2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keske tatli yemeseydim belki ondan cok hareketli diye olculmwdi dogru duzgun ama doktordan bende soğudum surekli git baska hastaneyede sonra bsey olunca bizden biliyolsr filan diyo bana bende sizinle ne alakaasi var cnm filan dedim . Valla kizlar hic iyi bi gun baslamadi o kdr heyecanlandim ettim ultrason goruntusu bile alaamsim . Neyse nasip ..

Olcumu tam yapamadi hersey yolundayms ultrason goruntusude vermedi . Bebek surekli hopldi zipladi hic durmadı. Malesef böyle 10 gun sonrs tekrar cagirdi zaten cinsiyetede bakmadi malesef benm boyle oldu bugun
Önemli olan senin ve bebegin sağlığı cnm er geç öğreneceğiz cinsiyeti. Erken söyleyip yanilmasindansa gec soyleyip kesin olması daha iyi bence. Dikkat et kendine

B Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum 😂😂
Ya maşallah bu kaç haftalık hali 😀

Keske tatli yemeseydim belki ondan cok hareketli diye olculmwdi dogru duzgun ama doktordan bende soğudum surekli git baska hastaneyede sonra bsey olunca bizden biliyolsr filan diyo bana bende sizinle ne alakaasi var cnm filan dedim . Valla kizlar hic iyi bi gun baslamadi o kdr heyecanlandim ettim ultrason goruntusu bile alaamsim . Neyse nasip ..
Kuzu hadi diyelim ki tatlı yedin çok hareketli ölçemedi vs özel hastane nasıl foto vermez ya

Canım çok geçmiş olsun. Bugün ikili testin vardı. Haftaya kaldığında geç kalmaz mısın tekrar ölçüm için? Başkabir doktora mi gitsen acaba ense kalınlığı için? Nasıl bir doktorki ölçememiş hayret. Biz hepimiz taylı yedik, bebeğimiz hopladı zıpladı ama yinede bir şekilde ölçüldü.

Canım çok geçmiş olsun. Bugün ikili testin vardı. Haftaya kaldığında geç kalmaz mısın tekrar ölçüm için? Başkabir doktora mi gitsen acaba ense kalınlığı için? Nasıl bir doktorki ölçememiş hayret. Biz hepimiz taylı yedik, bebeğimiz hopladı zıpladı ama yinede bir şekilde ölçüldü.
ölçüm az cok yapildi bi sekilde sonucu haftaya gidicemolw dedi

B Baharyagmuru35 bence doktorunu değiştirmelisin. Hamile psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı sonuna kadar gidemezsin bence bu doktorla. Benim bebeğimde uyuyordu hemde kendini kordona öyle bir dolamıştıki doktor hafif hafif vurarak pozisyonunu değiştirdi bebeğin. Bu da son hali eli sopalı oğlum 😂😂
Canım kendi doktorun mu çekti fotoğrafını? Bizim hep siyah beyaz. Özel bir talepte mi bulunuyoruz bunun için? Bende istiyorum aşırı tatlı çıkmış maşallah 🥰 sımsıkı tutmuş kordonunu maşallah 🧿

B Baharyagmuru35 canım yeni bir doktor bak kendine madem bu doktor böyle yapıyor. Daha yolun çok başındasın. Yeni doktora başlarsın hemen.
Tatlıya suç bulma, dünde bizimki hiç durmadı inan hiç durmadan hareket ediyordu, zar zor yakaladı görüntüleri ve bir sürü ölçüm yaptı. Uğraşmak istemedi belkide senin doktorun😞
Ege ünv de de kaydın olsun diye git diyor bence. Ankarada devlet hastanelerinde kaydın olmazsa aksi bir durumda doğumda filan hastane kabul etmiyor seni.
Ayrıca perinatolog a randevu al, madem o kadar riskli bir durumun var kesin perinatolog a git. Içine sinen bir doktor olsun zaten pimpirikli sin bir de doktor kötü konuşmuş kötü olmuş. Seni rahatlatacak içini ferahlatacak bir doktorun olmalı yoksa doğum zamani gelmez sana.
Sıkma canını bebeğin için rahatlamaya çalış 🙏🙏

Goruntu almakda yasakmis doktor iki dk çıkınca cektm ama hic net degil . Ekranda sacma bi goruntu kalmsiti . Onu cektim ne yapalım 10 gun sonra tekrar bakicK ama sonucl birlikte bebege

Babasının adı deniz. Ben çokk seviyorm Deniz ismini. Hep çocuğum olursa Deniz ismini koyarım diyordum. Eşimle ilk flört etmemizde ismine hayranlığım etkili bile olmuşdr🥰🥰
Eşinizin adımı Deniz. Kayınbabanızın adımı 😁 lütfen eşinizin olsun. Benim kayın babamın adının yanında Deniz ismi beni üzer 😀😀

B Baharyagmuru35 canım yeni bir doktor bak kendine madem bu doktor böyle yapıyor. Daha yolun çok başındasın. Yeni doktora başlarsın hemen.
Tatlıya suç bulma, dünde bizimki hiç durmadı inan hiç durmadan hareket ediyordu, zar zor yakaladı görüntüleri ve bir sürü ölçüm yaptı. Uğraşmak istemedi belkide senin doktorun😞
Ege ünv de de kaydın olsun diye git diyor bence. Ankarada devlet hastanelerinde kaydın olmazsa aksi bir durumda doğumda filan hastane kabul etmiyor seni.
Ayrıca perinatolog a randevu al, madem o kadar riskli bir durumun var kesin perinatolog a git. Içine sinen bir doktor olsun zaten pimpirikli sin bir de doktor kötü konuşmuş kötü olmuş. Seni rahatlatacak içini ferahlatacak bir doktorun olmalı yoksa doğum zamani gelmez sana.
Sıkma canını bebeğin için rahatlamaya çalış 🙏🙏
Oyle yapicam 100 tl daha veririm olmazsa bakicam ya doktor degitirmskds cok istemiyorum hastane iyi diye m doktor ciddi biraz ama herseyi yapıyor bide . Birazda bole ters ters konusmasa ölçüm yapti ama en sonunda . Saglikli dedi odem yokmus etrafindada . Kan verdim 10 gun sonra cagirdi tekrar . Düşünücem herseyi . Egeye gidicem aynen cnm

Kizlar haftaya persembe egeden randevu alip gidicem perinayologa . Belki cnsiyet o soler 13+5 filan olucak o zmn zaten kendi doktorum anlasilan solemeyecek 16 18 e kadar

Doktorumu değiştiricem kendi doz bile ayarlayamiyo surekli ona git buna git . Bisey olursa ben bisiy yapaMam falan filan . Sonuclzr icin 10 gun sonra gidicem bdahada gitmeyi düşünmüyorum izmirde doktor onerisi olan varmi

Of bugun niye bole olduya cinsiyeti de ogrenemedim illa 16 18 diyoya valla cildircam
Çok stres yapıyosun. Doktor bana söyledi ama kesin demedi mesela. Kafamda yine de soru işareti var. Hem öğrenen arkadaşların çoğu senden ileri haftadalar. Böyle şeyler için kendini üzme.
Amin cnm moralim bozukya ultrsson goruntusu bile alamadim . Olcumleri de tam olmadi ciktik 10 gun sonra çağırdı zaten cinsiyet bakmadi bile . Hopluyordu asiri hareketliydi bebek hic durmadı yerinde
Videoya alsana. Ben son muayenede tek girdim. Bütün muayeneyi videoya çektim açıp açıp izliyorum.

X