- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Evet canım kullanabiliyorsunHamileyken rennie kullanabiliyor muyuz?
Git canm bencede guzel olablr diyetisyenlw devam edersenDiyetisyene gitmeyi dusunuyorm bende fazla kilo almadan yararli bi liste verirse bebek kilo alir hemde ben kilo almam doktormada sordm gideblrsin dedi
Iyi geliyor gaviscon ben öncesinde çok kullandığım için alışığım ama anlık rahatlatıyor beni bulantılar azaldı rahatlarım diye düşünüyordum şimdi de yanma çıktıValla bende de var yanma, gaviscon verdi bi kere kullandim ama afedersiniz cikardimsimdi de yaniyo ama cesaret edemedim valla icmeye buz basmak istiyorum icerden aoguk beni anlik cok rahatlatiyor ama sonrasi fena
Bi yaşıma daha girdimEvet canım normal yogurta benzer gibi mayaliyorsun
Kesin demez ama doktora bagli tahmin edip etmeyecegiBende bilmiyorum yarın 2li teste gidicem bilmiyorum onu da görebilir mi
Maşallah sen beceriklisin. Ben yemek yapmayı bilmiyorm. Hazr yiyorm. Tahammülüm yok yemek yapmaya. Kendi yaptklarım da güzel olmuyor zaten. Bekarken alışmışm salata yiyip gezmeye... şimdi de yemek sepeti müdavimiyim. Arada da kayınvalidem gönderiyor yemek. Arada eşim yapıyor. Çocuk olunca ne yapcam ben yaHurma tarçın meyveli yoğurt atlatmaya bak canım kendini sağlıklı yiyeceklere ver ben canım ne istiyorsa ekmeğine kadar evde yapıyorum biryandan çalışıyorum kızı yatırıp başlıyorum hamburger mi istedi ekmeğini yapıyorum içini yoğurup dolaba atıyorum hop yiyorumtatlı isterse canım dondurma yerim kendimi sartladim haftada bir canım isterse bir abur cubur bir dondurma ne ise onu yicem muzu kakaoya bulayıp buzdolabı poşeti ne koyuyorum difrize atıyorum çok güzel oluyor
Yok kız ne kusuru tabi yazcan :) inşallah yarın söyler canımCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimbenle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladim bi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Bu guzel bir haber oldu sagol canimEvet canım kullanabiliyorsun
Yiyeceklerine dikkat et. Bak hangi besinlerden sonra miden yanıyorsa onları yeme, rahatlarsın. Gaviscon bende çıkartmaya yarıyor. Elma var ise elma ye. Bana o iyi geldi. Çiğ patates suyu dediler, denemeye kalkdm midem almadı benm. Nane limon kaynattm, bak o iyi geldi. Hüngür hüngür ağladığım bir günde kayınvalidem dedi. Ondan sonrada zaten yememe içmeme dikkat ettim. Allah yardımcn olsun.
Iyi geliyor gaviscon ben öncesinde çok kullandığım için alışığım ama anlık rahatlatıyor beni bulantılar azaldı rahatlarım diye düşünüyordum şimdi de yanma çıktı
Çok yiyemiyorum korkumdan zaten kahvaltı yapıyorum akşama kadar mide yanmasından açlık aklıma bile gelmiyorYiyeceklerine dikkat et. Bak hangi besinlerden sonra miden yanıyorsa onları yeme, rahatlarsın. Gaviscon bende çıkartmaya yarıyor. Elma var ise elma ye. Bana o iyi geldi. Çiğ patates suyu dediler, denemeye kalkdm midem almadı benm. Nane limon kaynattm, bak o iyi geldi. Hüngür hüngür ağladığım bir günde kayınvalidem dedi. Ondan sonrada zaten yememe içmeme dikkat ettim. Allah yardımcn olsun.
