2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar devlet hastanesine gittiğimden eşim hiç görememişti bebisi özele gittik görsün diye neredeyse ultrasonla almıyorlardı çok az bir süre gördü sadece çok sinirimiz bozuldu doğru düzgün birşey söylemedi zaten cinsiyeti bile erkek gibi emin olamıyorum dedi devlete laf ediyordum ama özelde böyleyse yandık bana bile çok göstermedi makinesi çok kötüydü zaten fotoğraflarda öyle iyi çıkmadı
@stoprak vitamini sormuştun canım decavit devam ama d vitamini kullanmak gerekiyormus mutlaka onu söyledi

Başka doktor seçeneğin varsa bir dahakine başkasına git bence, doğru düzgün göstersin ya heyecanla bekliyoruz zaten insan düzgün görmek ayrıntıları öğrenmek istiyor

Kalbim cok hızlı atıyor sanki yerinden cıkcak gibi boyle olan varmı simdi baktım 122 nabız normal mi acaba

Benim hamile iken kalp çarpası hep oluyor, ama ne zamanlar olduğu ve ne kadar sürdüğü de önemli, yorulunca merdiven çıkınca çok çok oluyor dinlenince azalıyor. Sabah kalkınca çok oluyor yatakta oturarak bekliyorum biraz öyle kalkıyorum, yemeklerden sonra oluyor, bazen de öyle otururken oluyor ama çok sürmüyor. Kendini takip et, doktoruna sordun mu hiç? benim ilk hamileliğimde de böyleydi ondan alışkınım

Başka doktor seçeneğin varsa bir dahakine başkasına git bence, doğru düzgün göstersin ya heyecanla bekliyoruz zaten insan düzgün görmek ayrıntıları öğrenmek istiyor

Benim hamile iken kalp çarpası hep oluyor, ama ne zamanlar olduğu ve ne kadar sürdüğü de önemli, yorulunca merdiven çıkınca çok çok oluyor dinlenince azalıyor. Sabah kalkınca çok oluyor yatakta oturarak bekliyorum biraz öyle kalkıyorum, yemeklerden sonra oluyor, bazen de öyle otururken oluyor ama çok sürmüyor. Kendini takip et, doktoruna sordun mu hiç? benim ilk hamileliğimde de böyleydi ondan alışkınım
Hiç sormadım canım bugün yasadım cok halsizlestim kalp atısını sanki heryerden hissettim biraz takip edeyim kendimi çok yorulcak işlerde yapmıyorum riskim olduğu icin 4 ayı yatarak geçirdim yeni yeni kalkıp biseyler yapıyorum daha dikkat etmeliyim sanırım

Bence hangi isim içine siniyosa onu koy tatlım bu arada benim adım da Hayat 😅 öyle isimleri beğeniyorum demiştin ya ben küçükken ismimi sevmezdim sonra sevmeye başladım 🤗 kızıma da Ebrar ismini koyduk daha bu isim meşhur olmamıştı kızım doğduktan sonra çok duyar olduk 😅 ben ismin anlamına çok önem veriyorum o yüzden o ismi koyduk zaten anlam daha önemli benim için kişiliğe tecelli ediyo , başta insanlara değişik geldi bazıları ismi hatırlayamadı ama sonra herkes alıştı 😍 iyi ki koymuşuz 🥰
İsmin çok güzel senin adını da önerdim ama buraya yazmayı unutmuştum 😄 Aslında isimlerin anlamlarını ben de daha önemli buluyorum daha derin anlamı olan bir isim arıyorum şuan seçeneklerim arasındaki isimler öyle anlamları çok çok manalı şeyler değil ama güzeller 😁 Bence Ebrar ismi güzel adıyla yaşasın❤ sadece bir kişi var çevremde Ebrar ismini taşıyan, çok mu yaygınmış bir ara?😄🤗

Az kaldı kesinleşmesine sabredelim o zaman bu yıl kız bebisi çok duydum ben hayırlısını istiyorum ama kız çocuk hayalim hep :KK36:
Canım bende ona güvendim dedim kızım olacak bir sevinç elimde patladı kız merakı çok bizde eşimle çok kafamıza takıyorduk eşim rüyasında hasta olduğunu görmüş bebeğimizi çok kötüymüş ALLAH uyardı beni tek istediğim sağlıklı olması sende sakın kız diye tutturma dedi oyuZden korkuyorum çok inşALLAH iyi haber alicam 2li testen hala daha değişir diye bekliyorum çünkü çok erken daha 😅mutlaka haber ver bizede öğrenince benim muahane 1 ay sonra💞

