- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Kizim da cok olurdu fizyolojik serum sıkabilirsin demişti doktoru mudhale etmedim hicBebisin gözüne kirpik kaçınca ne yapıyorsunuz?
Bende cesaret edemem ona yapacak başka birşey de yok heraldeKizim da cok olurdu fizyolojik serum sıkabilirsin demişti doktoru mudhale etmedim hic
Almıyorum hiç ya Bi kaç kere oldu da korkuyurumBebisin gözüne kirpik kaçınca ne yapıyorsunuz?
Maalesef her annenin problemi uykusuzluk inanır mısın oğlum 6 yaşına girmek üzere o bile uyumaz saat başı kalkar yanıma gelir sabaha kadar odadan odaya mekik döküyorum. Kızım yine abisine göre iyi uyuyor. Ama alıştım artık bu düzene zorla alıştırıyor çocuklar. Bu arada benim eşimde 2 gündür balık tutmaya gitti stres atacakmışBugün ben tükendim kizlar oğlum gündüz 7.5 da uyandı ve gun icinde su saate kadar 1.5 saatlik uykusu var o da yarımşar saatlikesim de balık tutmak.icin tekneyle denize açıldılar sabah geldi. Anlayacağınız o da uykusuz bende uykusuzum sinirler tepemde.
Diş kaşıyıcılarını pek tutmuyorlar sanki, benim kızım ne bulursa onunla kaşımaya çalışıyor, silikon mama kaşığını veriyorum arada eline onunla kaşımaya çalışıyor, beş parmağının beşini de ağzına sokmaya çalışıyor.Ben meyve sebze püresi vermiştim file ile o hoşuna gidince elinden bırakmıyor oioi marka dis kaşıyıcı kalın geldi bi tutturamadım dis kaşıyıcı yi
Biz nereye gitsek acaba stres atmaya. Anlıyorum is yeri Su aralar cok stresli ama bebekte bu aralar cok huysuz 1 saat bana zaman tanışa dus alip uyumak istiyorum ama nerde.. tuttuğu balıkları da ben temizledimMaalesef her annenin problemi uykusuzluk inanır mısın oğlum 6 yaşına girmek üzere o bile uyumaz saat başı kalkar yanıma gelir sabaha kadar odadan odaya mekik döküyorum. Kızım yine abisine göre iyi uyuyor. Ama alıştım artık bu düzene zorla alıştırıyor çocuklar. Bu arada benim eşimde 2 gündür balık tutmaya gitti stres atacakmış
Origami örgü tavşanın kulakları ile harika kasıyor. Yıkayıp yıkayıp veriyorum eline.sagolsun annemin komşusu hediye etti cok iyi geldi bize dis kasiyicilari ilerleyeme zamanlarda sevecekler soğuktan korkuyor suandaDiş kaşıyıcılarını pek tutmuyorlar sanki, benim kızım ne bulursa onunla kaşımaya çalışıyor, silikon mama kaşığını veriyorum arada eline onunla kaşımaya çalışıyor, beş parmağının beşini de ağzına sokmaya çalışıyor.
Origami örgü tavşanın kulakları ile harika kasıyor. Yıkayıp yıkayıp veriyorum eline.sagolsun annemin komşusu hediye etti cok iyi geldi bize dis kasiyicilari ilerleyeme zamanlarda sevecekler soğuktan korkuyor suanda
Aynen tutmuyorlar beni o da yordu bugün ne bulursa ağzına soktu zaten atak mi dis mi çözemedim ama tüketti beni kac gündürDiş kaşıyıcılarını pek tutmuyorlar sanki, benim kızım ne bulursa onunla kaşımaya çalışıyor, silikon mama kaşığını veriyorum arada eline onunla kaşımaya çalışıyor, beş parmağının beşini de ağzına sokmaya çalışıyor.
Aynen bardakla su içiyor bardağı dışlıyor Kiyamam ne zor geliyor küçücük bedenlerineAynen bende amigurumi tavşan örmüştüm onunla dişlerini kaşıyor ve çok seviyor. Diş kaşıyıcısını buzluğa atıp veriyorum biraz kaşıyıp bırakıyor. Başka şeylerle ilgileniyor. Genelde sehpa ve masanın ayakları ile dişlerini kaşıyor. Arkamı döndüğüm gibi onlara gidiyor.
