Canım dur atym ben sana ismi karalayıp sen bakHani kutucuklar varya sağ aşağı köşede kuzum. Yaş riski, ikili test, kombine risk vs yazıyor.
o herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ama benim ikili test yazan yerde 1:378 cut off değerinin altında yazıyor. Doktor oradan dolayı detaylı ultrason dedi. Sende kaç yazıyr orası kuzum
Cinsiyeti birak uygun pozisyonda olmadigi icin ense bile olcemedi yarim saat dlas gel dedi cinsiyeti 16 da diye tutturdu malesefB Baharyagmuru35 güzel haberler alırsın ve cinsiyeti de öğrenirsin inşallah☺ Bol şanslar
Tamam canım bekliyorumCanım dur atym ben sana ismi karalayıp sen bak
Esra nur tolaDoktorun adı neydi canım
Sana özel msj atıcam ama atamıyorum kapalı mı acaba. Sende beni takip etseneTamam canım bekliyorum
Sonuc nasıl cıktı canımYaş riski çıkacak zaten ama yaptır yinede benimde yaş riskim var yaptırdım
Ettim kuzumSana özel msj atıcam ama atamıyorum kapalı mı acaba. Sende beni takip etsene
Gastroenteroloji doktoruna mi görünsen. Vücudunu çok iyi tanıman lazım besinsiz kalma serum alabilirsin kendini çok iyi hissedersen ilk gebeliğim de serum yedim çok kez umarım tez vakitte iyileşirsinBende de reflü var salatalik gaz yapiyor normal öğünü sindiremiyorum ki ara öğüne geceyim
Aysima da güzel bnm bi kıızm olursa inşallah Aysima sultan koymak istiyorumKız isimlerinde kısa ve net isimler güzel. Babasının adı kafama yatıyor. Unisex isim.mila , mina, alya, alina, cansın, Alisa... bu isimlerden birini koyarım gibi.. bazende aykız, aybala mı koysam diyorm özüme dönüş.
Tüh yaaCinsiyeti birak uygun pozisyonda olmadigi icin ense bile olcemedi yarim saat dlas gel dedi cinsiyeti 16 da diye tutturdu malesef
Hayırlı haberlerle gelin inşALLAHGunaydin kizlar heyecandan dogru durust uyuyamadim kalktim simdi hazırlanıyorum öpüyorum sizi
Aminv nm bekliyorum ense bile olcemedi pozisyon uygun ddgilmis yarın saat gez gel dedi cinsiyet zateb imkanszHayırlı haberlerle gelin inşALLAH
Ahh biz anneler hamilelikte basliyoruz endise haline.Canini sıkma.O da sende sağlıklı ol da.Kizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır
Tamam sakin bozma morelini bu doktorumdan onceki randevuda 16 haftada cinsiyet söylüyorum dedi kesim olmadan demem dedi değişen çok oluyor biliyorsun sağlıklı olsunda büyümüş dimi çok annesi bebişinKizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır
Başka doktora mı gitsen canım acaba bu da çok ketüm çıktı :)Kizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır
Olcumu yapamadiya ya yapamazsa ins pozisyon duzelir yoksa aksama kadar hastanedeyim bugunAhh biz anneler hamilelikte basliyoruz endise haline.Canini sıkma.O da sende sağlıklı ol da.
Valla biraz gerildi ense kalinligini dahil olcemedi cunku . Aksama kadr dogru pozisyona gelmezss nasil olcecek bilmem. Egede ozele gitmemi ordaki doktorlara gorunmemi istedi haftaya onlardan birine giderim o zmn belki ogrenrmBaşka doktora mı gitsen canım acaba bu da çok ketüm çıktı :)