- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Ikimizlede bana daha once atti . Beyin felci kalp krizi ve felce sebep oluyo bende bebektede ölüme . Daha once akcigerime atti ölümden döndüm genetik faktörüm var ilac igne kullamsamda risk varmis yaniPıhtı atma vs sorun bebekle ilgili mi yoksa senin sağlığın ile mi ilgili
Bebek bize donmus bacaklarini kendine cekmis yatiyodu uygun pozisyon ucin uzanmasi gerekmisO nasıl bir şey ya nasıl ölçmedi stajermiymiş
Sıkma canını sakın başka doktora görün nasıl böyle konuşur seni düşünmeden haberdar et bizi sakın ama sakın üzülme bu doktor hangi hastane ismi ne şikayet etmek gerekir aşırı sinirlendim şuan
Ege univerdite hastanesindeki doktorlar var ozel docent ordada girisin olsun onlarafa bir kez olsun gorun olasi durumda benim yapacagim bisey yook orasi daha teferruatli orayada bi girisin olsun diyorAklım takıldı ne alaka neden bunları söylüyor çok tuhafıma gitti ya
Rabbim ikinize sağlık versin inşallah.. o dilemese hicbirsey olmaz.Ikimizlede bana daha once atti . Beyin felci kalp krizi ve felce sebep oluyo bende bebektede ölüme . Daha once akcigerime atti ölümden döndüm genetik faktörüm var ilac igne kullamsamda risk varmis yani
Ben dinlenemiyorum.3 yaşında zipircan bir oğlum var.Belki de buyuzden geçmiyor.Aynen bana da öyle dedi ama dinlensemde geçmiyor bu akıntı. Yattığım yerden kalkamıyorum korkudan
Of bugun niye bole olduya cinsiyeti de ogrenemedim illa 16 18 diyoya valla cildircamPıhtı atma vs sorun bebekle ilgili mi yoksa senin sağlığın ile mi ilgili
Babasının adı deniz. Ben çokk seviyorm Deniz ismini. Hep çocuğum olursa Deniz ismini koyarım diyordum. Eşimle ilk flört etmemizde ismine hayranlığım etkili bile olmuşdrBabasının adı kafama yatıyor dediğin ne anlamadım
Çok stres yapıyosun. Doktor bana söyledi ama kesin demedi mesela. Kafamda yine de soru işareti var. Hem öğrenen arkadaşların çoğu senden ileri haftadalar. Böyle şeyler için kendini üzme.Of bugun niye bole olduya cinsiyeti de ogrenemedim illa 16 18 diyoya valla cildircam
maşallah ya bebeğe ve ne güzel ultrasonB Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum
Oyy maşallah ya.Cok tatlı.Tarzan gibi tutmuş kordonu ya.B Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum
Ne guzel nasil net masalah . Benmkide hafif hafid vurdu baya hopladi zıpladı tum ölçümleri yapamadi ama iyyms . Cinsiyeye zaten bakmadi goruntu bile veremedi bu sefer offf off bosa bekledim haftalarcaB Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsınDaha once akcigerime pihti atti riskim yuksek vucudum pihtilasmaya mailli kan sulandirici igne ve asprin kullaniyorum ama kullandigim halde atma riski varmis sagol cnm
Hayırlısı olsun canım çok şükür sağlıklı yaOlcumu tam yapamadi hersey yolundayms ultrason goruntusude vermedi . Bebek surekli hopldi zipladi hic durmadı. Malesef böyle 10 gun sonrs tekrar cagirdi zaten cinsiyetede bakmadi malesef benm boyle oldu bugun
Amin cnm moralim bozukya ultrsson goruntusu bile alamadim . Olcumleri de tam olmadi ciktik 10 gun sonra çağırdı zaten cinsiyet bakmadi bile . Hopluyordu asiri hareketliydi bebek hic durmadı yerindeÇok geçmiş olsun kuzum inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
İnan ben öyle doktorla asla devam etmezdimNe guzel nasil net masalah . Benmkide hafif hafid vurdu baya hopladi zıpladı tum ölçümleri yapamadi ama iyyms . Cinsiyeye zaten bakmadi goruntu bile veremedi bu sefer offf off bosa bekledim haftalarca
Burak bu doktoru ya hiç sevmedim görüntü niye vermez ki ne alaka yaniAmin cnm moralim bozukya ultrsson goruntusu bile alamadim . Olcumleri de tam olmadi ciktik 10 gun sonra çağırdı zaten cinsiyet bakmadi bile . Hopluyordu asiri hareketliydi bebek hic durmadı yerinde
Rabbim korusun canımIkimizlede bana daha once atti . Beyin felci kalp krizi ve felce sebep oluyo bende bebektede ölüme . Daha once akcigerime atti ölümden döndüm genetik faktörüm var ilac igne kullamsamda risk varmis yani
Amin keske ultrason goruntusu alablseydikya ona bilr bakamiycam smdiHayırlısı olsun canım çok şükür sağlıklı ya