2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısınız. Ama çocuga dair hiçbirbrşey bilmiyorm.. Tek bakcağım. Yol gösteren biri olacak ki kolay geçsin. Bileyim uygulayıp uygulamamk kalsın.
Canım emin ol o kitaptaki leri yapamıyorsun çocuğun sakinse çok rahatsız ağlıyorsa gazlı ise ne yapsan susmaz dua edelim sakın evladlarimiz olsun 2. Ye daha tecrübeli düşünme sadece cocugun temel ihtiyaçları neler biliyorsun ve çocuk gene gazlı aglarsa kendinin piskolojini ayarlıyor sun yok ben bırakıyorum uyuyor diyenlerin çocuğu sakindir doktorlar beni kapidan kovuyordu neolur bitkisel uyku ilacı verin diye ağlıyordum uyumiyordu ama şuan aşırı olgun bir kızım var herşey geçiyor sana şimdiden tavsiye yarım saat bile olsa eşine cocugunu emanet et çık dışarı turla kendine zman ayır sakın unutma

Dun yine bagda ailecek toplandık ve babam yemekleri dokturdu resmen ama ben hala et falan yiyemiyorum.Kokusu bile midemi bulandırıyor.Sizde varmı etten,tavuktan tiksinen kızlar?
Ben tavuğu hamileliğimin başından beri yemiyorum.doktorum tavuk tehlikeli çok önermem demişti. O zamandan beri tiksiniyorum. Normalde hergün yesem sıkılmam ama şimdi görmek istemiyorum. Onun yerine hindi daha sağlıklı onu ye demişti, 3-4 kez yedim, ondan da tiksindim. Ama kırmızı et, köfte yiyebiliyorum iyi pişmişse.

Anlarım canım. Doktorunu arayıp sorsana sonuçta bi problem var mı falan diye
Valla doktorla cok muhattap olmak istemiyorum direk giderim bekliyip bidahada yuzunu gormek istemiyorum simdi sordun gelmene gerek yok derse bide gidince bebege bakacagini solemisti yanlis anlaamadiysam simdi bide gelme gerek kalmadi sorun yok der filan . Sorun yok demişti o gun olcumlerde zaten . Ya benim yuzum dok kotu dermstolog bulmam lazm guzel yüzüm cok felakrt durumda sivilceli heryeri ağrılı sis mahvoldum Napicam bilmem kizarik yara gibi olsu

Ee bu neki canım bebisler gelsin sen o zaman gör bi de.Nasil kopucaz o zaman.Bizimde kontrole 3gun kaldı.1aydir görmüyorum bebeğimi ya.
Kız uslu olcak bu dua ediyorum 7/24 😂 çok büyümüştür hadi az kaldı bende 2 hafta sonu gidicem 15 haftalıkken kesin cinsiyet için yoksa kız dan saklayamiycam 😁

Dun yine bagda ailecek toplandık ve babam yemekleri dokturdu resmen ama ben hala et falan yiyemiyorum.Kokusu bile midemi bulandırıyor.Sizde varmı etten,tavuktan tiksinen kızlar?
Dana etinden tiksindim kurbanda herkes yapınca et görmekten ve yemekten tiksinti geldi

Valla doktorla cok muhattap olmak istemiyorum direk giderim bekliyip bidahada yuzunu gormek istemiyorum simdi sordun gelmene gerek yok derse bide gidince bebege bakacagini solemisti yanlis anlaamadiysam simdi bide gelme gerek kalmadi sorun yok der filan . Sorun yok demişti o gun olcumlerde zaten . Ya benim yuzum dok kotu dermstolog bulmam lazm guzel yüzüm cok felakrt durumda sivilceli heryeri ağrılı sis mahvoldum Napicam bilmem kizarik yara gibi olsu
Kapaplus diye bir krem var canım mutlaka kullan yerim güzel yüzünü gözü olanın gözü çıksın 😁😁

Eklentiler

• 20200914_121346.jpg
    20200914_121346.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 72
Evet canım baya yakın benim bunlar ikiz :) inşallah sağlıklı ve uslu olurlar :)
Amaannn 🙈 Allah bağışlasın canım. Benim de herp çift yumurtam gelişiyordu doktor senin ikizin olur diyordu. İki gebelikte de o korkuyu yaşadım 😁 ama sanırım bu da tek en son kalp atışı duydum bir daha da gitmedim doktora

Amaannn 🙈 Allah bağışlasın canım. Benim de herp çift yumurtam gelişiyordu doktor senin ikizin olur diyordu. İki gebelikte de o korkuyu yaşadım 😁 ama sanırım bu da tek en son kalp atışı duydum bir daha da gitmedim doktora
Ben de geçen hafta gittim canım cumartesi gel ikili test için dedi

X