- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Olablr cnm mantikliLeslie ile yürüyüş var ya ona başlıcam ben. dışarı çıkamıyoruz bari evde yapalım
Selamlar Fetal dna icin test fiyatlari ne kadar bende yaştan dolayı risk yüksek çikti yaptirmayi düsunuyoruzBen yaptirdim ama benim yaptirdigim amerikaya gitti san diegoya. Ben acikcasi korkarak yaptirdim ama Allaha sukur sonuclari temiz cikti. Cinsiyet yasal olarak soylenmiyor diye biliyorum:)
Sikayetim yok cok sukur cinsiyet dogrulanicak insallah gecen gttigmde emin olamadi doktor bende sabirsizlaniormCanım çok erken gitme bence daha 6 gün olmuş gideli hani şikayetin vs yoksa
Ben şahsen gitmezdim ama çok sabırsız olursanız valla ne desem bilemedim :) en doğru kararı siz bilirsinizSikayetim yok cok sukur cinsiyet dogrulanicak insallah gecen gttigmde emin olamadi doktor bende sabirsizlaniorm
Ya ben de dayanamıyorumBen şahsen gitmezdim ama çok sabırsız olursanız valla ne desem bilemedim :) en doğru kararı siz bilirsiniz
Hoşgeldin benim doktorum 11+ 4 de kıza daha yakınım diye tahmin yürüttü. 14 de bacak arasından kız olduğunu söyledi.Merhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Cinsiyeti en erken kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Günaydın canım.Günaydın hanımlar
MerhabaMerhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Merhaba, acikcasi ben hic arastirmadim, ugrasmak istemedim, doktorum muayanesinde hemsire arkadaslar aldi, doktorun anlasmali oldugu yerde yaptirdim.Selamlar Fetal dna icin test fiyatlari ne kadar bende yaştan dolayı risk yüksek çikti yaptirmayi düsunuyoruz
Günaydın canım.Hosgeldin.Benimde 2.bu.Ilkinde 12.haftada öğrenmiştim oğlumu.Merhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Gunaydin kizlar bende insallah haftaya ogrenirim diye umut ediyorum
Merhabaİsim düşünen bulan var mı kızlar?
Merhaba arkadaşlar. Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. Listeye eklersniz sevinirim.
Çocuğun göstermesine bağlı kimi 11 de bile öğreniyor kimi 16 da bile göstermiyor tatlı şeyler yiyin gitmeden ama 13 hafta daha uygun değil mi test için 14 te yapılmıyor demişti bir arkadaş 2 li test için