- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
listeyi yapınca bizede atsanaBen henuz almadim canim, once oturup bi liste yapayim diyorum hem buradaki annelerden hem de cevremdekilerden gorus alip, ben alisverislerimi 6. Aydan sonra yapmayi planliyorum Allah kismet ederse..
kuzum bebiş için sormuştumBu sanırım ge
Canım hamile külot u hamile pantolonu al yüksek bel eşofmanları tercih et ustunude m giyiyorsa xl al ileridede rahatlıkla giyersin
bende 2-3 tane zıbın aldım ama başka ne almam gerek bilmiyorumAlıyorum ben. Yenidoğan onden cıtcıtlı tulum ve yandan cıtcıtlı uzun bodyler aldım. Dogunca lazım olacak. 0-3 aylıkları kıslık al canım kız seyleri cok güzel
yenidoğan seti hastane çıkışımı oluyor kuzum. Ya bi sürü bşey almak istiyorumCanım öncelikle yenidogan seti al o çok önemli doğduktan sonra giydirmek için biz 3tane falan almıştık ondan birkac da zıbın, ağız mendili, eldiven, çorap, tulum alsan yeter gibi çok şey alma bence hem çabuk büyüyorlar hem de çok hediye geliyo kızıma 2yaşına kadar neredeyse hiç kiyafet almadık o kadar çok hediye geldi ki ❤
kuzu bunu almaktansa gümüş almak daha mantıklı değilmi
bebişe neler almam lazım onu bilmiyorumPrilam kullandım canım midem bulandıkça moralim bozuluyor benimde ama çok kullanma taraftarı değildim zaten hapida 12. haftadan sonra geçeceğine çok inanmıştım
Bebise mı kendine mı biz bugün bakacaz biraz bebiş kıyafeti kendime de hamile pantolonu aldım ev için tayt falan alacam normal taytlar çok sıkıyor artık biraz daha mevsimlikler çıksın diye bekliyorum
Tam bildiğimdrn değil ama ben 15.gün beta 84 çıkmıştı acaba geç döllenme falan mı canımKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce