2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben henuz almadim canim, once oturup bi liste yapayim diyorum hem buradaki annelerden hem de cevremdekilerden gorus alip, ben alisverislerimi 6. Aydan sonra yapmayi planliyorum Allah kismet ederse..
listeyi yapınca bizede atsana 😀
Bu sanırım ge

Canım hamile külot u hamile pantolonu al yüksek bel eşofmanları tercih et ustunude m giyiyorsa xl al ileridede rahatlıkla giyersin
kuzum bebiş için sormuştum 😀
Alıyorum ben. Yenidoğan onden cıtcıtlı tulum ve yandan cıtcıtlı uzun bodyler aldım. Dogunca lazım olacak. 0-3 aylıkları kıslık al canım kız seyleri cok güzel🤗
bende 2-3 tane zıbın aldım ama başka ne almam gerek bilmiyorum 😀
Canım öncelikle yenidogan seti al o çok önemli doğduktan sonra giydirmek için biz 3tane falan almıştık ondan birkac da zıbın, ağız mendili, eldiven, çorap, tulum alsan yeter gibi çok şey alma bence hem çabuk büyüyorlar hem de çok hediye geliyo kızıma 2yaşına kadar neredeyse hiç kiyafet almadık o kadar çok hediye geldi ki ❤🤗
yenidoğan seti hastane çıkışımı oluyor kuzum. Ya bi sürü bşey almak istiyorum 😀
kuzu bunu almaktansa gümüş almak daha mantıklı değilmi
Prilam kullandım canım midem bulandıkça moralim bozuluyor benimde ama çok kullanma taraftarı değildim zaten hapida 12. haftadan sonra geçeceğine çok inanmıştım 😕

Bebise mı kendine mı 😍 biz bugün bakacaz biraz bebiş kıyafeti kendime de hamile pantolonu aldım ev için tayt falan alacam normal taytlar çok sıkıyor artık biraz daha mevsimlikler çıksın diye bekliyorum
bebişe neler almam lazım onu bilmiyorum 😀
Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce
Tam bildiğimdrn değil ama ben 15.gün beta 84 çıkmıştı acaba geç döllenme falan mı canım

Beşlide canım yarın inşallah artmış olur
Tam bildiğimdrn değil ama ben 15.gün beta 84 çıkmıştı acaba geç döllenme falan mı canım

Ben de ilk 1 hafta rapor aldim, sonrasinda evden calisiyorum. Daha da devam evden calismaya. Insallah sizin de bir an once duzelir. Aklim cikiyor cok kanamam olursa diye. 2 kayiptan sonra buralara gelince daha da pimpirikleniyorum.
Evet insan tekrar aynı şeyler olacak diye korkuyor. Hevesle birşeyler alamıyorum hep bi korku birşey olursa diye

Valla doktora göre değişiyor çocuğun pozisyonuna göre değişiyor ben 16.haftada 1 ay sonra anca öğrenirim diyorum :)

Ortaya karışık söyledim canm hem senin hem bebiş için 2 sinide kullandım hem gümüşü hem.bu attığımı resmini attığımı tek geçerim ben kızımı emzirmek için 2 hafta uğraştım memeyi reddetti kan topladı resmen göğüsüm inat ettim sonra 2 yıl tam emzirdim çok şükür ve canım yanmadan kullandığım tek ürün resmi attığım ürün

Ortaya karışık söyledim canm hem senin hem bebiş için 2 sinide kullandım hem gümüşü hem.bu attığımı resmini attığımı tek geçerim ben kızımı emzirmek için 2 hafta uğraştım memeyi reddetti kan topladı resmen göğüsüm inat ettim sonra 2 yıl tam emzirdim çok şükür ve canım yanmadan kullandığım tek ürün resmi attığım ürün
]
Genel olarak yazdım ben oku bir istersen çok almayın cidden sonra yalan yere masraf etmişim oluyor😅

Evet insan tekrar aynı şeyler olacak diye korkuyor. Hevesle birşeyler alamıyorum hep bi korku birşey olursa diye
Totem yapayim alayim diyorum, sonra vazgeciyorum. Esimin adak i vardi kalbini duyarsak diye, daha haftasina hemen kestik verdik. Allah koruyack insallah minnoslarimizi. Agri, siziniz var miydi hic?

teşekkür ederim canım 🙏🏻
K KurkmantoluS evet canım hastane çıkışı içinde herşey oluyo bi de önlük çok lazım oluyo salyası ve kusmuğu için 😄
tamam kuzum alayım ondan 🥰

Size de cok gecmis olsun. Ne kadar suredir kanama alaniniz var? Kasiklarinizda vr belinizde ara ara agri oluyor mu?
Teşekkür ederim. Ayda bir kontrole gidiyorum en son gittiğimde vardi bir dahaki kontrolüm iki gün sonra sali günü. Kasik ağrım 9. Hafta cok oldu sonra gecti. Bel ağrım hala ara ara oluyor. Sizede gelmis geçmiş olsun

Kızlar 2li test yaptırmak istemiyordum aslında ama şimdi yaptırmak istiyorum. gelecek hafta cuma randevu aldım devletteki Dr dan. Ozaman 13 +1olcaz Allah nasip ederse. 1 2 gün önden gidioz bazen. Geç kalmıs olur muyum?

