2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hani kutucuklar varya sağ aşağı köşede kuzum. Yaş riski, ikili test, kombine risk vs yazıyor.
o herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ama benim ikili test yazan yerde 1:378 cut off değerinin altında yazıyor. Doktor oradan dolayı detaylı ultrason dedi. Sende kaç yazıyr orası kuzum
Canım dur atym ben sana ismi karalayıp sen bak

Kizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır

Kız isimlerinde kısa ve net isimler güzel. Babasının adı kafama yatıyor. Unisex isim. 🥰 mila , mina, alya, alina, cansın, Alisa... bu isimlerden birini koyarım gibi.. bazende aykız, aybala mı koysam diyorm 🤩🤩 özüme dönüş.

Doktor cok almissin kiloyu dedi .
Ense olcumu yapamadi yatmiyo cunku uzanmis ayaklarini kendine cekmis doktor durttu pozisyob degistirdi ama yatmadu . Cinsiyeti gormeyi birakin enseyi bile olcemedi yarim saat dolas gel dedi cinsiyey zaten 16 18 de dedi .
Zam gelmis 15 tl muayeneye ikiliyede 180 verdim oylr bekliyorum malesef

Kizlar pozisyon hic uygun degil diye ense olcumu bile yapamadi yarim saate gel dedi cinsiyet zaten mumkun degil onuda 16.haftada diye israr etti of of endeyi olcmesi lazimmis yarim saat de bir gelicekdin bakicsz dedi . Moralim sıfır
Ahh biz anneler hamilelikte basliyoruz endise haline.Canini sıkma.O da sende sağlıklı ol da.

Tamam sakin bozma morelini bu doktorumdan onceki randevuda 16 haftada cinsiyet söylüyorum dedi kesim olmadan demem dedi değişen çok oluyor biliyorsun sağlıklı olsunda büyümüş dimi çok annesi bebişin😍

Başka doktora mı gitsen canım acaba bu da çok ketüm çıktı :)

X