2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle her gece denemediğim şey kalmadı.bi denemediğim gündüz uykusunu kısaltmak.
Gündüz 3 3.5 saat uyanikliktan sonra mizirdaniyor emziriyorum beşiğe koyuyorum yatıyor uyanmadan.gece niye böyle çözmüş değilim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bu saatlerde pilin bitiyor artık.malum kız da var ev işi de var derken gündüz hiç uyumuyorum.tek çocuk hiç çocukmuş dedikleri ne kadar doğruymuş...
İse başlasam evde çalışıcam ama düzen yok bana alışık ağladı mi emmeden durmuyor. ücretsize devam ediyorum bu sebeplerden.
aksam uykusuna gec yatarsa da uyumuyor sık uyaniyor veya cok agliyor.erkenemi cekseniz evet ilk baslarda uyanip duracak ama alisacak.benim 9.30tu sonra 9 simdi 8de geliyor uykusu evet hemen dalamiyor ama gece 12ye kadar uyansa da hemen dondurmeye calisarak idare ediyorum bizim ekstra bu aralar sık uyaniyor o ayri.

İnanır mısın 3 aşağı 5 yukarı bu konularda fikir sahibiyim.fakat malesef bazen kitaplarda yazanlara reel bir olmuyor
Oyle gercekten 😊 gunduz uzun uyuyor mu? Bu donem 4 uyku, ikisi birer saat ikisi 30-45 dk arasi olmasi yeterliymis. Senin bebis fazla uyuyorsa belki gece gec yatiyor olabilir mi

aksam uykusuna gec yatarsa da uyumuyor sık uyaniyor veya cok agliyor.erkenemi cekseniz evet ilk baslarda uyanip duracak ama alisacak.benim 9.30tu sonra 9 simdi 8de geliyor uykusu evet hemen dalamiyor ama gece 12ye kadar uyansa da hemen dondurmeye calisarak idare ediyorum bizim ekstra bu aralar sık uyaniyor o ayri.
Erkene çeksem de sorun aynı uyanırsa bı daha dönmüyor uykuya.sanirim kabullenmek gerek
Oyle gercekten 😊 gunduz uzun uyuyor mu? Bu donem 4 uyku, ikisi birer saat ikisi 30-45 dk arasi olmasi yeterliymis. Senin bebis fazla uyuyorsa belki gece gec yatiyor olabilir mi
Gündüz uykusunu gayet iyi alıyor.sebebi sanırım bu.ama gündüz uyuyup da aynı rutinde akşam yatıp 15 20 dkkada kalkmasıni anlayamıyorum 🙄 bugun 1 saatten sonra kaldırmayı denicem sanırım

Sagol kuzucum teşekkür ederim ben minyon oldugunu hamileligimden beri kabul ettim de gel gör ki çevre faktorü cok moralimi bozuyor.😑

Oy kiyamam ya üzme lütfen kendini bu olağan bir durum
Merhaba galiba bebeğinizin kilosu boyu minyon.
Benim kızım 52 cm ve 3250 doğdu ama 1 yaşında 7 kg idi.
2 yaşında 9.5 kiloya çıktı
şu an 2.5 yaşını biraz geçti ve 11 kilo

boyu da 88 cm falan sanırım.
yaklaşık 2 senedir raporlu mama kullanıyoruz. defalarca alerji, metabolizma testleri yapıldı. hepsi temiz çıkıyor. kızım iştahsız ve yemek seçen bi çocuk zaten.
ben saldım artık kimsenin dediğine bakmıyorum. doktorun koyduğu tehşis "büyüme geriliği" buna istinaden rapor ile önce infatrini sonra fortini sıvı beslenme ürünü kullanmaya başladık.

sağlığı yerinde olduğu için ben hiç üzülmüyorum artık. insanları takmayın bebeğiniz sağlıklı ise dert etmeyin :)

Aynen öyle her gece denemediğim şey kalmadı.bi denemediğim gündüz uykusunu kısaltmak.
Gündüz 3 3.5 saat uyanikliktan sonra mizirdaniyor emziriyorum beşiğe koyuyorum yatıyor uyanmadan.gece niye böyle çözmüş değilim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bu saatlerde pilin bitiyor artık.malum kız da var ev işi de var derken gündüz hiç uyumuyorum.tek çocuk hiç çocukmuş dedikleri ne kadar doğruymuş...
İse başlasam evde çalışıcam ama düzen yok bana alışık ağladı mi emmeden durmuyor. ücretsize devam ediyorum bu sebeplerden.
Insallah zamanla değişeccek canim.

