2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben prilam kullanıyordum. Bir ara çok fenaydı kusmalarım. Devletde ki doktr zorofen verdi. Onu almadım. Kanser hastaları içindi o ilaç. Ağır yani. Prilam bitkisel içerikli. Doktorum artık bırakmalısın dedi ilacı. Bende kestim bu hafta. Kusmalar devam. Artık alışıyorsun. Ne zaman kesilcek bilmiyorum. Benimde bir gün hafifse geri kalan 6 gün ağır geçiyor.
Bana da zofer vermisti doktorum sonra prilam da kullanabilirsin dedi, 3 kutu prilam bitirdim. 4. Ye basladim ama soyle soyliyim ben ilac kullanmadigimda hic bisi kalmiyor icimde gunde 3 ogun cikariyordum, 2 hafta once. Bu arada ilaca ragmen bulantilarim devam ediyo ozellikle aksamlari:KK43: cok kararsizim ben de napacagimi bilmiyorum doktorum devam edebilirsin dedi bu arada..

Ben de ilaç kullanmaya devam ediyorum. Yieyebildigim tek şey ekmek ve benzeri şeyler. Kilo bile aldım ama kesinlikle sağlıklı beslenemedigim için. Bir an önce geçer bu bulantilar ve normal hayatımıza devam ederiz ınsllah 🙏
Ben de 3 kilo aldim ama sadece ekmek makarna pilav tuketiyorum. Asla sulu yemek yiyemiyorum sebze yemeklerini de yiyemiyorum hala :KK43: biraz iste proteine basladim bakalim hayirlisi olsun, gecsin istiyorum biran once🙏🏻

Ben henuz almadim canim, once oturup bi liste yapayim diyorum hem buradaki annelerden hem de cevremdekilerden gorus alip, ben alisverislerimi 6. Aydan sonra yapmayi planliyorum Allah kismet ederse..
Bende idari izne ayrıldıktan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum, ne almalıyız hangi markaları tercih etmeliyiz ilk cocuk olunca çok bir fikrim yok, burdaki yorumlari bekliyorum

Ben prilam kullanıyordum. Bir ara çok fenaydı kusmalarım. Devletde ki doktr zorofen verdi. Onu almadım. Kanser hastaları içindi o ilaç. Ağır yani. Prilam bitkisel içerikli. Doktorum artık bırakmalısın dedi ilacı. Bende kestim bu hafta. Kusmalar devam. Artık alışıyorsun. Ne zaman kesilcek bilmiyorum. Benimde bir gün hafifse geri kalan 6 gün ağır geçiyor.
Kanser hastaları icin olması ağır demek değil tam tersine onların bünyesi de cok hassas oldugu icin o ilaç veriliyor. B grubu bi ilaç hamilelikte güvenilir. Hem doktorun verdigi ilacı icmeyip hem böyle cekerek bosuna zarar veriyosunuz kendinize ve bebege

Ben baska bir hastalıgım nedeniyle ilac kullanıyorum en basından beri ve o kilo aldırıyor ödem yapıyor bana simdiden 5 kg almısım. Yapacak bisey yok gercekten bebegim ve benim saglıgım önemli. Doktor kontrolundeyim tabi. İnsallah dogumdan sonra veririz. Normalde cok zor kilo alan bir insanım böyle kolayca almak o kadar garip ki.. üzülüyorum bazen tartıya cıkınca gercekten alısık degilim. Sonra saglıgımız yerinde diye sükrediyorum.

Nasil verdiniz 2 ayda o kiloyu bravo
Birden iştahım gitti ozamana üniversite okuyordum koşturma bebek bide ayrı bir il derken verdim nasıl verdim bilmiyorum sonrada işte spor la korudum 50yle hamile kalıp 77yle doğurmuştum şuan 61 le kaldim 85 90 i yuvarlarım 😄

Bende idari izne ayrıldıktan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum, ne almalıyız hangi markaları tercih etmeliyiz ilk cocuk olunca çok bir fikrim yok, burdaki yorumlari bekliyorum
Kızlar kendi tecrübelerim den bol bol ağız mendili zıbın külotlu corab bunun dışında ilk ay için çok masraf etmeyin inanın okadar hızlı büyüyorlar ki bir çok kıyafeti giydiremiyorsunuz evinde kalorifer yok ise ozman kalın yeleklerden giydirirsini yeter emin olun reflü yatağı letgoda bakın otomatik sallanan beşikler var 3000 olan 2. El 500 700 arası değişiyor hayat kurtarır süt sağma makinası mutlaka alın göğüs halkası alın ama gümüş falan değil resmini bulup atayım hayat kurtarıyor ıslak mendil bez stoklamaya başlayın aşırı bokusluyor lar😂ben bezi ıslatıp sildim pişik olmadı hiç siz hangisini tercih ederseniz anne yanı beşik 5li şifonyer yeter artar emin olun odasında zaten 2 sene emzirecekseniz yatmaz 2 yaşından sonra ikeada yataklar var kızım hala onda yatar bu sene alicam baza yatak baston Bebek Arabası hayat kurtarır kaledion aguline bu ilaçları mutlaka bulundurun gaz ve kaka problemine karşı bebeğinizin altına sıcak su torbası üstüne çarşaf öyle yatırın sizi çok rahatlatır aklıma gelen bunlar aklıma geldikçe yazarım

Kıyafet falan almaya başlayan oldu mu. Ben ne alacağımı bilmiyorum
Canım öncelikle yenidogan seti al o çok önemli doğduktan sonra giydirmek için biz 3tane falan almıştık ondan birkac da zıbın, ağız mendili, eldiven, çorap, tulum alsan yeter gibi çok şey alma bence hem çabuk büyüyorlar hem de çok hediye geliyo kızıma 2yaşına kadar neredeyse hiç kiyafet almadık o kadar çok hediye geldi ki ❤🤗

Screenshot_2020-09-13-16-26-09-75.jpg

Ahhh ne kullaniyordun canim sen? Ben de birakmak istiyorum ama eski halime donersem diye de cok korkuyorum:KK43: off cok buyuk ikilem 🙄
Prilam kullandım canım midem bulandıkça moralim bozuluyor benimde ama çok kullanma taraftarı değildim zaten hapida 12. haftadan sonra geçeceğine çok inanmıştım 😕
Kıyafet falan almaya başlayan oldu mu. Ben ne alacağımı bilmiyorum
Bebise mı kendine mı 😍 biz bugün bakacaz biraz bebiş kıyafeti kendime de hamile pantolonu aldım ev için tayt falan alacam normal taytlar çok sıkıyor artık biraz daha mevsimlikler çıksın diye bekliyorum

Birde eczanecinize çocuk emzirirken silmeye gerek kalmayan göğüs koruyucusu krem alın o yorgunluğu çoğunlukla unutuyorsun silmeyi zararı olmasın

X