Bende çalışıyorum ama haftada bir gün gidiyorum mecbur. Diğer zamanlar çıkış yok. Alışverişi bile online yaptık. Pantolon benimde almam lazım. Havalar sıcak elbise idare ediyorum da soğuyunca giyilmezBen çalışmasam benim eşimde çıkarmayacak pantolon almam lazım deneyerk almak istiyorum onay vermiyor.
Ahahah ciddi misiiinAhhh okurken tuylerim diken diken oldu ❤❤ Gozun aydin canim, ayni durum abimlerin basina da gelmisti hatta ben bi suru kiz kiyafeti almistim sonra erkek demisti doktor ayyy saglikla buyusun de sipaa, niye bilmiyorum ama duygulandim acaba bizim sipa yarin gosterecek mi
O zaman ayrı kuzumValla eşim beni kapı önüne çıkarmıyor ☹O yüzden mağaza avm gezemiyorum. Göz görmedikçe gönül katlanıyor napalım
Yaa biz de çok şaşırdıkAa çok şaşırdım kız miymiş demek erkeğe alıştırmıştın sende kendini bende öyleyim erkek gibi dedi bana da eşim bile oğlum diye seviyi artık öyle bir şok yaşayabiliriz demek ki ben kız bebiş çok istiyordum ama hayırlısı tabi
Evet bana da hep erkek erken gösterir değişmez diyorlar ama hayırlısı artık nolcak bakalımYaa biz de çok şaşırdıkerkek erken gösterir değişmez falan diyordu çevreden kişiler ama öyle olmadı Kerem kerem diyorduk kız çıktı bizim düğme Biz de eşimle gönlümüzden kız geçiriyorduk ben doktor erkek gibi dedikten sonra rüyamda da kız bebek görmüştüm
Hiç belli olmuyormuş onu anladımEvet bana da hep erkek erken gösterir değişmez diyorlar ama hayırlısı artık nolcak bakalım
Gözünaydın cnm, çok sevindimMerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
10+5te erkek gibi olan bebişim aslında kızmış.
Kızım olacak inşallah.
Gerçekten çok heyecanlı biz de hiç değişir diye düşünmüyordukGözünaydın cnm, çok sevindim
Bizim yarın kontrolümüz var 15+1 olucaz bakalım bize ne diyecek doktorumuz 12+3te başka bir doktor erkek muhtemelen demişti. Bakalım bizde de değişecek mi?? Cok heyecanli
Hahha ay yok giydirmedik onlar baya kiz cicileriydi, arkadaslarima verdim bikac tanesini de saklamistik,5 yil sonra ikinci kiz olunca ona giydiriyorlar simdiAhahah ciddi misiiinartık kız cicilerini giymiştir mecbur. biz de eşimle çok kız istiyorduk ama doktor erkek gibi deyince şaşırmamıştık çünkü demistik ki, "kız istiyoruz ya kesin erkek olur " bu sebepten şaşırmadık çok sevindik ama sonuçta ikisi de yok. Doktor erkek gibi dediğinden beri kendimizi istemeden erkeğe alıştırmıştık ama bugün kız deyince pat diye dönüverdi duygularım ben de çok şaşırdım rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Çok güzel duygular herkese nasip olsun inşallah gösterir kuzum valla belli olmuyor doktor çok uğraştı görmek için. Sırtını dönmüş uyuyordu o kadar karnıma falan vurdu doktor bana mısın demedi minik Yarın senden de tatlış haberler bekliyorum
O zaman ayrı kuzumBen de genelde online bakıyorum ama bu sefer online baktığım şeyleri canlı görüp almaya gideceğim nasipse
Yaa biz de çok şaşırdıkerkek erken gösterir değişmez falan diyordu çevreden kişiler ama öyle olmadı Kerem kerem diyorduk kız çıktı bizim düğme Biz de eşimle gönlümüzden kız geçiriyorduk ben doktor erkek gibi dedikten sonra rüyamda da kız bebek görmüştüm
Hahaha ya kıyamamHahha ay yok giydirmedik onlar baya kiz cicileriydi, arkadaslarima verdim bikac tanesini de saklamistik,5 yil sonra ikinci kiz olunca ona giydiriyorlar simdiayy hafi bakalim insallah hayirli haberlerle gelirim ben de, burada kucukken hisseden arkadaslar varya hissetmedigim icin biraz tedirginim, yarini iple cekiyorum.. valla saglikli olsunlarda kizi erkego hepsi bir ama cok sevindim, senin kiz istedigini hatirliyordum, insallah son kararidir siizn sipanin
Yazarim mutlaka cnm. Insallah gosterir sıpa merakta bırakmaz biziGerçekten çok heyecanlı biz de hiç değişir diye düşünmüyorduk10+5te erkek gibi demişti bugün 14+2 oldu. Kız dedi
Kontrolden çıkınca haber ver muhakkak bize de
İnşallah canım benim.Yazarim mutlaka cnm. Insallah gosterir sıpa merakta bırakmaz bizi
Aaa ay hadi hayırlısı canım ❤MerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
Kızım olacak inşallah.