Ben de endişeleniyordum ama geç olmuyormuş canım. Biz de 13+1 de yaptırdık ölçümde de 13+4 çıktı sıkıntı olmadı şükür.

Herkese merhaba. Bende insallah ikiz Nisan annesi olacagim. Burdada basina gelmis olanlar olabilir. 6+3 ten beri rahimde kanama alanim var. o gun kirmizi kanamam gelmisti, doktora gittik tespit edildi. Tup bebek oldugu icin dusuk onleyici ilaclarimi aliyordum zaten. Kan sulandiricilari kestik. Ilk kanamadan 4 gun sonra kan sulandirici igneye tekrar basladik. Lekelenme arada geldi arada durdu. 18. Gununde tekrar kirmizi kanamam geldi. Yine hemen kan sulandiricilara ara verdik. Rahimde kanama alani olan var mi benim gibi? Yok oldu mu? Neler yaptiniz. Kirmizilari gorecegim diye cok korkuorm suan 9+3’um. Herkesin bebisini kucagina almak nasip olsun.

11. hafta itibariyle bende kanama alanı oldu canım hiç alttan lekelenmem ve kanamam olmadı en son 13+1 de muayeneye gittim o zaman kanama alanı büyümüştü. Ben de progestan kullanıyorum çarşamba 14+1 olacağız yine muayene gitcez inşallah azalmıştır.Allahım tez zamanda bu tehditten kurtarsın bizleri inşallah 🤗

Kızlar nasılsınız. 2 gündür giremiyorum. Ev sahibimiz evimizi sattığı için bizde başka ev bakıyoruz. Bugün biriyle anlaştık bakalım evin tadilat işleri bitince çıkacağız. Bu dönemde zor olacak ama iyice ağırlaşmadan olmasıda iyi olacak

11. hafta itibariyle bende kanama alanı oldu canım hiç alttan lekelenmem ve kanamam olmadı en son 13+1 de muayeneye gittim o zaman kanama alanı büyümüştü. Ben de progestan kullanıyorum çarşamba 14+1 olacağız yine muayene gitcez inşallah azalmıştır.Allahım tez zamanda bu tehditten kurtarsın bizleri inşallah 🤗
Size de cok gecmis olsun. Insallah azalmistir. Istirahat mi ediyorsunuz sizde? Tez zamanda gecsin herkesten.

Olur canim yapinca atarim tabi:)

Kızlar nasılsınız. 2 gündür giremiyorum. Ev sahibimiz evimizi sattığı için bizde başka ev bakıyoruz. Bugün biriyle anlaştık bakalım evin tadilat işleri bitince çıkacağız. Bu dönemde zor olacak ama iyice ağırlaşmadan olmasıda iyi olacak
Ahhh yaaa bu pandemide zor olacak simdi :KK43: aman dikkat edin arkadasim🙏🏻❤️

Kizlar bisi soylicem ve akil danisicam. Doktorum dedi ki artik kendini yavas yavas sirt ustu yatmamaya alistir, ya saga ya da sola donerek yat ki tavsiyem sola donerek yatman olur dedi. Soyle bir sorunumuz var ben hep sirt ustu yatarim diger zamanlarda da hep saga donerdim hic sevmem sola donerek yatmayi. Ama Sirt ustu yatmak da bebege zararliymis, rahat nefes alamiyormus :KK43: Doktor dediginden beri dikkat edeyim diyorum, alistirayim kendimi diyorum ama kendimi hep sirt ustu yatar buluyorum:KK43: bir cozumu, kolay alismak icin biz yontemi var midir yaa??

Size de cok gecmis olsun. Insallah azalmistir. Istirahat mi ediyorsunuz sizde? Tez zamanda gecsin herkesten.

mümkün olduğunca uzanmaya çalışıyorum ama yemek ve ütü gibi işlerimi kendimi çok yormadan yapıyorum. Çarşamba günü randevum var inşallah azalmıştır. bebişlerimiz büyüdükçe azalacak ve bitecek inşallah 🤗

X