Ay allah korusun doktor kesin konustu pembe fln almam bende zibin fln almaya baslasam sari acik yesil fln diye dusundum
Çok değişen var hele bu sene kaç kişinin değişti etrafımda 😅pembe alma dediğin gibi 17.haftadan sonra başlarsın 20.hafta çocuğunun cinsiyeti değişen arkadaşım var kız şoka girdi herşeyi almıştı 😬

Kizlar alisverise ne zaman baalamayi dusunuyosunuz cinsiyetimiz belli oldu artik 14 haftaligiz artik yavastan almaya baslasam erken mi sizce hic bsymz yok besik haric 😀
Biz de de mama sandalyesi, bebek arabası, beşik, bakım çantası, birkaç çorap ve zıbın var.😁 17. Hafta kontrolümü bekliyorum sizin kesinmiş bence alışveriş canınız istiyorsa ufak ufak yapın ben de %100 kesin olunca gözüme hoş gelen şeyleri alırım diyorum 🤗

Biz de de mama sandalyesi, bebek arabası, beşik, bakım çantası, birkaç çorap ve zıbın var.😁 17. Hafta kontrolümü bekliyorum sizin kesinmiş bence alışveriş canınız istiyorsa ufak ufak yapın ben de %100 kesin olunca gözüme hoş gelen şeyleri alırım diyorum 🤗
Kuzum sitenin ası neydi unuttum

Evet canı
Evet canım hiçbirşey yapmadım bi kahvaltı yaptım okadar
Geçmis olsun canım dinlen ama devam ederse doktora görün muhakkak
Kesinlikle ne bekledim ne buldum karşımdaki ekranda açık değildi zaten ben de az gördüm eşim daha daha az gördü çok istediğimizi anlayınca gösterdi onu da bi daha gitmem artık ona

Son düzenleme:
Kizlar alisverise ne zaman baalamayi dusunuyosunuz cinsiyetimiz belli oldu artik 14 haftaligiz artik yavastan almaya baslasam erken mi sizce hic bsymz yok besik haric 😀
Kesin desinler diye bekliyorum bende canım bizimde bir tane zıbın var zor sabrediyorum 🤣🤣
Canım bende ona güvendim dedim kızım olacak bir sevinç elimde patladı kız merakı çok bizde eşimle çok kafamıza takıyorduk eşim rüyasında hasta olduğunu görmüş bebeğimizi çok kötüymüş ALLAH uyardı beni tek istediğim sağlıklı olması sende sakın kız diye tutturma dedi oyuZden korkuyorum çok inşALLAH iyi haber alicam 2li testen hala daha değişir diye bekliyorum çünkü çok erken daha 😅mutlaka haber ver bizede öğrenince benim muahane 1 ay sonra💞
En en önemlisi sağlıklı olsunlar canım evet :KK36: kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar daha ne isteriz ❤ 2 hafta sonra 3 lu test var o zaman gideceğim kesinleşir artık 17. Hafta olacak haber veririm sende haver ver 💕

Kızlar bebegin gelişiminde sata göre hesapladığımız tarih mı önemli yoksa ultrasonda doktorun söylediği mı mesela benim 4 5 gün ileride çıkıyor hep gelişimi mı önde yoksa boyu mu ölçüleri mı :KK48:
Bunu ben de merak ediyorum hiç günü gününe çıkmıyor benim bebiş. Her ultrasonda 2 veya 3 gün geri çıkıyor ilk defa son kontrolde 1 gün geri çıktı. Bebişimin tipi mi minyon ondan mı azda olsa geri çıkıyor anlamadım.😂

Kuzum sitenin ası neydi unuttum
Bebefixshop kuzum inatagram adı. Bebefix - Bebeğinin Herşeyi buraya da site linkini bırakayım. Ben setteki bebek arabasından almadım minik bir farkla northway bebek arabası var ondan aldım geri kalan paketteki içerik.🤗 Zam gelecek diyorlardı azıcık gelmiş galiba ama az gelmiş cidden. Düşünüyorsan bir bak bakalım.🌸

X