- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Aminnnnnnnnn balam yaa inşallahAmin canm dogru inşallah saglikli hayirli inancli bir evlat nasio etsin Rabbim
Bende oradan takip ediyorum, çok ayrıntılı anlatıyor. Hatta her hafta bebeğimizden mesaj geliyor. Çok duygulanıyorum her okuduğumda. tavsiye ederim herkese ❤gün gün gebelik. ayrıntılarla her günü anlatıyor. heyecanla okuyorum tavsiye ederim♥
Ben de öyleyim . 58 kiloydum hamile kalmadan önce 3 ay geçti 53 ümGünaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Sağlıklı haberlerle çık inşallah. Belkide cinsiyet için bişeyler söyler
Aa sen daha çok vermişin. Ben 3 kilo vermiştim 1 ini aldımBen de öyleyim . 58 kiloydum hamile kalmadan önce 3 ay geçti 53 üm
Detaylı 20, 24 hafta arası yapılıyor canımDetayliyi ne zmn yapiliyo acaba bwnmdd kontrol yarin 2li test vsr cinsiyet gorurmuki cok meraktayım yaaa 12+3 um suan
Ben aslında çok kusmadım ama tiksindim bir çok şey fena koktu bi dönem bir şey iyiyemedim onun içinAa sen daha çok vermişin. Ben 3 kilo vermiştim 1 ini aldım
Bide kolay kilo veriyorsun heraldeBen aslında çok kusmadım ama tiksindim bir çok şey fena koktu bi dönem bir şey iyiyemedim onun için
Aynen yapım o aslında ama hayatımda ilk kez kilo verdiğim için mutsuzumBide kolay kilo veriyorsun heralde
Teşekkür ederimgün gün gebelik. ayrıntılarla her günü anlatıyor. heyecanla okuyorum tavsiye ederim♥
Alırız 6 aydan sonra bol bolAynen yapım o aslında ama hayatımda ilk kez kilo verdiğim için mutsuzum ☺
Happy moom çok güzrl canımAyrıca kızlar kullandığınnz hamileligi takıp ettiğiniz memnun kaldığınız uygulama var mi
Onu indirmiştim canım gün gün gebelik te video ve resimleri de varmış onu da beğendimHappy moom çok güzrl canım
Buarada kaç haftalık oldunHappy moom çok güzrl canım
Gün gün gebelik diye bir program var çok memnunum tavsiye ederimAyrıca kızlar kullandığınnz hamileligi takıp ettiğiniz memnun kaldığınız uygulama var mi
Canım bana da bıraktırdı ben şuan ocean mummy, devit3 damla ve bu hafta itibariyleKızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Ben hala hissetmiyorum yaKızlar bebiş hareketlerini artık hisseden var mı ben galiba hissediyorum
Aynıyız seninle canım :)Buarada kaç haftalık oldun
Ben hissediyorum aklım almıyor çok küçük nasıl hissediyorum bilmiyorum ama yani eminim ya ikinci çocuk benim ve ikiz yeri dar oluyor ondan mı erken hissettim bilmiyorum cuma doktora gidecem soracam mümkün mü diyeKızlar bebiş hareketlerini artık hisseden var mı ben galiba hissediyorum