2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm darisi cinsiyet öğrenemeyenlerin basina yani bana ve benim gibi olan arkadaşlara 😆
Evet, ben de varım öğrenemeyenlerde 🤚11+5 görünüyordu ultrasonda dün kontrolde, bi ara bacak arasına baktı alttan bebeğin ama pipi falan göremedim henüz dedı zaten hiç sormadım doktora cinsiyet ne dıye kendi söylerse görürse dıyodum, pipi görmedim dedi, dger aya kaldı artık😊acaba dıyırum 11+5de pipi oluşmuş olur mu, yani oluşsaysı görür müydü yoksa bebek mi göstermedi acaba? Burada sanırım 12.haftada erkek olup öğrenenler var dmi?

benimde ilerde çıkıyor 11+4 de 5.69 cmdi boyu doktor 12+4 demişti gününe 1 hafta ileri çıkmıştı :emir_bebek: insan seviniyor bir yandan normal mi diye de düşünmüyor değilim.
Aynen geçen hafta bizimde tam 1hafta ilerideydi, kafama taktım durup durup araştırdım boşu boşuna 😊 bugün 2 gün önce dediğinde rahatladım 😂Aslında 1hafta geride yada önde normal kabul ediliyor ama herşeyi kafaya takıyoruz 🙈

Kızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Bana biraktirdi, ama kalsiyum,omegali vitamin ve d vitamini kullaniyorum

12+6 çıktı bugün. Geçen hafta çok ilerideydi. Bu hafta daha normal çıktı. 6,5cm boyu 😂
Ne guzel dengelemis daha iyi boşver 🙂aa aramızda 2 gun varmış belki tahmin ederr yarinya cok meraktayim . 2li yaptırmistin dimi doktor heryerine uzun sure ayrintilimi bakiyo ikilide ay belki tahmin ederya yarin sabah 10 da randevum

Perşembe günü 12+1olcagm inşallah randevum var öğrenirmiyim ya Çooook heyecanlıyım 🤩🤩💃💃💃💃💃
Bnmde yarın 12+4 randevum yarın doktorum 16 da dedi cok umudum yok acikcasi daha erken oldugu icin bilemiyorum bidahakini bekleriz buyuk ihtiMl 1 ay daha bekleriz cnm ona hazirla kendini ben ole yapıyorum belki tahmindd bulunur ama

Evet, ben de varım öğrenemeyenlerde 🤚11+5 görünüyordu ultrasonda dün kontrolde, bi ara bacak arasına baktı alttan bebeğin ama pipi falan göremedim henüz dedı zaten hiç sormadım doktora cinsiyet ne dıye kendi söylerse görürse dıyodum, pipi görmedim dedi, dger aya kaldı artık😊acaba dıyırum 11+5de pipi oluşmuş olur mu, yani oluşsaysı görür müydü yoksa bebek mi göstermedi acaba? Burada sanırım 12.haftada erkek olup öğrenenler var dmi?
11 zaten cok erken 15 dd bile gidip tam net ogrenemeyenler var doktorum 16 yada 18 de dedi bana . Ole demisken solermi onceden gorsede tereddut icinddyim 12dede erken solememe ihtimali daha yukssk en az 1 ay beklememiz sart malesef

tatlı şeyler ye inşallah öğrenirsin. benim ki hep uyuyordu göremedik ♥
Uykucu cıktı desene minnak 😊😊 yiycem bakalm işe yarayacak mı çoktan gitmemiştim Görmeye özledim yavrumu Sağlıklı olsunda geç öğrensemde olr Ama en azndan bir tahminde bulnr yaa 😉😉😉

Ne guzel dengelemis daha iyi boşver 🙂aa aramızda 2 gun varmış belki tahmin ederr yarinya cok meraktayim . 2li yaptırmistin dimi doktor heryerine uzun sure ayrintilimi bakiyo ikilide ay belki tahmin ederya yarin sabah 10 da randevum
Bugün ikili test yapıldı canım. Heryerine tek tek bakıyor, beynine, kalbine, böbrek ve midesine, boyuna ,ense kalınlığına ve burun kemiğine, ellerine ve ayaklarına. Dizden aşağısındaki kemiklerine kadar bakıyor herşeye. Birde kan verdim bugün. 2güne çıkarmış. İnşallah temiz çıkar. Sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🏻

Bugün ikili test yapıldı canım. Heryerine tek tek bakıyor, beynine, kalbine, böbrek ve midesine, boyuna ,ense kalınlığına ve burun kemiğine, ellerine ve ayaklarına. Dizden aşağısındaki kemiklerine kadar bakıyor herşeye. Birde kan verdim bugün. 2güne çıkarmış. İnşallah temiz çıkar. Sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🏻
Insallah canim sağlık ile kucaklarız aminn anladim bakalm yarin olsa biran önce 😁cok heyecanliyim

Bnmde yarın 12+4 randevum yarın doktorum 16 da dedi cok umudum yok acikcasi daha erken oldugu icin bilemiyorum bidahakini bekleriz buyuk ihtiMl 1 ay daha bekleriz cnm ona hazirla kendini ben ole yapıyorum belki tahmindd bulunur ama
Sağlıklı imanlı kuranlı olsunda önemli değil 1 ay sonrayada öğrenelm tabi dayancaz artık 😉😊😊😊😊 tahminde bulnsada Razıyım 😂😂

Birde mutlaka tatlı bişeyler ye girmeden 20dk önce. Benimki uyuyordu. Göstermedi kendini 😊 Dışarı çıkıp bi şeyler yedim tekrar girdim.

Uykucu cıktı desene minnak 😊😊 yiycem bakalm işe yarayacak mı çoktan gitmemiştim Görmeye özledim yavrumu Sağlıklı olsunda geç öğrensemde olr Ama en azndan bir tahminde bulnr yaa 😉😉😉
Ben 11+4 de baska doktora gittim uyuyodu sirti donuk bacak bacak ustune atms hicbsy göremedik 😁😪umarim yarin kendi doktorumdada aynisi olmaz bari yuzdd bseyler dese f of gerci tahmin etsede meragimiz gecmez cunku kesin olmiyck

Ben 11+4 de baska doktora gittim uyuyodu sirti donuk bacak bacak ustune atms hicbsy göremedik 😁😪umarim yarin kendi doktorumdada aynisi olmaz bari yuzdd bseyler dese f of gerci tahmin etsede meragimiz gecmez cunku kesin olmiyck
😊😊 Yaaa yerim yaaa 💋 inşallah kuzm yaaa öğrenirsnnde içimz azcık ferahlar sen öksür kalksnn uyumasnn rahatini azcikkk bozacaz ama😂

Kahvaltimi yapar ustune tatli yerm😁cinsiyeti sen sormadanmi bi bakalim dedi
Aynen. Benim doktorum muayeneye başladığında ilk baktığı şey cinsiyeti oluyor. Evirip çevirip illa görmeye çalışıyor. Benden fazla merak ediyor. Daha 9.haftada yaramaz bir kız demişti bana 😂 o zamandan beri merakta o da benim gibi. Sen söylemesede sor mutlaka 🙏🏻

X