2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaptirdim ama benim yaptirdigim amerikaya gitti san diegoya. Ben acikcasi korkarak yaptirdim ama Allaha sukur sonuclari temiz cikti. Cinsiyet yasal olarak soylenmiyor diye biliyorum:)
Selamlar Fetal dna icin test fiyatlari ne kadar bende yaştan dolayı risk yüksek çikti yaptirmayi düsunuyoruz

Ben şahsen gitmezdim ama çok sabırsız olursanız valla ne desem bilemedim :) en doğru kararı siz bilirsiniz
Ya ben de dayanamıyorum geçen hafta gitmiştim doktorum normalde 1 ay sonrasına çağıracaktı ama cinsiyeti göremedi ve o da merak etti haftaya birdaha bakalım söylerim o zaman dedi yarın tekrar gideceğim o yüzden
Sağlıklı olsun herşeyden önce.

Merhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Cinsiyeti en erken kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Hoşgeldin benim doktorum 11+ 4 de kıza daha yakınım diye tahmin yürüttü. 14 de bacak arasından kız olduğunu söyledi.

Merhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Merhaba Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
Doktorum 10+5te erkek demişti ama sonradan kararsız kaldı bugün öğreneceğiz nasipse doğru mu değil mi❤

Selamlar Fetal dna icin test fiyatlari ne kadar bende yaştan dolayı risk yüksek çikti yaptirmayi düsunuyoruz
Merhaba, acikcasi ben hic arastirmadim, ugrasmak istemedim, doktorum muayanesinde hemsire arkadaslar aldi, doktorun anlasmali oldugu yerde yaptirdim.

Günaydın kızlar.Ya birinden duydukça bende heyecanlanıyorum.Bakalim bizim ki haftaya gösterecek mi cinsiyeti?

Günaydın canım.Hosgeldin.Benimde 2.bu.Ilkinde 12.haftada öğrenmiştim oğlumu.

Gunaydin kizlar bende insallah haftaya ogrenirim diye umut ediyorum

Günaydın canım haftaya öğrenirsin rahat tut içini Benim 16. haftama daha 3 hafta var zaman geçse hayırlısıyla . 2. gebeliğim sanki zaamanaynı yerinde sayıyor bana geçmek bilmiyor.

Merabalar bende yeniyim bugün. İlk bebekte çok takip ediyodum ama bunda 3.ayıma kadar aklıma gelmedi kulüp:) ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek demişti ve erkek oldu. Şimdi de 11+4üm ama tahmin edemedi daha. Merakla bekliyorz bizde

Arkadaslar gunaydin, tecrubeli arkadaslara birsey sorucam:) doktorun asistanina da yazicam ama siz de bence beni yonlendirirsiniz:) benim doktorum 12. Haftaya kadar vajinal muayene ediyordu, en son 11+2 de gittim, once vajinal sonra karindan bakti. Simdi yarin tekrar kontrolum var, artik karindan bakacak:) sorularim ise, birincisi gitmeden ne kadar once bisiler yemem lazim, ikincisi idrara sikisik mi gitmem lazim, ucuncusu de tatli mi yiyorduk bebis hareket etsin diye? Simdiden tesekkur ederim Guzel haftalar olsun

Ben 11 de yaptırdım doktor öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…