- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
Ayın 24 üne randevum var o zaman söylicem bakalımÇok kolay kg verebiliyorsun demekki.Ama bunu dr.a tekrar sor.sana vitamin falan vermesi gerek.Bebek senden alıyor.Sen güçsüz kalırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 24 üne randevum var o zaman söylicem bakalımÇok kolay kg verebiliyorsun demekki.Ama bunu dr.a tekrar sor.sana vitamin falan vermesi gerek.Bebek senden alıyor.Sen güçsüz kalırsın.
Gerçekten bunu duymak iyi geldi içim rahatladı açıkçası korkuyorum ilk gebeliğim insan ya bebek beslenemezse diye korkuyor bugün yemek yemeğe zorladım kendimi tek öğün yiyordum günlerdir bugün 2 öğün yedimKorkma ben ilk hamileliğimde 12-13 kilo verip 5 geri almıştım sadece. Ona rağmen 3.300 Gr doğdu oğlum. Sağlıklıysa herşey sıkıntı yapma.
Doktor mide ilacı verdi iyi geldi ama boğazım düzelmedi sıcak su içiyorum o biraz yumuşattı bakalım ne yapıcam bilmiyorum inşallah düzelir boğazım Allah sanada şifa versin canımBenim de özellikle akşamları midem iyice şişiyo yanma da oluyo tabi, az az sık sık yeme yudum yudum su diyolar uygulamaya çalışıyorum bakalım
Aynn cnm malesef onun negatf cikmis ins birdahaki ay olurSilik çizgi çıkan çatlatma iğnesi vurulan bir arkadaş vardı onu diyorum canım
Bende öyleyim 4-5 kilo aldım. Normal ya ayda 1 kilo işte sıkma canını bundan sonra daha az alırız. ben hiç evden cıkmıyordum artık yürüyüs yapıcam ye yat kilo yapıyo. Bi de bazı kadınlar ilk aylarda hızlı alıp sonra yavaşlıyomusKizlar yaaa ben 71 ile hamile kaldim suan 75 geliyorm tok karnina bazen 75.7goruyorm 15 haftamiz doldu sizce cok mu kilo aldim
Olsun fetal dna hepsinden daha ileri bir test, daha fazla hastalıga bakılıyo falan. Burda özellerde 3 bin tl den başlıyor fiyati bnm arkadasım yurtdısına gönderdi 4500 verdi. Orda fiyatı daha makuldür. İyi yapmıssınKizlar okadar sinirliyimki anlatamam. Bugun randevum vardi kan sonuclarmi ogrenmeye gittim ikili test zamani yapilan. Sonuclarim ortada yok. Kan verdigim laboratuar hata yapmis ve hicbisi ogrenemiyorm. Zamanida gctigi icin yeniden yaptiramiyorum. Doktor bir yol daha var dedi tekrar kan vericem ama bu fetal dna gibi birsey ile bakicak bunun icin ekstra para odicem malesef. Ustune ustluk cinsiyetide ogrenemedm en buyuk avuntum bebegimi gordm ultrasonda hic durmuyodu yerinde cok tatliydi ❤
Tam fetal dna degil direk kromozomlara bakiyolar birde cinsiyet soyluyo. Doktora sordum gerekljmi diye evet dedi yasin 35 dedim saol hatirlattign icin.Olsun fetal dna hepsinden daha ileri bir test, daha fazla hastalıga bakılıyo falan. Burda özellerde 3 bin tl den başlıyor fiyati bnm arkadasım yurtdısına gönderdi 4500 verdi. Orda fiyatı daha makuldür. İyi yapmıssın
Eklerim canımK KurkmantoluS beni de listeye ekleyebilir misin?
3.çocuk
Beklenen doğum tarihi:26 Mart
Aynı benimde öyle ya. Yemeyince gidiyoCok mu dedi benim doktorm iyi dedi cnki oglumda cok almistm 10 kilo ilk 3 ayda nasl cok demis size ama ben rahatsiz oluyorm belim agriyor yanlarm agriyor 1 2 kilo alsm odem gbi oluyo guzum 2 gun yemesem eskisi gbi oluyorum ah ah 3 4 gun aksm yemegi yemezdm karnim duz olurdu smdi gelde gör onumde bir top var sanki
bnm doktorum da boyatabilirsin diyoTam fetal dna degil direk kromozomlara bakiyolar birde cinsiyet soyluyo. Doktora sordum gerekljmi diye evet dedi yasin 35 dedim saol hatirlattign icin.
150$ odicem toplamda.
Bu arada doktor sacini boyatabilirsn dedi sasirdim
Baska resmi yok mu anlamadım karısık buBu arada benim minik bacak arasi gosterdi ama anlamadm ultrasoncu kizda soyleyemem 20 haftadan once dedi bi baksaniza kizlar bana kiz gibi geldi
Eki Görüntüle 2691137
Var ama bacak arasi bitek gosterdigi bu varBaska resmi yok mu anlamadım karısık bu
Bnm doktor sırttan baktı popodan yani cıkıntı yoktu kızmışVar ama bacak arasi bitek gosterdigi bu var
Pazartesi doktora gittiğimde 12+5 ti ama ultrasonda 13+4 çıktıSenin ne kadarlikti bebis
E bu kızBu arada benim minik bacak arasi gosterdi ama anlamadm ultrasoncu kizda soyleyemem 20 haftadan once dedi bi baksaniza kizlar bana kiz gibi geldi
Eki Görüntüle 2691137
Ben de özenmedim değil helal olsun vallaYa kizlar bnde ne gzl boyle spor yapardim 3 ay onceye kadar fittim simdi baya kilo aldim bu kadini instagramda gordum egzerszlerinden agirliksz olanlari bnde ypicm artık haftanin 4 5 gunu duzenlo egzersizime geri basliycm yuruyusumu ypiyorum zaten ama egzerszde ekliycm . Yabancı kadin 36 haftalik hMile hali bile fit vallaEki Görüntüle 2691120 valla imrendim
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de raporluyum şu an. Evde dinleniyorum kalkmamaya çalışıyorum. İnşalllah en kısa sürede geçer benimki de.Canım stres yapma ve sakın hic bir is yapma ben lavabo harici kalkmadım kanamaların 7 haftada başladı oyle boyle degil adet kanaması gibi bacaklarımdan akıyordu kan pregeston kullandım 2 tanede haftada bir pruloton igne vurundum 14 haftada bitti cok sukur kanamalarım 16 haftalık olduk cok sukur
Valla bebiş doğunca ek gıdaya da geçince mecbur yapcan canım alışsan iyi olur bi de tüm yemekler genelde birbirine benziyor mantığını çözünce çok basitYa heralde mide bulantısından olsa gerek. Mutfakla mesafeliyim birde yemek yapmak gerçekden zor. Pratik yemek bile mutfağı alt üst ediyor. Bakalm inşallah aşka gelirim..