2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ya bunun temizliği var bi de.Seni de gorcez.Bebek doğsun anlatırsın maceralarını
bilmiyorum ki valla benden nasıl ana olur
Ahahahh betimlemeye gel kız şimdiden Ağrıyacak mı göğüslerrrr

bilmiyorum ki valla benden nasıl ana olur

Ahahahh betimlemeye gel kız şimdiden Ağrıyacak mı göğüslerrrr
Valla ilk hamileliğimde son aylar çok ağrıyordu bu sefer çok erken başladı sütüm çok oluyor şükür anne sütten yoğurt mayalanmış bir manyak var karşında şimdiden kafa çok süt olsun çok süt olsun diye sönük veriyor herelde yoksa cidden bende şaşırıyorum bu kadar erken başlamasına

Yoğurt mayalamak mııı

Bende 20 kilo vermis 72 olmustum 76 ya cikip hamile kalinca yine korkum olan 80 oldum
Boyum 176 ama yinede cok kilom . Cok dedi valla bundan sonra aayda1kilo meyve yasak dedi ama dinleyen kim valla nolucsk bole bilmem yuruyusde yapıyorum o kdr
Diyetisyene gitmeyi dusunuyorm bende fazla kilo almadan yararli bi liste verirse bebek kilo alir hemde ben kilo almam doktormada sordm gideblrsin dedi

Cinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyim benle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladimbi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Bende bilmiyorum yarın 2li teste gidicem bilmiyorum onu da görebilir mi

Mide yanmasına ne iyi gelir gaviscon içiyorum günde 1 tane soda içiyorum süt bile içtim bana misin demiyor. Zaten reflu vardı ama bu mide yanması nasıl birşey böyle geçmiyor resmen gece uyuyamıyorum bile başka çözüm bilen var mı

Şu an bende aynı dertten muzdaribim bende hepsini yaptım yanıyor yinede. Muz biraz hafifletiyor o kadar

Kızlar bu mide yanması dediğiniz şey nasıl bir şey? Ya bende yemek yedikten hatta bazen su içtikten sonra tam göğsümün bittiği yerde batma oluyor çok acıyor. Böyle sanki taş yutmuşum da mideme oturmuş gibi.

Şu an bende aynı dertten muzdaribim bende hepsini yaptım yanıyor yinede. Muz biraz hafifletiyor o kadar
Anlık rahatliyor ama hemen geri geliyor değil mı ne yapsam geçmedi
Daha çok yediklerinin yemek borusuna geri gelmesi gibi oluyor ama o dediğin şekilde bende de oluyor hatta ağrı yapıyor ağrı sırtıma vuruyor çoğu zamn

Benim daha önceden reflüm ve gastritim vardı. Şu 3 ay da daha arttı iyice. Yemekten sonra benimde dediğiniz gibi batma ve oturma hissi oluyor. Yanma olayı ise sanki midende ve boğazında ateş yanıyor gibi oluyor

Rennie kullanabilirsin canım safra ameliyatı olduğumdan dolayı reflüm çok zorlandigim zaman killaniyorum zaten ilaç değil ama etkisi muhteşem

Valla bende de var yanma, gaviscon verdi bi kere kullandim ama afedersiniz cikardim simdi de yaniyo ama cesaret edemedim valla icmeye buz basmak istiyorum icerden aoguk beni anlik cok rahatlatiyor ama sonrasi fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…