- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Valla canım haftaya cumartesi gidecem 12+1 oluyor tahmin yapar mı bilmiyorumİkiz annelerinden cinsiyet öğrenen olmadı mı kızlar biz ne zaman öğreneceğiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım haftaya cumartesi gidecem 12+1 oluyor tahmin yapar mı bilmiyorumİkiz annelerinden cinsiyet öğrenen olmadı mı kızlar biz ne zaman öğreneceğiz acaba
Lansinoh çok iyi oluyorBirde eczanecinize çocuk emzirirken silmeye gerek kalmayan göğüs koruyucusu krem alın o yorgunluğu çoğunlukla unutuyorsun silmeyi zararı olmasın
Az buçuk tahminde bulunur canımValla canım haftaya cumartesi gidecem 12+1 oluyor tahmin yapar mı bilmiyorum
Cok tesekkur ederim ekran görüntüsü aldımKızlar kendi tecrübelerim den bol bol ağız mendili zıbın külotlu corab bunun dışında ilk ay için çok masraf etmeyin inanın okadar hızlı büyüyorlar ki bir çok kıyafeti giydiremiyorsunuz evinde kalorifer yok ise ozman kalın yeleklerden giydirirsini yeter emin olun reflü yatağı letgoda bakın otomatik sallanan beşikler var 3000 olan 2. El 500 700 arası değişiyor hayat kurtarır süt sağma makinası mutlaka alın göğüs halkası alın ama gümüş falan değil resmini bulup atayım hayat kurtarıyor ıslak mendil bez stoklamaya başlayın aşırı bokusluyor larben bezi ıslatıp sildim pişik olmadı hiç siz hangisini tercih ederseniz anne yanı beşik 5li şifonyer yeter artar emin olun odasında zaten 2 sene emzirecekseniz yatmaz 2 yaşından sonra ikeada yataklar var kızım hala onda yatar bu sene alicam baza yatak baston Bebek Arabası hayat kurtarır kaledion aguline bu ilaçları mutlaka bulundurun gaz ve kaka problemine karşı bebeğinizin altına sıcak su torbası üstüne çarşaf öyle yatırın sizi çok rahatlatır aklıma gelen bunlar aklıma geldikçe yazarım
Ne demek herzamanCok tesekkur ederim ekran görüntüsü aldım
Prilamın özelliği heralde. Bende kullanırken akşam 11 12 gibi kusmaya başlıyordum. İlaçın etkisi heralde geçdiğinden. Bende 3 kutu bitirdim. 4. Kestim artk. Evdeyim zaten. İdare ederim.Bana da zofer vermisti doktorum sonra prilam da kullanabilirsin dedi, 3 kutu prilam bitirdim. 4. Ye basladim ama soyle soyliyim ben ilac kullanmadigimda hic bisi kalmiyor icimde gunde 3 ogun cikariyordum, 2 hafta once. Bu arada ilaca ragmen bulantilarim devam ediyo ozellikle aksamlari cok kararsizim ben de napacagimi bilmiyorum doktorum devam edebilirsin dedi bu arada..
Doktorum söyledi. Ağır bir ilaç. Onlardaki kusmalar daha farklı olduğundan. Prilam bitkisel bir ilaç bunu kullanın diye. Zorofeni başka doktor yazmışdı. Biz hamilelerin neden kustuğuna bile anlam verilemiyor. Hormonal, normal deyip geçiliyor. Ben ömrümde böyle kusma görmedim. İlk başlarda zehirlendim deyip gidiyordm doktora.. sonra alışdm. 3 kutu bitirdim. Doktorun tavsiyesi ile bıraktım. Şimdi ise yediklerimi çıkarıyorm. Evdeyim. Sorun olmuyor. Yatıyorum paso.Kanser hastaları icin olması ağır demek değil tam tersine onların bünyesi de cok hassas oldugu icin o ilaç veriliyor. B grubu bi ilaç hamilelikte güvenilir. Hem doktorun verdigi ilacı icmeyip hem böyle cekerek bosuna zarar veriyosunuz kendinize ve bebege
Ben de evden calisiyorum ama gun icinde cok toplantim oluyo, ilaci biraktigim o 2 gunde bile bir suru toplantidan pardon diyip cikip kustum geldim olmadi bu hafta da devam edeyim artik onumuzdeki hafta sonuna dogru birakmayi deneyecegim.. Allah yardimcimiz olsunPrilamın özelliği heralde. Bende kullanırken akşam 11 12 gibi kusmaya başlıyordum. İlaçın etkisi heralde geçdiğinden. Bende 3 kutu bitirdim. 4. Kestim artk. Evdeyim zaten. İdare ederim.
Benim de yarın 13+1 ama dermi ki acaba o konularda pek aceleci değilValla canım haftaya cumartesi gidecem 12+1 oluyor tahmin yapar mı bilmiyorum
Benim de tüp bebek ikiz benim de 6. Haftadan beri kahverengi lekelerim oluyor 12. Hafta bitti hala devam ediyor. Ama benim kanama alanı yok dedi doktorum plesenta aşağıda zamanla çıkar dinlen dedi. Yoğun kanama olmadıkça da telaş yapma dedi. 10 gündür raporluyum yemek dışında yatıyorum ama hala devam ediyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekHerkese merhaba. Bende insallah ikiz Nisan annesi olacagim. Burdada basina gelmis olanlar olabilir. 6+3 ten beri rahimde kanama alanim var. o gun kirmizi kanamam gelmisti, doktora gittik tespit edildi. Tup bebek oldugu icin dusuk onleyici ilaclarimi aliyordum zaten. Kan sulandiricilari kestik. Ilk kanamadan 4 gun sonra kan sulandirici igneye tekrar basladik. Lekelenme arada geldi arada durdu. 18. Gununde tekrar kirmizi kanamam geldi. Yine hemen kan sulandiricilara ara verdik. Rahimde kanama alani olan var mi benim gibi? Yok oldu mu? Neler yaptiniz. Kirmizilari gorecegim diye cok korkuorm suan 9+3’um. Herkesin bebisini kucagina almak nasip olsun.
