2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma ben ilk hamileliğimde 12-13 kilo verip 5 geri almıştım sadece. Ona rağmen 3.300 Gr doğdu oğlum. Sağlıklıysa herşey sıkıntı yapma.
Gerçekten bunu duymak iyi geldi içim rahatladı açıkçası korkuyorum ilk gebeliğim insan ya bebek beslenemezse diye korkuyor bugün yemek yemeğe zorladım kendimi tek öğün yiyordum günlerdir bugün 2 öğün yedim

Benim de özellikle akşamları midem iyice şişiyo yanma da oluyo tabi, az az sık sık yeme yudum yudum su diyolar uygulamaya çalışıyorum bakalım
Doktor mide ilacı verdi iyi geldi ama boğazım düzelmedi sıcak su içiyorum o biraz yumuşattı bakalım ne yapıcam bilmiyorum inşallah düzelir boğazım Allah sanada şifa versin canım

Ya kizlar bnde ne gzl boyle spor yapardim 3 ay onceye kadar fittim simdi baya kilo aldim bu kadini instagramda gordum egzerszlerinden agirliksz olanlari bnde ypicm artık haftanin 4 5 gunu duzenlo egzersizime geri basliycm yuruyusumu ypiyorum zaten ama egzerszde ekliycm . Yabancı kadin 36 haftalik hMile hali bile fit valla valla imrendim

Kizlar okadar sinirliyimki anlatamam. Bugun randevum vardi kan sonuclarmi ogrenmeye gittim ikili test zamani yapilan. Sonuclarim ortada yok. Kan verdigim laboratuar hata yapmis ve hicbisi ogrenemiyorm. Zamanida gctigi icin yeniden yaptiramiyorum. Doktor bir yol daha var dedi tekrar kan vericem ama bu fetal dna gibi birsey ile bakicak bunun icin ekstra para odicem malesef. Ustune ustluk cinsiyetide ogrenemedm en buyuk avuntum bebegimi gordm ultrasonda hic durmuyodu yerinde cok tatliydi

Kizlar yaaa ben 71 ile hamile kaldim suan 75 geliyorm tok karnina bazen 75.7goruyorm 15 haftamiz doldu sizce cok mu kilo aldim
Bende öyleyim 4-5 kilo aldım. Normal ya ayda 1 kilo işte sıkma canını bundan sonra daha az alırız. ben hiç evden cıkmıyordum artık yürüyüs yapıcam ye yat kilo yapıyo. Bi de bazı kadınlar ilk aylarda hızlı alıp sonra yavaşlıyomus

Olsun fetal dna hepsinden daha ileri bir test, daha fazla hastalıga bakılıyo falan. Burda özellerde 3 bin tl den başlıyor fiyati bnm arkadasım yurtdısına gönderdi 4500 verdi. Orda fiyatı daha makuldür. İyi yapmıssın

Tam fetal dna degil direk kromozomlara bakiyolar birde cinsiyet soyluyo. Doktora sordum gerekljmi diye evet dedi yasin 35 dedim saol hatirlattign icin.
150$ odicem toplamda.
Bu arada doktor sacini boyatabilirsn dedi sasirdim

Aynı benimde öyle ya. Yemeyince gidiyo
Tam fetal dna degil direk kromozomlara bakiyolar birde cinsiyet soyluyo. Doktora sordum gerekljmi diye evet dedi yasin 35 dedim saol hatirlattign icin.
150$ odicem toplamda.
Bu arada doktor sacini boyatabilirsn dedi sasirdim
bnm doktorum da boyatabilirsin diyo

Ben de özenmedim değil helal olsun valla

Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de raporluyum şu an. Evde dinleniyorum kalkmamaya çalışıyorum. İnşalllah en kısa sürede geçer benimki de.

Ya heralde mide bulantısından olsa gerek. Mutfakla mesafeliyim birde yemek yapmak gerçekden zor. Pratik yemek bile mutfağı alt üst ediyor. Bakalm inşallah aşka gelirim..
Valla bebiş doğunca ek gıdaya da geçince mecbur yapcan canım alışsan iyi olur bi de tüm yemekler genelde birbirine benziyor mantığını çözünce çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…