2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler bilginiz var mı bu konuda

Bende günde 2 defa kesin yerim elma gerçekten migdeyi rahatlatıyor kefirde rahatlatır aç kalmamak lazım 3 saatte bir aç olmasanda migden için çubuk kreker bile olsa at ağzına
Teşekkür ederim canım ❤ herkes mideni boş bırakma diyor ama benim midem boşken mutlu ne zaman ağzıma birşey atsam sıkıntı başlıyor

Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler bilginiz var mı bu konuda
Bende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.

Ahhh yaa en sinir oldugum seylerden biri kaybolan testler neyse sikma canini bebisini dusun, dna testi biraz pahali ama cok daha detayli daha guvenilir Hem bebisin iyiymiss bak sana dans etmis

Bende onu düşünüyorum.Ben ilk hamileligimde kendi dr.um yapmıştı.Extra ucret de odemedik.Ama burda şehir hastanesinde ve fakültede 1ay önceden randevu alirsan ücretsiz yaptıran da var.
Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyu

İnşallah canım amin

Cnm ben ismimi listede göremedim. Söylememiştim sanırım. Yaş 35 İstanbul ilk çocuk cinsiyet belli deil

Aynen valla daha önce kayıp yaşayınca insan pek cinsiyeti merak etmiyor. Bizde kız erkek farketmez saglıklı olsun da. Ha merak tabiki var. Dr sordum cinsiyet belli olur mu die daha erken 1 6.haftada dedi üstelemedim.

Ya maşallah işte kız evlat bu demek... Daha vicdanlı vefakar... Benim gönlümden hep kız evlat geçiyor Rabbim hayırlısını versin yine de

Allah allah çok değişik uygulamalar var ya hamileliğin başından beri hastanelere verdiğimiz para 1000tl olmuştur heralde gereksiz pahalı geldi ayrıntılı, ama önemli olduğu için mecbur aldık randevuyu
Ya heryerde farklı.Bir de radyoloji uzmanı ve perinatolog ücretleri de farklı.

gozunuz aydinn banafa gecen hafta cuma doktor %90 kiz dedi bende pazar gunu e bebekten pembis pembis kiyafetler aldm bikac biseyde sepete attim alicm ama elim gitmiyor yaa bir dhali kontrole kdr degisirmi acaba diye korkuyorm
Bence oranlarımız çok yüksek. Geçen hafta %80 demişti. Tam emin olamıyordum. Dün %95 dediğinde çok rahatladım.16.haftaya kadar %100 demiyormuş bizim doktor kural olarak. Bence değişmez artık iyi yapmışsın kıyafet almakla. İnsan onları gördükçe daha çok bağlanıyor bebeğine. Güzel günlerde kullansınlar inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…