13 hafta dolmuş olacak gittiğimde 14 e yeni başlamış olacak 11 ile 14 hafta arasında yapılıyormuş daha net görünsün diye doktorum öyle istedi. Belki cinsiyeti de görürüz diye düşünmüştür. Tatlıdan tiksinmiş durumdayım şu an ama 2 hafta sonra yiyebilirim belki :)Çocuğun göstermesine bağlı kimi 11 de bile öğreniyor kimi 16 da bile göstermiyor tatlı şeyler yiyin gitmeden ama 13 hafta daha uygun değil mi test için 14 te yapılmıyor demişti bir arkadaş 2 li test için
MerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Yine uyuyordu.
Kızım olacak inşallah.
Yine iyi gormus erken sayılır 14.hafta ins benimkide bisiyler solerya carsamba gunu 12+4 olucak pek umidim yok ama mersktanda catliyorum sennki baya erken tahmindd bulunmuş ama yanls olma ihtimali baya yuksek mis zaten . Bence simdi net gormesi normal hayirlisi olsun ikiside cok güzel ❤Gerçekten çok heyecanlı biz de hiç değişir diye düşünmüyorduk10+5te erkek gibi demişti bugün 14+2 oldu. Kız dedi
Kontrolden çıkınca haber ver muhakkak bize de
Ya bende kuduruyorum valla ogrenemiyorum diye sizin yine yarınmış benim dsha cok var en son ben ogrencem buyuk ihtimal carsamba gtcem 2 li test icin 12+4 olucak o gun daha kesin 3 4 hafta sonra cagirir 1 ay daha beklerimAaa ay hadi hayırlısı canım ❤sende erkeğe alıştırmıştık kendimizi, sıpa ters köşe yaptı ❤ sağlıkla gelsin inşallah kızın bende yarın öğrenicem, siz yazdıkça heyecandan duramıyorum burada
Ben oğluma erkek diye dolabı maviyle doldurmamistim.Her renk giymisti.Hala da oyle.Bisey olmaz ya.Ben bebeklerde sariya bayiliyorum.Civciv gibi.Başlayayım o halde ufaktan, zor tuttum kendimi almamak için. Dediğin gibi sarı yeşil turuncu gibi giderimcici şeyler de alırım ama artık bi sürpriz olursa cicili bicili giyer bişey olmaz
Anaaa şok olduk kız kesin erkek diyordum ben :)MerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Yine uyuyordu.
Kızım olacak inşallah.
Senin kız değil miydi ay yanlış mı hatırlıyorum :)Aaa ay hadi hayırlısı canım ❤sende erkeğe alıştırmıştık kendimizi, sıpa ters köşe yaptı ❤ sağlıkla gelsin inşallah kızın bende yarın öğrenicem, siz yazdıkça heyecandan duramıyorum burada