2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek bize donmus bacaklarini kendine cekmis yatiyodu uygun pozisyon ucin uzanmasi gerekmis

Ikimizlede bana daha once atti . Beyin felci kalp krizi ve felce sebep oluyo bende bebektede ölüme . Daha once akcigerime atti ölümden döndüm genetik faktörüm var ilac igne kullamsamda risk varmis yani
Rabbim ikinize sağlık versin inşallah.. o dilemese hicbirsey olmaz.

B Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum

Eklentiler

• B5D6138B-5038-4CC8-B578-964F2259399A.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 47
maşallah ya bebeğe ve ne güzel ultrason bizimki siyah beyaz hep ya birde en iyi doktorlara gidiyoruz

Oyy maşallah ya.Cok tatlı.Tarzan gibi tutmuş kordonu ya.

Olcumu tam yapamadi hersey yolundayms ultrason goruntusude vermedi . Bebek surekli hopldi zipladi hic durmadı. Malesef böyle 10 gun sonrs tekrar cagirdi zaten cinsiyetede bakmadi malesef benm boyle oldu bugun

Ne guzel nasil net masalah . Benmkide hafif hafid vurdu baya hopladi zıpladı tum ölçümleri yapamadi ama iyyms . Cinsiyeye zaten bakmadi goruntu bile veremedi bu sefer offf off bosa bekledim haftalarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…