- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. Havuç, pırasa, diş kaşıyıcı, çenemle kaşıyoruz dişleriniBizimki de buaralar cok sık uyanıyor ve aşırı mızmız dis çıkıyor sanırım hayırlısıyla atlatsak iyi olcak
Bizde de aynı durumlar söz konusu araştırdım 6 ve 10 ay arası yeni şeyler emekleme elleriyle kavrama vs hareketlerini öğrendiği için uyanıp sürekli dememeler yapmak istiyorlarmis haliyle uykular bölük porçuk ve normalde ağlamazdi uyanınca ağlama durumları da aynı yeni şeylere heyecan doruktaİyi geceler kızlar, ben de ne zamandır mart annelerine yazmadım. Bebeklerinizin durumu nasıl? Uyku durumu bizde sıkıntılı bu aralar. Geçen hafta ateşi çıkmıştı 39 dereceye, acile götürdüm, tahlillerde hiçbşr sıkıntı çıkmadı, muayenede de gayet sağlıklı çıktı dişlerinden dolayı ateşi çıkabilir dedi doktor. Ondan önce de emeklemeye çalışıyordu, hep yerde kaya kaya kendini ite itr bacağını atmaya çalışarak ilerliyor dönüyor, uyurken de aynj şeyi yapmaya çalıştığı için dalmakta zorlanıyordu, şimdi iyice zorlaştı, ateşi çıktığından beri zor uyutuyorum, uyusa da yatırdığım gibi kalkıyor, ileri ileri kayıyor, tekrsr uyutunca da uykudan korkar gibi ağlayıp beni arıyor etrafında ve nornaöde en geç 23.30 da yatan hiç uyanmadan sabah kalkan çocuk şimdi 1.30 da 2 de yatıyor. Günde 3 4 kere uyku yapıyor ama en uzun uykusu taş çatlasa 2 saat ama genelde 5 dk ile 30 dk arasında uyanıyor.
Aynı benim ki öle günlerdir derin uykum yokKizlar gece bebegim dogru duzgun hic uyumuyo kendini gozu kapali bi saga atiyo bi sola surekli gece yuvarlanuyo ayni pozisyonda 5 dakika durmuyo kimil kimil ama gozleri kapali napacagmi sasrdm uykusuzluktan ölmk uzereyim bi besige aliyorm bi yanima hicbiri fayda etmiyo karni tok beyaz gurultu aciyirm yok
Hem de çok kötü mahvoldum.hep memede olmak istiyor gece. Emse canıma minnet .biraz emip uyuyor ama yerine koyduğum gibi ağlıyor.Yat kalk yapmak cok kötü oluyor. Dışı falan çıkacaksa huzursuzluktan da kalkıyor. Bir yerde okudum 6 ile 15 aylar arasında ayrılık korkusundan da uyanıyorlarmış. Oğlum kucağıma aldığımda uykuya devam.ediyor.
