2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumda gebe gibi değildim hiç.bu bebek cok zorluyor beni özellikle bulasik mak.banyo deterj. Kokulari çöp kokusu mahvoluyorum. Bide gebelik reflusu cikti başıma ne yersem bozagima takıldı hissi bunun sebep olduğu ogurtu bulanti. Bakmam gereken 2.5 yasinda bi cocuk günlerim cok zorfeciyor. Perşembe cinsiyet icin gideceğim kiza benzetmesi en son. Bana dua edin bünyem zayıf bu tempoyu kaldıramıyorum cok zorlaniyorum

Ense kalinligi 1.9 cikti bizim sizinkiler baya dusukmus doktor iyi dedi gerci ama yine de sizinkilere gore yuksek geldi simdi😁kan sonucuna göre de dusuk risk cikmis insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari. Bu arada ben erkek hissediyorum herkes kiz istiyor mart annelerinde sanki😁

Evet canım rahatlikla kullanabilirsin. Ben bir önceki hamileliğimde 5.ayda midem yanıyor diye gaviscon a başlamıştım. Bunda da 5 hafta önce doktorum kusmalarim için rennie yazacam dedi. Yok dedim ben gaviscon a alıştım onu alayım. Almaz olaydım, gaviscon içtiğim gibi kustum defalarca. Sonraki gidişimde anlatınca, doktorum bekliyordum bunu dedi, çünkü gaviscon çok katı bir ilaç, mide bulantisini arttırır. Rennie dene dedi, 5 kutu aldım. Kullandığımı buz dolaba atıyorum, arada gidip şişe yi dikiyorum valla tepeleme. Kaşıkla da uğraşmıyorum. Etkisi çok iyi ama bulantı için uzun sürmüyor. Ancak yanma konusunda gayet başarılı 👍🏻
Bulantiya faydali bisey yok bence.. ben umudumu kestim bulanti konusunda da uzerine yanma da gelince insan cok zorlaniyor.. gavisconu ben de aldim bin pismanim aldigima yarin doktoruma sorup degistireyim olmadi.. yani hersey icin de bisi kullanmak istemiyorum ama sanki hamile degilim de hastayim gibi hissediyorum kendimi.. hic bisi yapmak istemiyorum, midem bulaniyor, yaniyo, sonra da enerjim de bitiyo :KK43:

Bulantiya faydali bisey yok bence.. ben umudumu kestim bulanti konusunda da uzerine yanma da gelince insan cok zorlaniyor.. gavisconu ben de aldim bin pismanim aldigima yarin doktoruma sorup degistireyim olmadi.. yani hersey icin de bisi kullanmak istemiyorum ama sanki hamile degilim de hastayim gibi hissediyorum kendimi.. hic bisi yapmak istemiyorum, midem bulaniyor, yaniyo, sonra da enerjim de bitiyo :KK43:
Çok iyi biliyorum bu duyguyu. Daha 2 gun önce sordum burda da, halen bulanıyor musunuz diye, ben mahvoldum. 😔 Hele bugün sabah sanki gebeligimi en kötü günüydü bu anlamda. O kadar kustum ki midem çıkacak sandım. Gerçekten hamile değil de hasta gibi hissetmek çok çok yorucu. Ne diyim ki, inşallah bir an önce biter, biz de rahatlama dönemine geçeriz 🙏

Kizlar bende de hem gastirt hem ulser var bde hamilelik arada midem yaniyor sut elma salatalik havuc soda limon ve sodali ayran visne suyu yanma birakmiyor bende deneyin

Çok iyi biliyorum bu duyguyu. Daha 2 gun önce sordum burda da, halen bulanıyor musunuz diye, ben mahvoldum. 😔 Hele bugün sabah sanki gebeligimi en kötü günüydü bu anlamda. O kadar kustum ki midem çıkacak sandım. Gerçekten hamile değil de hasta gibi hissetmek çok çok yorucu. Ne diyim ki, inşallah bir an önce biter, biz de rahatlama dönemine geçeriz 🙏
😢 Kızlar vücudla ilgili ilk gebeligimde WC den çıkmadım ağlıyordum sürekli doğumuna kadar devam etti ALLAH acıdı bunda çektirmiyor sanırım inşALLAH tez vakitte iyileşirsiniz

