2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumda gebe gibi değildim hiç.bu bebek cok zorluyor beni özellikle bulasik mak.banyo deterj. Kokulari çöp kokusu mahvoluyorum. Bide gebelik reflusu cikti başıma ne yersem bozagima takıldı hissi bunun sebep olduğu ogurtu bulanti. Bakmam gereken 2.5 yasinda bi cocuk günlerim cok zorfeciyor. Perşembe cinsiyet icin gideceğim kiza benzetmesi en son. Bana dua edin bünyem zayıf bu tempoyu kaldıramıyorum cok zorlaniyorum

Ense kalinligi 1.9 cikti bizim sizinkiler baya dusukmus doktor iyi dedi gerci ama yine de sizinkilere gore yuksek geldi simdikan sonucuna göre de dusuk risk cikmis insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari. Bu arada ben erkek hissediyorum herkes kiz istiyor mart annelerinde sanki

Bulantiya faydali bisey yok bence.. ben umudumu kestim bulanti konusunda da uzerine yanma da gelince insan cok zorlaniyor.. gavisconu ben de aldim bin pismanim aldigima yarin doktoruma sorup degistireyim olmadi.. yani hersey icin de bisi kullanmak istemiyorum ama sanki hamile degilim de hastayim gibi hissediyorum kendimi.. hic bisi yapmak istemiyorum, midem bulaniyor, yaniyo, sonra da enerjim de bitiyo

Çok iyi biliyorum bu duyguyu. Daha 2 gun önce sordum burda da, halen bulanıyor musunuz diye, ben mahvoldum. Hele bugün sabah sanki gebeligimi en kötü günüydü bu anlamda. O kadar kustum ki midem çıkacak sandım. Gerçekten hamile değil de hasta gibi hissetmek çok çok yorucu. Ne diyim ki, inşallah bir an önce biter, biz de rahatlama dönemine geçeriz

Kizlar bende de hem gastirt hem ulser var bde hamilelik arada midem yaniyor sut elma salatalik havuc soda limon ve sodali ayran visne suyu yanma birakmiyor bende deneyin

Kızlar vücudla ilgili ilk gebeligimde WC den çıkmadım ağlıyordum sürekli doğumuna kadar devam etti ALLAH acıdı bunda çektirmiyor sanırım inşALLAH tez vakitte iyileşirsiniz

Kızlar vücudla ilgili ilk gebeligimde WC den çıkmadım ağlıyordum sürekli doğumuna kadar devam etti ALLAH acıdı bunda çektirmiyor sanırım inşALLAH tez vakitte iyileşirsiniz
Insllah canim. Ilk gebeligimde de öyleydim ben ama 13.hafta gibi bitmişti. Normale dönmüştüm. Su anda 14. Haftam dayım ve cok kötüyüm. Zaten bu gebeligim çok acayip geçiyor, sanki ilk defa daha önce hiç gebe kalmamıştım gibi. Ben hamile olduğumu unutuyorum sıklıkla o derece yani. Kanama, leke, enfeksiyon, düşük riski, bulantı, kusma hepsi aynı anda geldi geçmiyor

Ya heralde mide bulantısından olsa gerek. Mutfakla mesafeliyim birde yemek yapmak gerçekden zor. Pratik yemek bile mutfağı alt üst ediyor. Bakalm inşallah aşka gelirim..

Zar zor yemek yiyorum çok hazımsızım benim gibi olan var mı? Midem bulanmıyor hiç olmadı ama hamile gibi değilim ya

3 çocuk maşallah inşallah gönlündeki nasip olur hayırlı sağlıklı olsun. Benim 2.5 yaşında bir canavarım var düz duvara tırmanıyor hamileliğimi burnumdan getiriyor. Bi tane daha varken hemilelil düşünemiyorum

Canım stres yapma ve sakın hic bir is yapma ben lavabo harici kalkmadım kanamaların 7 haftada başladı oyle boyle degil adet kanaması gibi bacaklarımdan akıyordu kan pregeston kullandım 2 tanede haftada bir pruloton igne vurundum 14 haftada bitti cok sukur kanamalarım 16 haftalık olduk cok sukur

BEnim de büyüğüm 7 yaşında, küçüğüm 4.
Küçük biraz zorluyor beni de, çok cimcime de kendisi
Büyük kızım sağ olsun, bana yardım etmek için uğraşıyor, akşam baktım bulaşık makinesini boşaltıyordu ben yorulmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…