Aa bi de ben varımCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimbenle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladim bi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Napicaksin canım çalışma çocuk difrizde mutlaka hazır yemegim vardır fazladan pişirir difrize atarım 10 yıllık evliyim olsun azcik tecrübeOo hamaratiz masallah
bilmiyorum ki valla benden nasıl ana olurOhh ya bunun temizliği var bi de.Seni de gorcez.Bebek doğsun anlatırsın maceralarını
Ahahahh betimlemeye gelNapıyor emzirmeyi bıraktığın an en iyi dostun olacak o lahana varya olahana en değerli altının olcakdolaba koyup sohutuyorsun hep duruyor yaprak yaprak alıp göğüsün basıyorsun kör ateşten buz gibi sulara giriyorsun ALLAHim sana geliyorum diyorsun çok rahatlatıyor göğüsün ateşine zaten yarım saat olmadan cücük kadar kalıyor
Valla ilk hamileliğimde son aylar çok ağrıyordu bu sefer çok erken başladı sütüm çok oluyor şükür anne sütten yoğurt mayalanmış bir manyak var karşındabilmiyorum ki valla benden nasıl ana olur
Ahahahh betimlemeye gelkız şimdiden Ağrıyacak mı göğüslerrrr
Çok güzel olur merak etme.bilmiyorum ki valla benden nasıl ana olur
Ahahahh betimlemeye gelkız şimdiden Ağrıyacak mı göğüslerrrr
Iyiyms cnm bende 6 yillik evliyimNapicaksin canım çalışma çocuk difrizde mutlaka hazır yemegim vardır fazladan pişirir difrize atarım 10 yıllık evliyim olsun azcik tecrübe
Senin ne kadarlikti bebisAa bi de ben varım ☺
Yoğurt mayalamak mıııValla ilk hamileliğimde son aylar çok ağrıyordu bu sefer çok erken başladı sütüm çok oluyor şükür anne sütten yoğurt mayalanmış bir manyak var karşındaşimdiden kafa çok süt olsun çok süt olsun diye sönük veriyor herelde yoksa cidden bende şaşırıyorum bu kadar erken başlamasına
Diyetisyene gitmeyi dusunuyorm bende fazla kilo almadan yararli bi liste verirse bebek kilo alir hemde ben kilo almam doktormada sordm gideblrsin dediBende 20 kilo vermis 72 olmustum 76 ya cikip hamile kalinca yine korkum olan 80 oldum
Boyum 176 ama yinede cok kilom . Cok dedi valla bundan sonra aayda1kilo meyve yasak dedi ama dinleyen kim valla nolucsk bole bilmem yuruyusde yapıyorum o kdr
Tatlım 1. Sayfada yazıyor belli olanların cinsiyetiBı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissiniz
Bende bilmiyorum yarın 2li teste gidicem bilmiyorum onu da görebilir miCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimbenle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladim bi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Mide yanmasına ne iyi gelirgaviscon içiyorum günde 1 tane soda içiyorum süt bile içtim bana misin demiyor. Zaten reflu vardı ama bu mide yanması nasıl birşey böyle geçmiyor resmen gece uyuyamıyorum bile başka çözüm bilen var mı
Anlık rahatliyor ama hemen geri geliyor değil mı ne yapsam geçmediŞu an bende aynı dertten muzdaribim bende hepsini yaptım yanıyor yinede. Muz biraz hafifletiyor o kadar
Daha çok yediklerinin yemek borusuna geri gelmesi gibi oluyor ama o dediğin şekilde bende de oluyor hatta ağrı yapıyor ağrı sırtıma vuruyor çoğu zamnKızlar bu mide yanması dediğiniz şey nasıl bir şey? Ya bende yemek yedikten hatta bazen su içtikten sonra tam göğsümün bittiği yerde batma oluyor çok acıyor. Böyle sanki taş yutmuşum da mideme oturmuş gibi.
Evet canım normal yogurta benzer gibi mayaliyorsunYoğurt mayalamak mııı
Kızlar bu mide yanması dediğiniz şey nasıl bir şey? Ya bende yemek yedikten hatta bazen su içtikten sonra tam göğsümün bittiği yerde batma oluyor çok acıyor. Böyle sanki taş yutmuşum da mideme oturmuş gibi.
Rennie kullanabilirsin canım safra ameliyatı olduğumdan dolayı reflüm çok zorlandigim zaman killaniyorum zaten ilaç değil ama etkisi muhteşemKızlar bu mide yanması dediğiniz şey nasıl bir şey? Ya bende yemek yedikten hatta bazen su içtikten sonra tam göğsümün bittiği yerde batma oluyor çok acıyor. Böyle sanki taş yutmuşum da mideme oturmuş gibi.
Valla bende de var yanma, gaviscon verdi bi kere kullandim ama afedersiniz cikardimAnlık rahatliyor ama hemen geri geliyor değil mı ne yapsam geçmedi
Daha çok yediklerinin yemek borusuna geri gelmesi gibi oluyor ama o dediğin şekilde bende de oluyor hatta ağrı yapıyor ağrı sırtıma vuruyor çoğu zamn
Hamileyken rennie kullanabiliyor muyuz?Rennie kullanabilirsin canım safra ameliyatı olduğumdan dolayı reflüm çok zorlandigim zaman killaniyorum zaten ilaç değil ama etkisi muhteşem