😢 Kızlar vücudla ilgili ilk gebeligimde WC den çıkmadım ağlıyordum sürekli doğumuna kadar devam etti ALLAH acıdı bunda çektirmiyor sanırım inşALLAH tez vakitte iyileşirsiniz
Insllah canim. Ilk gebeligimde de öyleydim ben ama 13.hafta gibi bitmişti. Normale dönmüştüm. Su anda 14. Haftam dayım ve cok kötüyüm. Zaten bu gebeligim çok acayip geçiyor, sanki ilk defa daha önce hiç gebe kalmamıştım gibi. Ben hamile olduğumu unutuyorum sıklıkla o derece yani. Kanama, leke, enfeksiyon, düşük riski, bulantı, kusma hepsi aynı anda geldi geçmiyor 😔

Canım Arda Türkmen tarifleriyle başla birebir elin yavaşça alışır ben seviyorum yemek yapmayı ütü cam silme asla yapmam nefret geliyor onuda eşim yapıyor 😅yavaş yavaş alışırsın Instagram'da yemek sayfalarında dene emin ol senin gibi hiç bilmeyen kişiler sonradan en iyi yemek yapan kişiler oluyor 💞 dışardan yeme canım heleki bu dönemde basit tarifleri özel mesaj at ne yapmak istiyorsun elimden geldiğince tarif verip yardımcı olurum ilkchedefin difrizde mutlaka kemik suyun tavuk suyun olsun her yemeği lezzetli yapar 😁bebisede vitamin😋
Ya heralde mide bulantısından olsa gerek. Mutfakla mesafeliyim🥳 birde yemek yapmak gerçekden zor. Pratik yemek bile mutfağı alt üst ediyor. Bakalm inşallah aşka gelirim..

Zar zor yemek yiyorum çok hazımsızım benim gibi olan var mı? Midem bulanmıyor hiç olmadı ama hamile gibi değilim ya

Selamünaleyküm hanımlar 😍
Sessiz takipçinizim, her gece yatmadan o günkü tüm mesajları okuyup öyle uyuyorum, her birinizden haberim var yani 🤗
2 çocuk olunca evde çok fazla vakit bulamıyorum buraya yazmaya.
2 kızım var, daha cinsiyet öğrenmedim.
Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin 🤲🏻😍
3 çocuk maşallah 😍 inşallah gönlündeki nasip olur hayırlı sağlıklı olsun. Benim 2.5 yaşında bir canavarım var düz duvara tırmanıyor hamileliğimi burnumdan getiriyor. Bi tane daha varken hemilelil düşünemiyorum 😵

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. 2 hafta oldu gebeliğimi öğreneli, kanımda düşük çıktığı için en başında beri sabah akşam vajinal olarak progestan kullanıyorum. Başlarda en ufak bir damla bile lekem olmadı daha sonra ilacın kalıntıları hafif renkli gelmeye başladı, daha sonra açık kahve, kahverengi derken arttı. Günlük ped kullanıyorum mecburen. Tamamen dolmuyor tabi ama yine de oluyor. Dün bebeğimin kalp atışlarını görmüştük, doktor her şey yolunda demişti nasıl sevindim, akşam evde kırmızıyı göründe başımda aşağı kaynar sular döküldü resmen. Tuvaletten nasıl çıktığımı bilemedim. Doktorumu aradım hemen, iğne yaptır dedi. Apar topar nöbetçi eczane bulduk ordan acile. İğneden sonra kesildi gibiydi. Bugün progestanı da 3e çıkardım ama yine dünkü kadar olmasa da çok açık kırmızı birkaç damla geldi yine. Gebeliğimden bir şey anlamadım, sevinemiyorum bile 😔 inşallah geçer benimki de.
Canım stres yapma ve sakın hic bir is yapma ben lavabo harici kalkmadım kanamaların 7 haftada başladı oyle boyle degil adet kanaması gibi bacaklarımdan akıyordu kan pregeston kullandım 2 tanede haftada bir pruloton igne vurundum 14 haftada bitti cok sukur kanamalarım 16 haftalık olduk cok sukur

3 çocuk maşallah 😍 inşallah gönlündeki nasip olur hayırlı sağlıklı olsun. Benim 2.5 yaşında bir canavarım var düz duvara tırmanıyor hamileliğimi burnumdan getiriyor. Bi tane daha varken hemilelil düşünemiyorum 😵
BEnim de büyüğüm 7 yaşında, küçüğüm 4.
Küçük biraz zorluyor beni de, çok cimcime de kendisi 😅
Büyük kızım sağ olsun, bana yardım etmek için uğraşıyor, akşam baktım bulaşık makinesini boşaltıyordu ben yorulmayayım diye 😍😅

X