Bende de var geçmiyor aylardır ama sadece az su içince hissediyorum. Doktorada söyledim idrar tahlili bile istemedi.Kesinlikle haklısın hem tahlil hem idrar kültür alındı benden hâlâ doktor tekrar test istedi ona göre ilaç vericem diyor
Bu yüzden bir değil bi kac dr.a giderek emin oluyoruz ancak.Kesinlikle haklısın hem tahlil hem idrar kültür alındı benden hâlâ doktor tekrar test istedi ona göre ilaç vericem diyor
Bende genelde 1 ay olmazsa öbür ay illa olur hiç ateşim çıkmadıBende idrar yolu enfeksiyonu varmış yoğun hemde doktor diyorki ateş ağrı yapar kendi doktorumda hayır idrar yolu enfeksiyonu ateş yapmaz diyor bizide şaşırttılar valla iyice
Aynen katılıyorum size.2 li test yaptırılmasa da olur ama ayrıntılı ultrason kesinlikle olmalı orada dediğiniz şeyler tespit ediliyor kalp rahatsızlığı vs
Canım ozamn senin kızın olcak. Kız olan gebelik lerde kalça büyük olur muş.Kızlar benim karnım değil kalçalarım büyüyor. Çocuğu sanki orda taşıyorum ay sinirlerim bozuldu. Ne zamandır dışarda elbise evde gecelik giyiyordum bugün eşofman giyince fark ettim.
Bndede bcaklarda selülit baslsdiya kalca belde simdiden biraz buyudu of of 3kklo aldimKızlar benim karnım değil kalçalarım büyüyor. Çocuğu sanki orda taşıyorum ay sinirlerim bozuldu. Ne zamandır dışarda elbise evde gecelik giyiyordum bugün eşofman giyince fark ettim.
Ben doktoruma bu tarz ağrılarımi anlattigimda 'dinleme kendini' dediKasiklarimdgerginlik var bir ip var biri aşağıdan biri yukaridan cekiyo sanki normalmidir
Ateş basması dedikleri şey olsa gerekHepimiz yaşıyoruz galiba bu durumu kendimden korkmaya başlamıştım artık
Merhaba herkese iyi pazarlar,
Ben ikili tarama ve diğer tüm gebelik testleri ile ilgili fikrimi söylemek istedim çünkü burada konu ile ilgili çok fazla yorum okudum.bana kizabilirsiniz belki ama bazılarına gerçekten çok şaşırdım.
Bu testlerde ki amaç bebekte bir rahatsizlik varsa kürtaj olmak için değil.tabi bunu tercih edene de saygı duyarım.bu testlerdeki amaç eğer bir rahatsızlık varsa, anne karnında veya doğduğunda gerekli önlem alinabilsin diyedir.
Örnek olarak Allah korusun bir kalp rahatsızlığı varsa doğumu tam donanımlı yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede yaparsanız çocuğunuzun hayatını kurtarirsiniz.bu sadece bir örnek.
Çocuk down sendromlu olsa da kabulum deseniz de genetik rahatsızlıklar peşinde bu gibi durumları da getirir.
Benim fikrim eğer çocuğun sağlığını sıhhatini düşünüyorsanız erken önlem almak için yaptırılması.
İkili tarama yetersiz bir test olduğu dogru. Bu yüzden ben fetal DNA testi de yaptırdım. inş olumlu sonuç geldiğinde de huzurlu bir hamilelik geçirmeyi umuyorum ☺
Aynı şekilde inşallah herkes evladını sağlıkla kucağına alsın
Feast nipt e yaptırdık biz.internetten bulabilirsiniz.benim arkadaşım orada çalışıyor bizi o yönlendirdi.surec çok kolay ve basit.bir laboratuvara yönlendiriyorlar.orda testin özel bir tüpü var ona kan alınıyor.bir de adresinizi veriyorsunuz o kadar.10-15 gün içinde sonuç adresinize geliyor. Hem genetik rahatsızlık varsa (Allah korusun) teşhis ediliyor.hem de cinsiyeti kesin olarak öğreniyorsunuzFetal DNA testini nerede yaptırdınız? Süreç nasıl oluyor numune alımı falan? Sanırım bizim de yaptırmamız gerekecek.
Yaaa benimde kalcalarm buyumuss bende yenu farkketm gecende bi arkadasm dedi kalcalarin buyumus diyeCanım ozamn senin kızın olcak. Kız olan gebelik lerde kalça büyük olur muş.
Demekki onemsizBen doktoruma bu tarz ağrılarımi anlattigimda 'dinleme kendini' dedibu arada kendisi perinatolog.gercekten onemsemeyi bıraktıktan sonra ağrılarım baya azaldı.ya da ilk üç ay bittiği için geçti ağrılarım bilmiyorum.
Kızlar bir sonraki kontrole gittiğimde 15 hafta olucak bebek cinsiyeti görürmüyüz sizcee..12. Haftada göstermedi çünkü uyudu hep
He ya doğru çıktı valla kızım olacakmışCanım ozamn senin kızın olcak. Kız olan gebelik lerde kalça büyük olur muş.
Leslie ile yürüyüş var ya ona başlıcam ben. dışarı çıkamıyoruz bari evde yapalımBndede bcaklarda selülit baslsdiya kalca belde simdiden biraz buyudu of of 3kklo aldimins doğum sonrasi gider hepsi
Stres atmak için birebir. Ben çok eğleniyorum walk walk walkLeslie ile yürüyüş var ya ona başlıcam ben. dışarı çıkamıyoruz bari evde yapalım
Bi an duygulandım.Karantina günlerinde evde olunca leslie ile baya form tutmuştum.Ozlemisim ya.Dr. onay versin kontrolden sonra bende başlıcam Leslie ye.Leslie ile yürüyüş var ya ona başlıcam ben. dışarı çıkamıyoruz bari evde yapalım
Canım çok erken gitme bence daha 6 gün olmuş gideli hani şikayetin vs yoksaKizlarr mrb ayin 31nde doktora gttim 15 gun snra gel dedi kontrole sabirsizlaniyorm suan 13+2 oldu 14 te gitsem doktoe bsy dermi acaba nedn erken geldn fln diye