Canım Arda Türkmen tarifleriyle başla birebir elin yavaşça alışır ben seviyorum yemek yapmayı ütü cam silme asla yapmam nefret geliyor onuda eşim yapıyorMaşallah sen beceriklisin. Ben yemek yapmayı bilmiyorm. Hazr yiyorm. Tahammülüm yok yemek yapmaya. Kendi yaptklarım da güzel olmuyor zaten. Bekarken alışmışm salata yiyip gezmeye... şimdi de yemek sepeti müdavimiyim. Arada da kayınvalidem gönderiyor yemek. Arada eşim yapıyor. Çocuk olunca ne yapcam ben yabi porsiyonda ona sipariş veririm heralde..
Benim de oğlumdan önce iki düşüğüm oldu canım. Düşükte çektiğim ağrıları sezaryende bile çekmedim psikoloji desen ondan berbat. 3. Kez hamile kaldığımda ne zaman kanama olacağım diye korkuyla beklemekle geçti haftalarım.. Ama kendini şartlama hep aynı olacak değil. O acılarının mükafatı bu evladın olacak diye düşün. Hele en tehlikeli haftaları atlattık artık tadını çıkarmaya bak❤Alınmayın lütfen. İlk bebeğimi kaybettim şimdi cinsiyet okadar önemli deil bana göre. her gidişimizde kalbi atıyor mu iyi mi diye kalbimiz ağzımızda ultrasona bakıyorum. Bide özel oldgu halde eşimi almıyorlar oda ayrı Bi konu. Değiştircem gerçi. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallah
Bende günde 2 defa kesin yerim elma gerçekten migdeyi rahatlatıyor kefirde rahatlatır aç kalmamak lazım 3 saatte bir aç olmasanda migden için çubuk kreker bile olsa at ağzınaÇok yiyemiyorum korkumdan zaten kahvaltı yapıyorum akşama kadar mide yanmasından açlık aklıma bile gelmiyorelma deneyeyim ise yarayabilir çok dikkat etmek gerekiyor demek ki doya doya yemek yemeyi özledim resmen çok teşekkür ederim
Yok cnm yarin kendi gicik doktoruma gidiyorum soylemez bakmayacgini soyledi bende ona daha sormayacagim ümidim yeni doktorumdan onunla randevum cuma gunu bakalim ins ogrenirim cums gunuYok kız ne kusuru tabi yazcan :) inşallah yarın söyler canım
Tam 16 ekime randevu verdi bugun doktor cinsiyet icin beklicem yalniz degilsinCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimbenle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladim bi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Evet canım rahatlikla kullanabilirsin. Ben bir önceki hamileliğimde 5.ayda midem yanıyor diye gaviscon a başlamıştım. Bunda da 5 hafta önce doktorum kusmalarim için rennie yazacam dedi. Yok dedim ben gaviscon a alıştım onu alayım. Almaz olaydım, gaviscon içtiğim gibi kustum defalarca. Sonraki gidişimde anlatınca, doktorum bekliyordum bunu dedi, çünkü gaviscon çok katı bir ilaç, mide bulantisini arttırır. Rennie dene dedi, 5 kutu aldım. Kullandığımı buz dolaba atıyorum, arada gidip şişe yi dikiyorum valla tepeleme. Kaşıkla da uğraşmıyorum. Etkisi çok iyi ama bulantı için uzun sürmüyor. Ancak yanma konusunda gayet başarılıHamileyken rennie kullanabiliyor muyuz?
Bebeğim cuma günü hiç ölçüm yaptırmadı o yüzden tekrar gidiyorum cinsiyeti hiç konuşmadık zaten Dr la dönsün diye uğraştık ama pek rahatını bozmadıKesin demez ama doktora bagli tahmin edip etmeyecegi
Benimkide hic yerinde durmadı bacak arasini bile acti ama doktor bakmadiBebeğim cuma günü hiç ölçüm yaptırmadı o yüzden tekrar gidiyorum cinsiyeti hiç konuşmadık zaten Dr la dönsün diye uğraştık ama pek rahatını bozmadı