Yarın öğreneceğim nasipse aminİkiz annelerinden cinsiyet öğrenen olmadı mı kızlar biz ne zaman öğreneceğiz acaba
Ben de ilk 1 hafta rapor aldim, sonrasinda evden calisiyorum. Daha da devam evden calismaya. Insallah sizin de bir an once duzelir. Aklim cikiyor cok kanamam olursa diye. 2 kayiptan sonra buralara gelince daha da pimpirikleniyorum.Benim de tüp bebek ikiz benim de 6. Haftadan beri kahverengi lekelerim oluyor 12. Hafta bitti hala devam ediyor. Ama benim kanama alanı yok dedi doktorum plesenta aşağıda zamanla çıkar dinlen dedi. Yoğun kanama olmadıkça da telaş yapma dedi. 10 gündür raporluyum yemek dışında yatıyorum ama hala devam ediyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Benimde ikiz hamilelik ve hamileliğin başından beri kanamam var kanama alanım oldukça büyüktü ve boş Bi kese daha vardı oda kanama alanına dönüştü. Herhafta proluton iğne oluyorum 40 gündür raporluyum evdeyim hala yatıyorum. 10 gün önce kontrolüm vardı kanama alanı artık kapanmaya başladı yarın da kontrolüm var 13 haftayı dolduracağım bikaç güne. Umarım yarına iyi haber alırım ben deHerkese merhaba. Bende insallah ikiz Nisan annesi olacagim. Burdada basina gelmis olanlar olabilir. 6+3 ten beri rahimde kanama alanim var. o gun kirmizi kanamam gelmisti, doktora gittik tespit edildi. Tup bebek oldugu icin dusuk onleyici ilaclarimi aliyordum zaten. Kan sulandiricilari kestik. Ilk kanamadan 4 gun sonra kan sulandirici igneye tekrar basladik. Lekelenme arada geldi arada durdu. 18. Gununde tekrar kirmizi kanamam geldi. Yine hemen kan sulandiricilara ara verdik. Rahimde kanama alani olan var mi benim gibi? Yok oldu mu? Neler yaptiniz. Kirmizilari gorecegim diye cok korkuorm suan 9+3’um. Herkesin bebisini kucagina almak nasip olsun.
Benimde kontrolumde kuculmeye baslamisti, dun yine kanama olunca moralim o kadar bozuldu ki. Disariya kanamaniz oldu mu hic? Ne kadar surdu? Ve kasik, bel agrilariniz oluyor mu? Size de cok gecmis olsun. Insallah hepimizin ici biran once rahata erer.Benimde ikiz hamilelik ve hamileliğin başından beri kanamam var kanama alanım oldukça büyüktü ve boş Bi kese daha vardı oda kanama alanına dönüştü. Herhafta proluton iğne oluyorum 40 gündür raporluyum evdeyim hala yatıyorum. 10 gün önce kontrolüm vardı kanama alanı artık kapanmaya başladı yarın da kontrolüm var 13 haftayı dolduracağım bikaç güne. Umarım yarına iyi haber alırım ben de
Valla doktora göre değişiyor çocuğun pozisyonuna göre değişiyor ben 16.haftada 1 ay sonra anca öğrenirim diyorum :)Benim de yarın 13+1 ama dermi ki acaba o konularda pek aceleci değil
Hayırlı haberle gelin bizide bilgilendirinYarın öğreneceğim nasipse amin
Benimde hamileligimi öğrendiğimden beri lekelenmelerim var. Birgun yürüyüşten sonra da kanamam oldu acilde yattım. Doktor kanama alani oluşmuş dedi progesteron igne vuruldum. Crione jel kullanıyorum. Sali günü kontrolüm var bakalim ne durumda. Zor olsada sakin kalmaya çalış bol bol dinlen inşallah zamanla kaybolur kanama alaninHerkese merhaba. Bende insallah ikiz Nisan annesi olacagim. Burdada basina gelmis olanlar olabilir. 6+3 ten beri rahimde kanama alanim var. o gun kirmizi kanamam gelmisti, doktora gittik tespit edildi. Tup bebek oldugu icin dusuk onleyici ilaclarimi aliyordum zaten. Kan sulandiricilari kestik. Ilk kanamadan 4 gun sonra kan sulandirici igneye tekrar basladik. Lekelenme arada geldi arada durdu. 18. Gununde tekrar kirmizi kanamam geldi. Yine hemen kan sulandiricilara ara verdik. Rahimde kanama alani olan var mi benim gibi? Yok oldu mu? Neler yaptiniz. Kirmizilari gorecegim diye cok korkuorm suan 9+3’um. Herkesin bebisini kucagina almak nasip olsun.
Size de cok gecmis olsun. Ne kadar suredir kanama alaniniz var? Kasiklarinizda vr belinizde ara ara agri oluyor mu?Benimde hamileligimi öğrendiğimden beri lekelenmelerim var. Birgun yürüyüşten sonra da kanamam oldu acilde yattım. Doktor kanama alani oluşmuş dedi progesteron igne vuruldum. Crione jel kullanıyorum. Sali günü kontrolüm var bakalim ne durumda. Zor olsada sakin kalmaya çalış bol bol dinlen inşallah zamanla kaybolur kanama alanin