Aynı aynı aynı arkadaşlar sabah beri okuyorum Aynı şeyler yerine bile koyamadim 3 gündür benimle uyuyor huzursuz ve hep uyandigi icinAynı benim ki öle günlerdir derin uykum yok
Kızım daha 5 ay 10 günlük. Aslında 4,5 aylıkken emekleme çabaları başladı. Şimdi oturmaya çalışıyor kendi kendine ama oturamıuor bir eliyle doğruluyor yarım oturuyor sonra geri düşüyor. Ağlama şekli bile değişti, bum bum bummm, emememem diye ağlıyor Daha anlamlı bakıyor daha çok anlıyormuş gibi. Maşallah çok hareketli. Arkamı döndüğğm gibi ya koltuğun altına giriyor ya tv ünitesinin altına. Bugün de sehpalara taktı kafayı.Bizde de aynı durumlar söz konusu araştırdım 6 ve 10 ay arası yeni şeyler emekleme elleriyle kavrama vs hareketlerini öğrendiği için uyanıp sürekli dememeler yapmak istiyorlarmis haliyle uykular bölük porçuk ve normalde ağlamazdi uyanınca ağlama durumları da aynı yeni şeylere heyecan dorukta
Maşallah bebeklerde gelişim olarak birgün bile farkediyor hergün değişik birseyler öğreniyorlar Allaha emanetlerMasallah tüm kuzucuklara benimki herseyden hemen anlıyor hep ağlıyor 5 dk yanından ayrılamıyorum uykuları kuş uykusu en fazla yarn saat uyuyor gündüz gece daha iyi emekliyoruz biz artık salonda bırakıyorum bi bakıyorum mutfağa gelmis gülüyor düşe kalka öğrendi sükür sanırım dişten dolayı hep huzursuz hep eli ağzında bütün gün uğraşıyorum gece artık tüm enerjim bitiyor cok yorgunum
Maşallah emeklemeye başlamış bizimki kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama emekleme yok popoyu kaldırıyor göbek kalkmayinca gidemiyor yazık. Gündüz uyku süreleri bizimde kısaldı uyanıkken de yanından ayrıldım mi başlıyor ağlamaya hiç iş yapamıyorum. Oğlum okula başladı bir de hangisiyle ilgileneceğimi şaşırdım bendeMasallah tüm kuzucuklara benimki herseyden hemen anlıyor hep ağlıyor 5 dk yanından ayrılamıyorum uykuları kuş uykusu en fazla yarn saat uyuyor gündüz gece daha iyi emekliyoruz biz artık salonda bırakıyorum bi bakıyorum mutfağa gelmis gülüyor düşe kalka öğrendi sükür sanırım dişten dolayı hep huzursuz hep eli ağzında bütün gün uğraşıyorum gece artık tüm enerjim bitiyor cok yorgunum
Bende aynıyım artik mutfakta mama sandalyesinde odalarda yürütece koyuyorum yarım saat bakınıyoruz çekmece acipkapiyor. Kizim okula gittiği icin çamaşır ütü bitmiyor geldiği de aç geliyor gun nasil geçiyor anlamıyorum ise başladığımda daha zor olacak 2 cocuklaMaşallah emeklemeye başlamış bizimki kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama emekleme yok popoyu kaldırıyor göbek kalkmayinca gidemiyor yazık. Gündüz uyku süreleri bizimde kısaldı uyanıkken de yanından ayrıldım mi başlıyor ağlamaya hiç iş yapamıyorum. Oğlum okula başladı bir de hangisiyle ilgileneceğimi şaşırdım bende
Çalışan oldu mu eminim daha da zordur. Çalışmadığım halde zorlanıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Beslenmemiz var bir de kek poğaça börek istiyor öğretmen işimin gücümün arasında onunla uğraşıyorum kısacası of offBende aynıyım artik mutfakta mama sandalyesinde odalarda yürütece koyuyorum yarım saat bakınıyoruz çekmece acipkapiyor. Kizim okula gittiği icin çamaşır ütü bitmiyor geldiği de aç geliyor gun nasil geçiyor anlamıyorum ise başladığımda daha zor olacak 2 cocukla
Ben meyve sebze püresi vermiştim file ile o hoşuna gidince elinden bırakmıyor oioi marka dis kaşıyıcı kalın geldi bi tutturamadım dis kaşıyıcı yiAynen öyle. Havuç, pırasa, diş kaşıyıcı, çenemle kaşıyoruz dişlerini
Bzmki bi tik daha iyi sanki artik atak donemiydi sanrmAynı benim ki öle günlerdir derin uykum yok
Alabilecek gibiysem alıyorum gerilerde falansa ellemiyorum hiç zaten elletirmiyor daBebisin gözüne kirpik kaçınca ne yapıyorsunuz?
Bende hiçbirşey yapamıyorum ve çok sık oluyor batmıyor gibi sanki anlamadımAlabilecek gibiysem alıyorum gerilerde falansa ellemiyorum hiç zaten elletirmiyor da