2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..

Oho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibiler😂 12 haftadan sonra nasıl oluyor acaba.. 14+2 de yüksek ihtimalle kız dedi ya yanılma payı hâlâ yüksek mi merak ediyorum 😊

Güü nay dınnn 🤗🌸

Günaydınn🤗 Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum uzun süre yatınca karnımdaki sertliği hissediyorum rahatsız ediyor yan dönesim geliyor 😁
Ben hic yuzustu yatamiorm en basindan beri izin vermior hemen kasiliyo😄 okdr ozledmki yuzustu yatmayi.
Bide hapsirdim az once boyle karnim seyirdi 20 snye bebegimi hissettm acaba🥰?

Bnm doktorun dun kötülüğü ustundeydi bana gelmis alisvers 7 aydan sonra yap sonra üzülürsün bile dedi . Ayy kadin dun bizi sinir ettiya .
Vlla cinsiyeti erken ogrenenlerdensin 😁şanslısın..
Bncede bekle ya daga cok zmn var alirz herseylerini en guzellerini insallah 🥰haftaya cuma 13+6 olucm yani 14.hafta yeni doktorum cinsiyet dermi acaba oglen 1 de eski 3 de de yeni doktorumla randevum var haftaya cuma . Kendiminkine zaten hcbsey demiycm artik sonucumu aliyim daha yuzune bakmam
Yok zaten şuan alışveriş yapmam. İlki kız kız olsaydı zaten 3-5 parça alıp bitirecektim alışverişi. Zaten pandemiden dolayı avmye falan gitmiyorum. Şuan yeni sezonda yüksek fiyatlı fiyatlar düşünce alırım. İnşallah öğrenirsin gittiğinde doktor hepimizi sinir etti menepoza mı giriyor? Eşiyle arası mı yok anlamadım negatif bir insan. Hiç uğraşmamak en güzeli. İnşallah gideceğin istedğin gibi bir doktordur

Hanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..
Benim bebeğimin 1,7 çıktı. 2,5 üstü mü riskliymiş? Üzmeyin kendinizi. İnşallah test sonucunuz iyi gelir. Kendi doktorunuz mu yaptı ölçümü? İyi bir perinatalog bulup ona mı gitseniz acaba? Allah yardımcınız olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.

Kizlar olurda ilerleyen haftalarda gebelik sekeriniz olursa ki mutlaka baktirin cok onemli; hap yerine insulin igneyi daha cok tercih ediyorlarmis. Hem daha az yan etkisi hemde bebek icin zarar durumu en aza iniyormus. 1 aydir can cekismelerim sonucu ilactan igneye geciyorum size deneyimlerimi yazarim.

Canim umarim ciddi bisi yoktur. Internetten bakinca 3ten dusuk olmali yaziyor seninki 3 un alti, cokta bilmiyorum tabi doktor tam ne dedi?

Değeriniz yüksek değil ama 3 ün üzeri yüksek deniliyor

Kızlar bu hangi sayfa valla ben paraya kıydım 3 sayfaya tahmin yaptırdım.😀 1 ay nasıl bekliyim ya çatlarım ☺ Tahmin aldığım sayfalar şunlar:
adım adım annelik: erkek dedi
Cinsiyet hesaplama arzum : erkek dedi
Cinsiyet hesaplaması kesin: kız dedi

doktor da erkekten yana.Sizin yaptırdığınız sayfa hangisiydi ‘’cinsiyet hesaplaması kesin’’ ise onun çok hatalı tahminleri olduğu söyleniyor. Bana da doktor dahil 2 sayfa erkeğe yakın konuşunca ben de onun hatalı tahmin yaptığını düşündüm açıkçası
Malesef Cinsiyet hesaplamasi kesin de baktırdım ben. Yani niye böyle bisey yaptığımı da bilmiyorum 🙈

Yok zaten şuan alışveriş yapmam. İlki kız kız olsaydı zaten 3-5 parça alıp bitirecektim alışverişi. Zaten pandemiden dolayı avmye falan gitmiyorum. Şuan yeni sezonda yüksek fiyatlı fiyatlar düşünce alırım. İnşallah öğrenirsin gittiğinde doktor hepimizi sinir etti menepoza mı giriyor? Eşiyle arası mı yok anlamadım negatif bir insan. Hiç uğraşmamak en güzeli. İnşallah gideceğin istedğin gibi bir doktordur
Insallah cnm cidden bende baktim ne pahali bebek seyleri kiyafetleri vs leri . Gerci hastanelere verdigim parayla bi ton sey alinirdi ama yapicak bsy yok 🙂

Kizlar 'ya kendime normal alisveris yapmak istiyorum giyim . Ama gobus buyuyecek diye bisiyde alamiyorum nasil giyinilir ki gobekle kışın onuda bilmiyorum. Baya zayıfladim diye dar dar kazaklar uzun kollu badiler almistim . Kiloluyken giydigim simdi cok.bol gelen kazaklarimi giyerim ama yeni alaacaklarimi nasil almaliyim bosa giyemeyecegim seylere masraf yapmakda istemiyofum ama alisveris yapasim var ole bikac parca ust giyim flan hafif kisliklar satilmaya basladi magazalarda sizce napsam ki 5 6 aylikken giyilirmiki aldiklarim

Benim bebeğimin 1,7 çıktı. 2,5 üstü mü riskliymiş? Üzmeyin kendinizi. İnşallah test sonucunuz iyi gelir. Kendi doktorunuz mu yaptı ölçümü? İyi bir perinatalog bulup ona mı gitseniz acaba? Allah yardımcınız olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.

3 doktora gittim hem kendi doktorum hem 2 perinatalog 2.50 ve 2.70 gözüküyor, 30 derece eğik durduğu için pazartesi tekrar gideceğim. Nazal kemik saptandığı için problem olacağını düşünmüyoruz dedi doktorlar ama down sendromlu bebeklerde burun kemiğide olabiliyor.
Teşekkür ederim inşallah, Rabbim kimseye yaşatmasın.

X