2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle haklısın hem tahlil hem idrar kültür alındı benden hâlâ doktor tekrar test istedi ona göre ilaç vericem diyor
Bende de var geçmiyor aylardır ama sadece az su içince hissediyorum. Doktorada söyledim idrar tahlili bile istemedi.

Bende idrar yolu enfeksiyonu varmış yoğun hemde doktor diyorki ateş ağrı yapar kendi doktorumda hayır idrar yolu enfeksiyonu ateş yapmaz diyor bizide şaşırttılar valla iyice
Bende genelde 1 ay olmazsa öbür ay illa olur hiç ateşim çıkmadı

Kizlarr mrb ayin 31nde doktora gttim 15 gun snra gel dedi kontrole sabirsizlaniyorm suan 13+2 oldu 14 te gitsem doktoe bsy dermi acaba nedn erken geldn fln diye

Kızlar benim karnım değil kalçalarım büyüyor. Çocuğu sanki orda taşıyorum ay sinirlerim bozuldu. Ne zamandır dışarda elbise evde gecelik giyiyordum bugün eşofman giyince fark ettim.
Bndede bcaklarda selülit baslsdiya kalca belde simdiden biraz buyudu of of 3kklo aldim ins doğum sonrasi gider hepsi

Kasiklarimdgerginlik var bir ip var biri aşağıdan biri yukaridan cekiyo sanki normalmidir
Ben doktoruma bu tarz ağrılarımi anlattigimda 'dinleme kendini' dedi bu arada kendisi perinatolog.gercekten onemsemeyi bıraktıktan sonra ağrılarım baya azaldı.ya da ilk üç ay bittiği için geçti ağrılarım bilmiyorum.

Fetal DNA testini nerede yaptırdınız? Süreç nasıl oluyor numune alımı falan? Sanırım bizim de yaptırmamız gerekecek.

Fetal DNA testini nerede yaptırdınız? Süreç nasıl oluyor numune alımı falan? Sanırım bizim de yaptırmamız gerekecek.
Feast nipt e yaptırdık biz.internetten bulabilirsiniz.benim arkadaşım orada çalışıyor bizi o yönlendirdi.surec çok kolay ve basit.bir laboratuvara yönlendiriyorlar.orda testin özel bir tüpü var ona kan alınıyor.bir de adresinizi veriyorsunuz o kadar.10-15 gün içinde sonuç adresinize geliyor. Hem genetik rahatsızlık varsa (Allah korusun) teşhis ediliyor.hem de cinsiyeti kesin olarak öğreniyorsunuz testin doğruluk oranı %99

Kızlar bir sonraki kontrole gittiğimde 15 hafta olucak bebek cinsiyeti görürmüyüz sizcee..12. Haftada göstermedi çünkü uyudu hep

ben de geçen gittiğimde 15 haftalıktı görünmedi ya biraz da çocuğa bağlı çikolata bile yemiştim yani gerçi hareketliydi de kordonları kucaklamış dedi doktor ilkinde 14. haftada görmüştü

Leslie ile yürüyüş var ya ona başlıcam ben. dışarı çıkamıyoruz bari evde yapalım
Bi an duygulandım.Karantina günlerinde evde olunca leslie ile baya form tutmuştum.Ozlemisim ya.Dr. onay versin kontrolden sonra bende başlıcam Leslie ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…