2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam sakin bozma morelini bu doktorumdan onceki randevuda 16 haftada cinsiyet söylüyorum dedi kesim olmadan demem dedi değişen çok oluyor biliyorsun sağlıklı olsunda büyümüş dimi çok annesi bebişin
Karnına hafif hafif vur canım soda iç birde bitter çikolata belki işe yarar dualarımız seninle doktor içine sinmezse devam etme sakın ilk baş senin huzurun önemli

Kizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır
Tüh ya. Mutlaka değişir pozisyonu. Sen tatlı seviyor musun bilmiyorum ama gofret gibi bişey al ye canım. Bende geri çıktım yan yatıyor diye. 20dk sonra sırt üstü yatmış bulduk. Bana kek gofret falan ye dedi. Ye hemen kuzum

Alya ve mina çok tatlı geliyor kulağa.Cok öze dönmek istersen Alya 'yi aliye yap.Digerlerini bulamadım henüz.Ama Aybala ve Aykız da pek heybetli geldi bi an.

Yedim ama anlamadim . Ya doktorum cok kotu seyler soledi esime moralimizde cok bozuldu dedi egedeki doktorlara gorunun olasi durumda yapicak bsyim yok yukssk risklisin pihti atablr heran uzulmeyelim sonra durumun tehlikeli dedi

Valla biraz gerildi ense kalinligini dahil olcemedi cunku . Aksama kadr dogru pozisyona gelmezss nasil olcecek bilmem. Egede ozele gitmemi ordaki doktorlara gorunmemi istedi haftaya onlardan birine giderim o zmn belki ogrenrm
Çok daha iyi olur bence canım hastaya git bakalım

Yiyip gelmistim ama bakalim simdide radyolojide bekliyorum iki saattr hasta almıyorlar cildircam
Sakin ol canım.Bebekte sakinlessin.Neler duyduk o dr.lardan.Sen en iyisi dr.nu değiştir.Hic huzurlu değilsin sanki.

Yedim ama anlamadim . Ya doktorum cok kotu seyler soledi esime moralimizde cok bozuldu dedi egedeki doktorlara gorunun olasi durumda yapicak bsyim yok yukssk risklisin pihti atablr heran uzulmeyelim sonra durumun tehlikeli dedi
Muayene etti mi ki ne anlamda söyledi bunları hiç anlamadım. Bu şekilde konuşulmazki.. Birde özel doktor olacak. Yüksek risklisin ne demekmiş? Neye göreymiş! Senin moralini bozmuş canım. Sakın kötü düşünme. İçini rahatlat. İkinizde iyisinizdir merak etme. Bazı doktorlar bu şekilde davranabiliyor. Sana denk geldi böylesi.

Aklım takıldı ne alaka neden bunları söylüyor çok tuhafıma gitti ya

Valla biraz gerildi ense kalinligini dahil olcemedi cunku . Aksama kadr dogru pozisyona gelmezss nasil olcecek bilmem. Egede ozele gitmemi ordaki doktorlara gorunmemi istedi haftaya onlardan birine giderim o zmn belki ogrenrm
O nasıl bir şey ya nasıl ölçmedi stajermiymiş Sıkma canını sakın başka doktora görün nasıl böyle konuşur seni düşünmeden haberdar et bizi sakın ama sakın üzülme bu doktor hangi hastane ismi ne şikayet etmek gerekir aşırı sinirlendim şuan

Pıhtı atma vs sorun bebekle ilgili mi yoksa senin sağlığın ile mi ilgili

Babasının adı kafama yatıyor dediğin ne anlamadım

Mrb Pıhtı nasıl atabilir yani? Neyle alakalı bı durum bu acaba.. geçmiş olsun Rabbim hayırlara çevirsin insallah

Mrb Pıhtı nasıl atabilir yani? Neyle alakalı bı durum bu acaba.. geçmiş olsun Rabbim hayırlara çevirsin insallah
Daha once akcigerime pihti atti riskim yuksek vucudum pihtilasmaya mailli kan sulandirici igne ve asprin kullaniyorum ama kullandigim halde atma riski varmis sagol cnm

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…