2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım.Ben hafif kahvaltı yapıyorum.Fazla bisey yemiyorum bulantidan dolayı.Evet tatlı yada çikolata olabilir.Gercekten hareket ettiriyor.Fazla sıkışık gitmiyorum.O da rahatsız ediyor.Ama sıkışık gidersen daha net görünüyor.

geçen hafta gitmiştim doktora bugün için ikili teste çağırdı. Genel muayene etti kanama alanı var dedi progestanı vajinal kullanmamı önerdi. Vitamin verdi vs. asistanı kendi doktorunuz yapıyor demişti Ama ikili test için radyolojiye yönlendirildim. 2 gün sonrasına randevu alabildim. 2gün sonra 13+1 olacağım ücretini bile ödedim inşallah geç olmuş bakamayız demezler. İlk defa hastanemden memnun kalmadım. İkili için 13+1 geç mi kızlar

Merhabaa Biz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
10+5te erkek gibi olan bebişim aslında kızmış.
Kızım olacak inşallah.

Yaa cok güzel gözünaydın canım.Kiz bebekler hep böyle oluyor.

Ben olsam biraz daha beklerdim canım ama nefsini köreltmek için birkaç parça alabilirsin ben 6. Ayda başlamak istiyorum
Dayanamiyorum içim gidiyor. Hadi biraz daha duralım diye diye bugünlere zor geldik ama çok abartmam dediğin gibi nefsimi köreltmek adına birkaç parça alırım 6. Aya kadar durabilecek misiin

Dayanamiyorum içim gidiyor. Hadi biraz daha duralım diye diye bugünlere zor geldik ama çok abartmam dediğin gibi nefsimi köreltmek adına birkaç parça alırım 6. Aya kadar durabilecek misiin
Valla eşim beni kapı önüne çıkarmıyor O yüzden mağaza avm gezemiyorum. Göz görmedikçe gönül katlanıyor napalım

İsim düşünen bulan var mı kızlar?
Büyük ihtimalle erkek dedi bana doktorum erkek olursa metehan kız olursa zeynep
Aa çok şaşırdım kız miymiş demek erkeğe alıştırmıştın sende kendini bende öyleyim erkek gibi dedi bana da eşim bile oğlum diye seviyi artık öyle bir şok yaşayabiliriz demek ki ben kız bebiş çok istiyordum ama hayırlısı tabi

Ahhh okurken tuylerim diken diken oldu Gozun aydin canim, ayni durum abimlerin basina da gelmisti hatta ben bi suru kiz kiyafeti almistim sonra erkek demisti doktor ayyy saglikla buyusun de sipaa, niye bilmiyorum ama duygulandim acaba bizim sipa yarin gosterecek mi

Ikilide bana tatlı bisküvi ye ayran iç demişti ayran garip duymamıştım ama hareketlendiriyormus

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…