Merhaba bıngıkla ilgili yazıları okurken sizi gordum.Insallh kuzu insallah rahat olmaya calsyorm ama yinede icim icimi yiyo sanki bi tik kafasi vucuduna gore kucuk gbi geliyo gozume
Bizimde aynı anda ikisi çıktı çok zor oluyor gerçekten. Abisi de sınıftan grip kaptı sınıfın yarısı hasta. O atlattı sayılır bu seferde kardeşine geçti 3 gündür burnu feci akıyordu gece öksürük başlayınca sabah doktora götürdüm maalesef ciğerlere inmiş dedi. Antibiyotik, grip ilacı, buhar verdi öksürük daha da artarsa tekrar getirin dedi. Sizde ihmal etmeyin bu ara acayip salgın varKizlar bitane disimiz cikti digeride cikmak uzere asiri huysuz birde ustune oksuruk basladi doktora goturdum bitkisel surup verdi allerjik gorunuyo dedi bugun oksuuruk artarak devam ediyor napcami bilmiyorm
Cok Üzüldüm Allah şifa versin. Abisine takviye vitamin veriyor musun? Çörek otu yağı verdim kizima öksürüğü hemen geçti. Balla karistiripBizimde aynı anda ikisi çıktı çok zor oluyor gerçekten. Abisi de sınıftan grip kaptı sınıfın yarısı hasta. O atlattı sayılır bu seferde kardeşine geçti 3 gündür burnu feci akıyordu gece öksürük başlayınca sabah doktora götürdüm maalesef ciğerlere inmiş dedi. Antibiyotik, grip ilacı, buhar verdi öksürük daha da artarsa tekrar getirin dedi. Sizde ihmal etmeyin bu ara acayip salgın var
Dişlerde yapiyor bizim de hala çıkmadı salya boğaza akınca hırıltı yapiyor. Hırıltı artarsa bende doktora götüreceğim.hastaneye gitmeye de korkuyorum mikrop kaparsaKizlar bitane disimiz cikti digeride cikmak uzere asiri huysuz birde ustune oksuruk basladi doktora goturdum bitkisel surup verdi allerjik gorunuyo dedi bugun oksuuruk artarak devam ediyor napcami bilmiyorm
Sağol canım şu saat oldu zor uyudu hırıltımız çok buhar sprey derken anca rahatladı uyudu yazık. Abisine başlamadım vitamin karamürver özü veriyordum bitti o da.Cok Üzüldüm Allah şifa versin. Abisine takviye vitamin veriyor musun? Çörek otu yağı verdim kizima öksürüğü hemen geçti. Balla karistirip
Off sorma buraya yazdgm gun doktora goturdm yine doktor hemen antibiyotik baslatti, balgam sokucu verdi. Insallah cabucak iyilesirler bzm doktor mevsim degisikligi dedi ama bilmiyorum. Geceleri hem dis hem oksuruk cocuk perisan olduBizimde aynı anda ikisi çıktı çok zor oluyor gerçekten. Abisi de sınıftan grip kaptı sınıfın yarısı hasta. O atlattı sayılır bu seferde kardeşine geçti 3 gündür burnu feci akıyordu gece öksürük başlayınca sabah doktora götürdüm maalesef ciğerlere inmiş dedi. Antibiyotik, grip ilacı, buhar verdi öksürük daha da artarsa tekrar getirin dedi. Sizde ihmal etmeyin bu ara acayip salgın var
Kıyamam ya ne kadarlar ki daha öksürüyorlar inşallah çabucak iyileşir kuzucuklarimiz. İlaçların etki etmesi bir kaç günü buluyor. Hem dişler hem hastalık derken iştahımız da gitti bizim.Off sorma buraya yazdgm gun doktora goturdm yine doktor hemen antibiyotik baslatti, balgam sokucu verdi. Insallah cabucak iyilesirler bzm doktor mevsim degisikligi dedi ama bilmiyorum. Geceleri hem dis hem oksuruk cocuk perisan oldu