- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
11 13 arası biliyorum ben canım ama emin olamadım 14 geç sankiBen 11 de yaptırdım doktor öyle dedi
Bi öğrensem cinsiyeti.Ne isimler bulurum ben ona.İsim düşünen bulan var mı kızlar?
Günaydın canım.Ben hafif kahvaltı yapıyorum.Fazla bisey yemiyorum bulantidan dolayı.Evet tatlı yada çikolata olabilir.Gercekten hareket ettiriyor.Fazla sıkışık gitmiyorum.O da rahatsız ediyor.Ama sıkışık gidersen daha net görünüyor.Arkadaslar gunaydin, tecrubeli arkadaslara birsey sorucam:) doktorun asistanina da yazicam ama siz de bence beni yonlendirirsiniz:) benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal muayene ediyordu, en son 11+2 de gittim, once vajinal sonra karindan bakti. Simdi yarin tekrar kontrolum var, artik karindan bakacak:) sorularim ise, birincisi gitmeden ne kadar once bisiler yemem lazim, ikincisi idrara sikisik mi gitmem lazim, ucuncusu de tatli mi yiyorduk bebis hareket etsin diye? Simdiden tesekkur ederimGuzel haftalar olsun
İkisininde ismini ben koyduğum için 3numaraya hakkımı tükettimİsim düşünen bulan var mı kızlar?
Yaa cok güzel gözünaydın canım.Kiz bebekler hep böyle oluyor.MerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
10+5te erkek gibi olan bebişim aslında kızmış.
Kızım olacak inşallah.
Çok sağol kuzumYaa cok güzel gözünaydın canım.Kiz bebekler hep böyle oluyor.
Artık olmaz sen basla hazırlığa canım.Yine de ortak renkler al.Saridan başla sen.Çok sağol kuzumDimi kızlar da böyle oluyor
17. Haftada birdahaki kontrolümüz, bu saatten sonra bi sürpriz olmaz değil mi? Cici bici şeyler almak istiyorum
Başlayayım o halde ufaktan, zor tuttum kendimi almamak için. Dediğin gibi sarı yeşil turuncu gibi giderimArtık olmaz sen basla hazırlığa canım.Yine de ortak renkler al.Saridan başla sen.
Ben olsam biraz daha beklerdim canım ama nefsini köreltmek için birkaç parça alabilirsinÇok sağol kuzumDimi kızlar da böyle oluyor
17. Haftada birdahaki kontrolümüz, bu saatten sonra bi sürpriz olmaz değil mi? Cici bici şeyler almak istiyorum
Bade benimde hoşuma gidiyorMerhaba
Bana iki hafta önce doktorum kız olacak dedi.haftaya kontrolüm var kesinlesirse Bade koymak istiyoruz ismini
DayanamiyorumBen olsam biraz daha beklerdim canım ama nefsini köreltmek için birkaç parça alabilirsinben 6. Ayda başlamak istiyorum
Valla eşim beni kapı önüne çıkarmıyorDayanamiyorumiçim gidiyor. Hadi biraz daha duralım diye diye bugünlere zor geldik ama çok abartmam dediğin gibi nefsimi köreltmek adına birkaç parça alırım 6. Aya kadar durabilecek misiin
Büyük ihtimalle erkek dedi bana doktorum erkek olursa metehan kız olursa zeynepİsim düşünen bulan var mı kızlar?
Aa çok şaşırdım kız miymiş demek erkeğe alıştırmıştın sende kendini bende öyleyim erkek gibi dedi bana da eşim bile oğlum diye seviyi artık öyle bir şok yaşayabiliriz demek ki ben kız bebiş çok istiyordum ama hayırlısı tabiMerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
Kızım olacak inşallah.
Ahhh okurken tuylerim diken diken olduMerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Yine uyuyordu.
Kızım olacak inşallah.
Ikilide bana tatlı bisküvi ye ayran iç demişti ayran garip duymamıştım ama hareketlendiriyormusArkadaslar gunaydin, tecrubeli arkadaslara birsey sorucam:) doktorun asistanina da yazicam ama siz de bence beni yonlendirirsiniz:) benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal muayene ediyordu, en son 11+2 de gittim, once vajinal sonra karindan bakti. Simdi yarin tekrar kontrolum var, artik karindan bakacak:) sorularim ise, birincisi gitmeden ne kadar once bisiler yemem lazim, ikincisi idrara sikisik mi gitmem lazim, ucuncusu de tatli mi yiyorduk bebis hareket etsin diye? Simdiden tesekkur ederimGuzel haftalar olsun
Sagol canimGünaydın canım.Ben hafif kahvaltı yapıyorum.Fazla bisey yemiyorum bulantidan dolayı.Evet tatlı yada çikolata olabilir.Gercekten hareket ettiriyor.Fazla sıkışık gitmiyorum.O da rahatsız ediyor.Ama sıkışık gidersen daha net görünüyor.
Suanda ayran benim icin daha keyifli keza tatli gormek pek istemiyorumIkilide bana tatlı bisküvi ye ayran iç demişti ayran garip duymamıştım ama hareketlendiriyormus
Valla eşim beni kapı önüne çıkarmıyor ☹O yüzden mağaza avm gezemiyorum. Göz görmedikçe gönül katlanıyor napalım