2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese simdiden hayırlı güzel doğumlar bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum. Bende nasip olursa ikiz annesi olacağım aslında nisan görünüyor dogum ama muhtemelen martta olacak erken geliyormuş ikizde farklı riskleri varmış bakalım hayırlısıyla güzel bi şekilde atlatırız inşaallah🙏 sizlere bişey sormak istiyorum aranızda bursada olan var mı? Özelde doktor ve hastane tavsiyelerinizi almak isterim. Doktorumdan memnunum fakat işten ayrıldım doğum ücreti yüksek geliyor açıkçası içime sinen bir doktor bulursam denemek istiyorum
Merhaba benim de ikiz çift yumurta ikizleri bursa hakkında bilgim yok maalesef

En son bizede çift yumurta ikizi dedi canım senin nasıl gidiyor hamileliğin ben bulantı kusma baya siddetli yasıyordum prilam kullanmaya basladım simdi biraz daha hafifledi şükür
Ben de bulantı çok canım ama kusma olmadı şükür yiyorum yiyince bulantım başlıyor ama genel olarak çok kötü geçmiyor şükür ama bazen çarpıntım oluyor çok cabuk yoruluyorum aniden kan şekerim düşüyor gibi oluyor

Ya bende kuduruyorum valla ogrenemiyorum diye sizin yine yarınmış benim dsha cok var en son ben ogrencem buyuk ihtimal carsamba gtcem 2 li test icin 12+4 olucak o gun daha kesin 3 4 hafta sonra cagirir 1 ay daha beklerim 😪😪😪
O zaman seninde çarşamba söyler. İnşallah söyler 🙏🏻

Selam kızlar, cumartesi 2li için detaylı usgye girdim. Allaha binlerce şükürler olsun herşey yolunda. Doktor 3. Dkda falan buda delikanlının pipisi dedi. Bendeki tepki aaaaa oldu. Hiç beklemiyordum bir tahminde bulunacağını. Görüşme sonuna kadar delikanlı delikanlı diye anlattı. Kesin diyebilir miyiz cinsiyet için dyince %100 değil 2-3 haftaya kesinleşir dedi.

Merhabaa🌸 Biz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa 🙈 Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi🤦🏻‍♀️😄
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.🐣
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi. 👼🏻
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.😂
10+5te erkek gibi olan bebişim aslında kızmış.
Kızım olacak inşallah. 😍💕
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim 🥰 benim de bi kızım var kızlar çok başka oluyo tabi ki evladın cinsiyet ayrımı olmaz sağlıklı olsun yeter ki her ikisi de baldır eminim ❤ bana da erkek yüksek ihtimal demişti 12de haftaya 16 olucam gidicez bakalım değişecek mi aynı mı kalacak 🤗

Kizlar yaklasik 4 5 saat kadar oturmak durumunda kaldım. Bebegin oldugu kısımda ağrı degil de nasıl tarif etsem komple o kısmın varlığını hissettim. Pantolon da hamile pantolunu ama ic çamaşırım mı sıktı acaba ya da baska bisey midir? Bu haftalarda bebegin hareketleri hissedilmiyor sanırım. Hareket etse böyle bi hissiyat mi olurdu onu da bilemiyorum.

Merhaba! Bu da bizim görüntümüz tahmin edebilen var mi acab

Eklentiler

• 9A59F78C-76B3-47BB-9486-5D3A67029DC5.jpeg
    9A59F78C-76B3-47BB-9486-5D3A67029DC5.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 32
  • AB151D3B-85BE-4CBF-A3AF-1EB3FF38B974.jpeg
    AB151D3B-85BE-4CBF-A3AF-1EB3FF38B974.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 33
  • 5BB89E88-C95F-4634-9480-A544BF7838BD.jpeg
    5BB89E88-C95F-4634-9480-A544BF7838BD.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba sonunda erkek olursa eğer ismine karar verdik ve Doruk Can olsun dedik Doruk ismini rüyamda gördüm bir hayırı vardır diye düşündüm🙏🏻

Selam kızlar, cumartesi 2li için detaylı usgye girdim. Allaha binlerce şükürler olsun herşey yolunda. Doktor 3. Dkda falan buda delikanlının pipisi dedi. Bendeki tepki aaaaa oldu. Hiç beklemiyordum bir tahminde bulunacağını. Görüşme sonuna kadar delikanlı delikanlı diye anlattı. Kesin diyebilir miyiz cinsiyet için dyince %100 değil 2-3 haftaya kesinleşir dedi.
Bana da bakar bakmaz dedi erkek büyük ihtimal ama kesin demiyorum bir dahaki ay kesinn konuşurum

X