2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çalışmasam benim eşimde çıkarmayacak pantolon almam lazım deneyerk almak istiyorum onay vermiyor.
Bende çalışıyorum ama haftada bir gün gidiyorum mecbur. Diğer zamanlar çıkış yok. Alışverişi bile online yaptık. Pantolon benimde almam lazım. Havalar sıcak elbise idare ediyorum da soğuyunca giyilmez

Ahahah ciddi misiiin artık kız cicilerini giymiştir mecbur. biz de eşimle çok kız istiyorduk ama doktor erkek gibi deyince şaşırmamıştık çünkü demistik ki, "kız istiyoruz ya kesin erkek olur" bu sebepten şaşırmadık çok sevindik ama sonuçta ikisi de yok. Doktor erkek gibi dediğinden beri kendimizi istemeden erkeğe alıştırmıştık ama bugün kız deyince pat diye dönüverdi duygularım ben de çok şaşırdım rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Çok güzel duygular herkese nasip olsun inşallah gösterir kuzum valla belli olmuyor doktor çok uğraştı görmek için. Sırtını dönmüş uyuyordu o kadar karnıma falan vurdu doktor bana mısın demedi minik Yarın senden de tatlış haberler bekliyorum

Valla eşim beni kapı önüne çıkarmıyor ☹O yüzden mağaza avm gezemiyorum. Göz görmedikçe gönül katlanıyor napalım
O zaman ayrı kuzum Ben de genelde online bakıyorum ama bu sefer online baktığım şeyleri canlı görüp almaya gideceğim nasipse

Yaa biz de çok şaşırdık erkek erken gösterir değişmez falan diyordu çevreden kişiler ama öyle olmadı Kerem kerem diyorduk kız çıktı bizim düğme Biz de eşimle gönlümüzden kız geçiriyorduk ben doktor erkek gibi dedikten sonra rüyamda da kız bebek görmüştüm

Evet bana da hep erkek erken gösterir değişmez diyorlar ama hayırlısı artık nolcak bakalım

Gözünaydın cnm, çok sevindim
Bizim yarın kontrolümüz var 15+1 olucaz bakalım bize ne diyecek doktorumuz 12+3te başka bir doktor erkek muhtemelen demişti. Bakalım bizde de değişecek mi?? Cok heyecanli

Gözünaydın cnm, çok sevindim
Bizim yarın kontrolümüz var 15+1 olucaz bakalım bize ne diyecek doktorumuz 12+3te başka bir doktor erkek muhtemelen demişti. Bakalım bizde de değişecek mi?? Cok heyecanli
Gerçekten çok heyecanlı biz de hiç değişir diye düşünmüyorduk 10+5te erkek gibi demişti bugün 14+2 oldu. Kız dedi
Kontrolden çıkınca haber ver muhakkak bize de

Hahha ay yok giydirmedik onlar baya kiz cicileriydi, arkadaslarima verdim bikac tanesini de saklamistik,5 yil sonra ikinci kiz olunca ona giydiriyorlar simdi ayy hafi bakalim insallah hayirli haberlerle gelirim ben de, burada kucukken hisseden arkadaslar varya hissetmedigim icin biraz tedirginim, yarini iple cekiyorum.. valla saglikli olsunlarda kizi erkego hepsi bir ama cok sevindim, senin kiz istedigini hatirliyordum, insallah son kararidir siizn sipanin

Hahaha ya kıyamam neyse sonra kardeşine nasip olmuş giymek
İnşallah kuzum inşallah gerçekten sağlıklı olsun başka birşey istemem ama insan merak ediyor cinsiyeti de kendim öğrenecekmişim gibi heyecanlanıyorum siz cinsiyet öğreneceginiz zaman evet evet kız geçiyordu gönlümüzden umarım dediğin gibidir yoksa büyük şok yaşarız

Aaa ay hadi hayırlısı canım ❤ sende erkeğe alıştırmıştık kendimizi, sıpa ters köşe yaptı ❤ sağlıkla gelsin inşallah kızın bende yarın öğrenicem, siz yazdıkça heyecandan duramıyorum burada

13 hafta dolmuş olacak gittiğimde 14 e yeni başlamış olacak 11 ile 14 hafta arasında yapılıyormuş daha net görünsün diye doktorum öyle istedi. Belki cinsiyeti de görürüz diye düşünmüştür. Tatlıdan tiksinmiş durumdayım şu an ama 2 hafta sonra yiyebilirim belki :)

Demekki gerçekten cinsiyet icin 16ya kadar beklemek gerek ben hic umit etmiyim carsamba gunune daha 1 ayim vsr . Gözün aydin canin sonunda sende ogrenebildin cinsiyetini tam kac gunluk oldh ssnin kac hafta lik ? Masallah n ee guzelya saglikla kucagina al minik kızını

Gerçekten çok heyecanlı biz de hiç değişir diye düşünmüyorduk 10+5te erkek gibi demişti bugün 14+2 oldu. Kız dedi
Kontrolden çıkınca haber ver muhakkak bize de
Yine iyi gormus erken sayılır 14.hafta ins benimkide bisiyler solerya carsamba gunu 12+4 olucak pek umidim yok ama mersktanda catliyorum sennki baya erken tahmindd bulunmuş ama yanls olma ihtimali baya yuksek mis zaten . Bence simdi net gormesi normal hayirlisi olsun ikiside cok güzel ❤

Ya bende kuduruyorum valla ogrenemiyorum diye sizin yine yarınmış benim dsha cok var en son ben ogrencem buyuk ihtimal carsamba gtcem 2 li test icin 12+4 olucak o gun daha kesin 3 4 hafta sonra cagirir 1 ay daha beklerim

Ben
Başlayayım o halde ufaktan, zor tuttum kendimi almamak için. Dediğin gibi sarı yeşil turuncu gibi giderim cici şeyler de alırım ama artık bi sürpriz olursa cicili bicili giyer bişey olmaz
Ben oğluma erkek diye dolabı maviyle doldurmamistim.Her renk giymisti.Hala da oyle.Bisey olmaz ya.Ben bebeklerde sariya bayiliyorum.Civciv gibi.

Ben de yarın 12+4 olmuş olucam. kontrolüm var en son 8. Haftada görmüştüm miniğimi çok heyecanlıyım her şeyden önce sağlığı sonra cinsiyeti için. Ama cinsiyet söyleyeceğini pek tahmin etmiyorum doktorun ağzından cımbızla çekiyoruz lafları. Eşimle gidicem o biraz baskın karakterdir ısrar ederse doktora bir tahmin yapar belki

Anaaa şok olduk kız kesin erkek diyordum ben :)

Senin kız değil miydi ay yanlış mı hatırlıyorum :)

Merhaba herkese simdiden hayırlı güzel doğumlar bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum. Bende nasip olursa ikiz annesi olacağım aslında nisan görünüyor dogum ama muhtemelen martta olacak erken geliyormuş ikizde farklı riskleri varmış bakalım hayırlısıyla güzel bi şekilde atlatırız inşaallah sizlere bişey sormak istiyorum aranızda bursada olan var mı? Özelde doktor ve hastane tavsiyelerinizi almak isterim. Doktorumdan memnunum fakat işten ayrıldım doğum ücreti yüksek geliyor açıkçası içime sinen bir doktor bulursam denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…