 1 @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 Kız 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart gampili 32 3 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart @Buhayatbenim 30 İstanbul 2 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Eylemeylemce 37 İstanbul 2 21 Mart @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart @bayanaslan 27 Kocaeli 1 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 Kız 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 @mia__2015 32 İstanbul 2 1-2 Mart @reddress 28 Kocaeli 1 Kız @gmzmz 35 Van 2 24 Mart @Izmirxd 24 İzmir 1 24 Mart @Esramina 29 Diyarbakır 3 21 Mart @Kir papatyasi 30 Erzincan 1 25 Mart Marsade 34 İstanbul 1 Erkek 8 Mart @Tgceerdgmus 27 Balıkesir 2 10 Mart @ayse vera 31 Ankara 1 Kız 1 Mart @prnss 32 İstanbul 3 @Beatrice535 29 Konya 1 18 Mart @busra3103 26 Muğla 1 9 Mart @buke1981 39 İzmir 4 @mrvmrvmrv 33 Ankara 1 @Sultanhsyn 23 Kahramanmaraş 1 25 Mart @Simayank 26 Ankara 1 6 Mart @La Laa 29 Ankara 2 17 Mart @Sevdeeee1 29 2 23 Mart @paperclips 35 Ankara 1 5 Mart @jun24 29 1 15 Mart Snmmrt 33 İzmir 1 20 Mart @melegimmgelsin 25 Şanlıurfa 1 26 Mart @selmablt 23 Kıbrıs 1 20 Mart dira90 29 2 30 Mart @lavinia90 30 Kırklareli 2 7 Mart @Emoshhh 30 1 @Glmbaha 35 İzmir 1 Kız 8 Mart @susam_perisi 34 Hatay 2 Erkek 15 Mart @Mavi95 25 İzmir 1 20 Mart @defne92 28 Balıkesir 1 @Nlfr11 29.5 Bursa 2 20 Mart @Essra313 Kırklareli 3 @benseniyerim 32 Erzurum 3 26 Mart
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Bizimki merak işte . Yoksa sağlıklı olsunlar varsın geç öğrenelim hiç önemli değilBende varım ama cok takmıyorum şurda en fazla 1 ay sonra öğrenirim garanti olmus olur
Tamam kuzum YazıyorumCnm ben ismimi listede göremedim. Söylememiştim sanırım. Yaş 35 İstanbul ilk çocuk cinsiyet belli deil
Aynen valla daha önce kayıp yaşayınca insan pek cinsiyeti merak etmiyor. Bizde kız erkek farketmez saglıklı olsun da. Ha merak tabiki var. Dr sordum cinsiyet belli olur mu die daha erken 1 6.haftada dedi üstelemedim.Bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim, bir hafta sonra randevum var 17 haftalık olacağız o zaman söylerim dedi, kız da yok erkek de yok ikisine de razıyız tek sağlıklı olsun da, tüp bebek olup öncesinde kayıp da yaşayınca cinsiyet aklımıza pek gelmiyor
Evet cnm merak var ama napalm saglıklı olsunlar da valla kız erkek farketmıo. Ha herkes soruo cinsiyet ne die belli deil diyorum. Saglıklı gelsinler saglıcakla büyütelim inşallahBizimki merak işte . Yoksa sağlıklı olsunlar varsın geç öğrenelim hiç önemli değil ☺
Ya maşallah işte kız evlat bu demek... Daha vicdanlı vefakar... Benim gönlümden hep kız evlat geçiyor Rabbim hayırlısını versin yine deBEnim de büyüğüm 7 yaşında, küçüğüm 4.
Küçük biraz zorluyor beni de, çok cimcime de kendisi
Büyük kızım sağ olsun, bana yardım etmek için uğraşıyor, akşam baktım bulaşık makinesini boşaltıyordu ben yorulmayayım diye
Ya heryerde farklı.Bir de radyoloji uzmanı ve perinatolog ücretleri de farklı.Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyu
Bence oranlarımız çok yüksek. Geçen hafta %80 demişti. Tam emin olamıyordum. Dün %95 dediğinde çok rahatladım.16.haftaya kadar %100 demiyormuş bizim doktor kural olarak. Bence değişmez artık iyi yapmışsın kıyafet almakla. İnsan onları gördükçe daha çok bağlanıyor bebeğine. Güzel günlerde kullansınlar inşallah sağlıklagozunuz aydinn banafa gecen hafta cuma doktor %90 kiz dedi bende pazar gunu e bebekten pembis pembis kiyafetler aldm bikac biseyde sepete attim alicm ama elim gitmiyor yaa bir dhali kontrole kdr degisirmi acaba diye korkuyorm
Evet kız gibiBu arada benim minik bacak arasi gosterdi ama anlamadm ultrasoncu kizda soyleyemem 20 haftadan once dedi bi baksaniza kizlar bana kiz gibi geldi
Eki Görüntüle 2691137