2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler 😱 bilginiz var mı bu konuda

Bende günde 2 defa kesin yerim elma gerçekten migdeyi rahatlatıyor kefirde rahatlatır aç kalmamak lazım 3 saatte bir aç olmasanda migden için çubuk kreker bile olsa at ağzına
Teşekkür ederim canım ❤ herkes mideni boş bırakma diyor ama benim midem boşken mutlu ne zaman ağzıma birşey atsam sıkıntı başlıyor :KK43:

Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler 😱 bilginiz var mı bu konuda
Bende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.

Kizlar okadar sinirliyimki anlatamam. Bugun randevum vardi kan sonuclarmi ogrenmeye gittim ikili test zamani yapilan. Sonuclarim ortada yok. Kan verdigim laboratuar hata yapmis ve hicbisi ogrenemiyorm. Zamanida gctigi icin yeniden yaptiramiyorum. Doktor bir yol daha var dedi tekrar kan vericem ama bu fetal dna gibi birsey ile bakicak bunun icin ekstra para odicem malesef. Ustune ustluk cinsiyetide ogrenemedm en buyuk avuntum bebegimi gordm ultrasonda hic durmuyodu yerinde cok tatliydi ❤
Ahhh yaa en sinir oldugum seylerden biri kaybolan testler :KK43: neyse sikma canini bebisini dusun, dna testi biraz pahali ama cok daha detayli daha guvenilir 🙏🏻 Hem bebisin iyiymiss bak sana dans etmis 🙏❤️💛

Bende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.
Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyu 😏

Benim de oğlumdan önce iki düşüğüm oldu canım. Düşükte çektiğim ağrıları sezaryende bile çekmedim psikoloji desen ondan berbat. 3. Kez hamile kaldığımda ne zaman kanama olacağım diye korkuyla beklemekle geçti haftalarım.. Ama kendini şartlama hep aynı olacak değil. O acılarının mükafatı bu evladın olacak diye düşün. Hele en tehlikeli haftaları atlattık artık tadını çıkarmaya bak❤
İnşallah canım amin 🤲

ANNE
ADAYI :anneadayı:
ÇOCUK:emir_bebek:
CİNSİYET 💖💙TAHMİNİ
D.T:anne:
BEBEK
İSMİ:KK200:
@Pembeumutlar24Kocaeli1Kız6 Mart
@gokhaninmelegi26Ankara21 Mart
@sunflower7126Kırıkkale13 Mart
@Ozlem_42627Sivas17 Mart
Kurabiyex Kurabiyex 30Samsun19 Mart
@Minikbalarim28Çanakkale12 Mart
neysol neysol 30Kütahya2Kız2 Mart
@Hndn tyln34İstanbul12 Mart
@tazeegelinnn27Bursa1
@Ozlmysr27İstanbul17 Mart
@Askkadiniii25İstanbul16 Mart
@Mavisiguzel37Ankara211 Mart
K KurkmantoluS 261Kız2 Mart
@Krglhh27Bursa111 Mart
@kuyrukluyildiz32Eskişehir21 Mart
@Muzmus34Yurtdışı28 Mart
gampili gampili 3238 Mart
@mores29İstanbul116 Mart
@DilekBurcu23İstanbul118 Mart
@Buhayatbenim30İstanbul24 Mart
@Esnyt12 Mart
@Summerwinter32Ankara121 Mart
@olite34İstanbul1
@Eylemeylemce37İstanbul221 Mart
@Nameless Warrior31İstanbul114 Mart
@Bijutak36Balıkesir15 Mart
@bayanaslan27Kocaeli119 Mart
@Aysse3466322Ankara218 Mart
@Vionde32İstanbul2Kız2 Mart
@history198535İzmir2
@mia__201532İstanbul21-2 Mart
@reddress28Kocaeli1Kız
@gmzmz35Van224 Mart
@Izmirxd24İzmir124 Mart
@Esramina29Diyarbakır321 Mart
@Kir papatyasi30Erzincan125 Mart
Marsade Marsade 34İstanbul1Erkek8 Mart
@Tgceerdgmus27Balıkesir210 Mart
@ayse vera31Ankara1Kız1 Mart
@prnss32İstanbul3
@Beatrice53529Konya118 Mart
@busra310326Muğla19 Mart
@buke198139İzmir4
@mrvmrvmrv33Ankara1
@Sultanhsyn23Kahramanmaraş125 Mart
@Simayank26Ankara16 Mart
@La Laa29Ankara217 Mart
@Sevdeeee129223 Mart
@paperclips35Ankara15 Mart
@jun2429115 Mart
Snmmrt Snmmrt 33İzmir120 Mart
@melegimmgelsin25Şanlıurfa126 Mart
@selmablt23Kıbrıs120 Mart
dira90 dira90 29230 Mart
@lavinia9030Kırklareli27 Mart
@Emoshhh301
@Glmbaha35İzmir1Kız8 Mart
@susam_perisi34Hatay2Erkek15 Mart
@Mavi9525İzmir120 Mart
@defne9228Balıkesir1
@Nlfr1129.5Bursa220 Mart
@Essra313Kırklareli3
@benseniyerim32Erzurum326 Mart
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Cnm ben ismimi listede göremedim. Söylememiştim sanırım. Yaş 35 İstanbul ilk çocuk cinsiyet belli deil

Bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim, bir hafta sonra randevum var 17 haftalık olacağız o zaman söylerim dedi, kız da yok erkek de yok ikisine de razıyız tek sağlıklı olsun da, tüp bebek olup öncesinde kayıp da yaşayınca cinsiyet aklımıza pek gelmiyor 😊
Aynen valla daha önce kayıp yaşayınca insan pek cinsiyeti merak etmiyor. Bizde kız erkek farketmez saglıklı olsun da. Ha merak tabiki var. Dr sordum cinsiyet belli olur mu die daha erken 1 6.haftada dedi üstelemedim.

BEnim de büyüğüm 7 yaşında, küçüğüm 4.
Küçük biraz zorluyor beni de, çok cimcime de kendisi 😅
Büyük kızım sağ olsun, bana yardım etmek için uğraşıyor, akşam baktım bulaşık makinesini boşaltıyordu ben yorulmayayım diye 😍😅
Ya maşallah işte kız evlat bu demek... Daha vicdanlı vefakar... Benim gönlümden hep kız evlat geçiyor Rabbim hayırlısını versin yine de

Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyu 😏
Ya heryerde farklı.Bir de radyoloji uzmanı ve perinatolog ücretleri de farklı.

gozunuz aydinn banafa gecen hafta cuma doktor %90 kiz dedi bende pazar gunu e bebekten pembis pembis kiyafetler aldm bikac biseyde sepete attim alicm ama elim gitmiyor yaa bir dhali kontrole kdr degisirmi acaba diye korkuyorm 😔
Bence oranlarımız çok yüksek. Geçen hafta %80 demişti. Tam emin olamıyordum. Dün %95 dediğinde çok rahatladım.16.haftaya kadar %100 demiyormuş bizim doktor kural olarak. Bence değişmez artık 🥰 iyi yapmışsın kıyafet almakla. İnsan onları gördükçe daha çok bağlanıyor bebeğine. Güzel günlerde kullansınlar inşallah sağlıkla 🙏🏻🧿

X