2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah doktor bebisede bakar cinsiyeti zaten soylemeyecem bakmayacagina adim gibi eminim bari bebisimi görsem ins ikili sonucuda cok iyidir oglen 1 de rsndevum benimde cumads yeni doktoruma gidicem
Hadi bakalim guzel haberlerle gel ve bize de yaz canim, insallah seni sasirtir cinsiyeti de ogrenir gelirsin 😊🙏🏻

Daha fazla gider doğumda canım. Ben doğumdan hemen sonra 8.5 kilo eksik çıktım. 15 gün sonra da bütün kilomu verip 2 kilo da fazla verdim. Doğum kilosu çok kalıcı bişey değil bence ama vücut hamur gibi oluyor. Sıkılaştırmak mesele
Ayyy ne guzelll ins bende oyle olurm 😀 evet sanki gobegi cekip geri birakmissn fbi oluyor ama benm ilk sezeryanda 1 parmak sarkma vardi okdr azalmisti senem dolunca kilo vermistm ama cok fenaydi

Kizlar aimdi fark ettim bu ne olablr acaba ya korktum simdi ya heryeri kaplarsa diye IMG-20200916-WA0006.jpeg elimin ustunde dikkatli bakinca daire şeklinde beyaz bisiy var

Oyy kiyamam ya.Hem hamilelik hemde Bilinç altında kalmış işte.Bi de o olay aklında kalmis.Masterchef te izleyip yatarsan tabi aklın yemekte kalır canım.Sen o pastayi yemeden aklından çıkmaz.
Canım o gün kayınvalideme dedim. Kocaman pasta aldılar bana🤩 yedim. Ama rüyalarda hep bana yiyecek verilmiyor. Hep gizli yiyorlar. En sonunda o yiyenlere diycem pasta alın bana verin. 😂 aynı ambiyansı isteyeceğim. Hep derdi ninem, hamilenin nefsi başkadır diye... hakkaten öyle. Benim bekarken nefsim hiç böyle değildi. Ama herşeyi çekiyor canım. Avm ye bile gitmk istemiyorm. Milletin yediklerini çeker mi insanın canı ya.. herşeyi istiyorm 😋 boğazlı birşy olcak bizim ki

Kızlar hapşırınca kasıklarına birşey batıyor gibi oluyor çok acıtıyor bunu yaşayan var mı :KK43:
Benimde oluyor canım. Sol tarafıma birşey batıyor gibi ağrı giriyor.her zaman olmuyor, arada giriyor. Bende artık hapşırmadan önce oturur vaziyete gelip, alttan karnımı tutuyorum . Öyle yapınca olmamaya başladı.

Kizlar aimdi fark ettim bu ne olablr acaba ya korktum simdi ya heryeri kaplarsa diye Eki Görüntüle 2691207 elimin ustunde dikkatli bakinca daire şeklinde beyaz bisiy var
Canım bundan benim göbeğimde olmuştu birkaç sene önce. Bende vitiligo diye çok korkmuştum. Tıp fakültesine gittim. Karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar. Vitiligo değil bir mantar türüymüş ilaç vermişti doktor geçmişti

Benim oluyor çok kötü kasiklarimdan aşağıya doğru sancı giriyo bişey oldu diye korkuyorum ama uzaninca geçiyor
Benimde oluyor canım. Sol tarafıma birşey batıyor gibi ağrı giriyor.her zaman olmuyor, arada giriyor. Bende artık hapşırmadan önce oturur vaziyete gelip, alttan karnımı tutuyorum . Öyle yapınca olmamaya başladı.
Oluyor artık hapşuruk gelirken korkuyorum resmen 😣
Normal demekki kızlar kıvranıyorum resmen hapşırınca elimle tutuyorum ama bana misin demiyor teşekkür ederim hepinize :KK200:

Doktor mide ilacı verdi iyi geldi ama boğazım düzelmedi sıcak su içiyorum o biraz yumuşattı bakalım ne yapıcam bilmiyorum inşallah düzelir boğazım Allah sanada şifa versin canım 🤗🤗
Sağol canım inşallah tez vakitte düzelirsin, ya çok tuhaf ama benim bulantılar, mide yanması sanki saatini beklıyo muş gbi gecti, pazar günü 12.hafta dolmuştu o gün gece hala vardı, pazartesi şıp dıye kesildi sanki 13.haftaya girer girmez, dün de bügün de çok şükür iyiym, ama çok şaşırdım saatini bekler gbi oldu, bi yandan korktum merak ediyorum bebeği, ilkinde kalbi durmuştu 8 haftalıkken şimdi dıyırum yok bayagı ilerledi bişey olmaz ama evham birakmıyo 😔

Ayyy ne guzelll ins bende oyle olurm 😀 evet sanki gobegi cekip geri birakmissn fbi oluyor ama benm ilk sezeryanda 1 parmak sarkma vardi okdr azalmisti senem dolunca kilo vermistm ama cok fenaydi
O koca göbek derisi birden sönünce geriye kalan deri fazlalığı aman tonremm🙈 neyse ki önlem alınca çabuk topatlanıyor evet🙂

Kızlar selam. Youtube da videolar var demişlerdi, Anne karnında bebeğin cinsiyet oluşumu hafta hafta. Yabancıydi sanırım. Bilen var mı? Ben o video yu cok merak etmiştim de bulamadim🙄

Canım bundan benim göbeğimde olmuştu birkaç sene önce. Bende vitiligo diye çok korkmuştum. Tıp fakültesine gittim. Karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar. Vitiligo değil bir mantar türüymüş ilaç vermişti doktor geçmişti
Alla alla bende baya korktum kendi kadin dogum doktoruma bi sorsammi ki oneri alsammi anlamaz ama bilemedim

Canım o gün kayınvalideme dedim. Kocaman pasta aldılar bana🤩 yedim. Ama rüyalarda hep bana yiyecek verilmiyor. Hep gizli yiyorlar. En sonunda o yiyenlere diycem pasta alın bana verin. 😂 aynı ambiyansı isteyeceğim. Hep derdi ninem, hamilenin nefsi başkadır diye... hakkaten öyle. Benim bekarken nefsim hiç böyle değildi. Ama herşeyi çekiyor canım. Avm ye bile gitmk istemiyorm. Milletin yediklerini çeker mi insanın canı ya.. herşeyi istiyorm 😋 boğazlı birşy olcak bizim ki
Travma olmuş sana ya resmen.Ben bulantidan gözüm yiyecek görmüyor.Ilk hamileligimde bende böyleydim.Eksi diye ağlamıştım hatta.Okadar yani.Ya hamilelik çok farklı birşey.Insani alt üst ediyor o hormonlar.

X