Ne guzel uyurken emzik alıyordu su aralar tukuruyor emziği anlamadım.2 çocuklu hayat zormus gercekten gözlerim nasil ağrıyor bugun uykusuzluktan. öğlen yarim saat bebekle yatıyorum kizim uyandiriyor bu kezde. Akşama yapacağım çorbayı fazla yapıyorum öğlen kizimla onu içiyoruz. Daha işyerinde basliyor esim yemekte ne var demeye 😣😣cocuk icin illaki biseyler yapıyorum biz de karpuz peynir ile de gecistiriyoruz.
Yeminle benim halim duman canım bi yemek çekti şimdi söylemim emziklisiniz canınız çeker neyse herşeyine kadar hazırladım üstüne demez mi bi 10 tane ekmek açıver kalktım ekmek de açtım yemekten sonra ağzım burnum eğildi yorgunluktan yatağa giriyorum yorgunluktan uyuyamıyorum 😅

Kızlar ben de gece uykuya dalmasından hala muzdaribim 😞 her gece çığlık çığlığa aglamalarla uykuya dalma.o da saat kesinlikle 00.00i geçiyor bazen 1 e bile dayanıyor 😞 aç mı kalıyor da uyumuyor diye mama da aldım yok değişen birşey yok 🤷🏻‍♀️
Emzik zar zor uyuyunca alıyor.o da o çıkartıyor ben tekrar veriyorum defalarca bu tekrarlanıyor.emzik benim hatam hemen vermedim 🤦🏻‍♀️ kızım emzik emiyordu uykuda uyansa emzik veriyordum devam ediyordu.ama oğlumda ne mümkün 🤦🏻‍♀️emzik verdikçe daha çok ağlıyor İlla emecek.
Diş dönemi rahatlamak için emmek istiyor doymadığından değil annesi ☺️

Diş dönemi rahatlamak için emmek istiyor doymadığından değil annesi ☺️
Yok canım sorun emmek istemesi değil aslında gece uykusuna geçememesi.aksam uykusu olarak uyuttugumda 15 20 dkkada kalkıyor emzik tutan bebek olsa belki devam ettirebilicem onu kastetmistim 😊 emse de sallasam da akşamları bı tuhaf oğlum 🤷🏻‍♀️

Umarım canım 🤲🤲🤲

Bugün 1 saat civarı uyandirdim.2.5 saat sonra uyudu ama yarım saat kadar sürdü kendi uyandı.bakalim böyle nasıl olacak
Insallah duzene girer gece uykusu daha önemli. Herkes uyurken ayakta olmak cok sinir bozucu çünkü sabah oglan uyusa kiz uyaniyor😣

Selam kızlar nasılsıniz
Benim oğlan aceleci çıktı geçen hafta farkettim ki dışı çıkmış 🙈 emerken ısırıp duruyodu ama hiç anlamamistm bide arda hastaydı onla uğraşmaktan ne ara çıktı farketmedim bile
Hayirli olsun masallah dis partisi yaparsın artik😊herşeyin partisi çıkmış nr komik ya kaka.rsminde.pastalar 😀

Merhaba galiba bebeğinizin kilosu boyu minyon.
Benim kızım 52 cm ve 3250 doğdu ama 1 yaşında 7 kg idi.
2 yaşında 9.5 kiloya çıktı
şu an 2.5 yaşını biraz geçti ve 11 kilo

boyu da 88 cm falan sanırım.
yaklaşık 2 senedir raporlu mama kullanıyoruz. defalarca alerji, metabolizma testleri yapıldı. hepsi temiz çıkıyor. kızım iştahsız ve yemek seçen bi çocuk zaten.
ben saldım artık kimsenin dediğine bakmıyorum. doktorun koyduğu tehşis "büyüme geriliği" buna istinaden rapor ile önce infatrini sonra fortini sıvı beslenme ürünü kullanmaya başladık.

sağlığı yerinde olduğu için ben hiç üzülmüyorum artık. insanları takmayın bebeğiniz sağlıklı ise dert etmeyin :)
Merhaba, kızınızın sağlığınn yerinde olması en en önemlisi gerçekten. Çok şükür daima sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.🌸 Benim kızım da 48 cm 3000 gr doğdu. Şuan 4 ay 21 günlük 5500 gr. Sağlığı gayet yerinde ama bence benimkide iştahsız bir bebek. Ben cevreyi umursayan biri degildim ama bebegim söz konusu oldugunda takiliyorum. Bazen aman diyorum sağlıklı çok şükür kim ne derse desin umrumda degil bazen de düsünüyorum bu simdi neden böyle dedi diye.😕 bu hayat insanlari tatmin etmek icin mi var cok sinirleniyorum üzerine vazife olmayan seyler yapiyorlar..
Selam kızlar nasılsıniz
Benim oğlan aceleci çıktı geçen hafta farkettim ki dışı çıkmış 🙈 emerken ısırıp duruyodu ama hiç anlamamistm bide arda hastaydı onla uğraşmaktan ne ara çıktı farketmedim bile
Selam canımm🤗 benimkinin huzursuzlugu cok fazla bugün ateslendi düsmedi hic. Dokta gittik kan tahlili temiz ckti disten oldugunu dusunuyoruz zaten son günlerde iyice cogalmisti rahatsizliklari

Insallah duzene girer gece uykusu daha önemli. Herkes uyurken ayakta olmak cok sinir bozucu çünkü sabah oglan uyusa kiz uyaniyor😣
Canım dün 1 kez 1 saat yattıktan sonra kaldırdım.3 kez 15 20 dkka yatıp uyandı.aksam yıkadım karnı doydu 10u geçince yine uyku ve ta tatatamm benimki yine uyandi.1di sanırım uyudu.
Bu durumu kabullenmek gerekiyor sanirim

Canım dün 1 kez 1 saat yattıktan sonra kaldırdım.3 kez 15 20 dkka yatıp uyandı.aksam yıkadım karnı doydu 10u geçince yine uyku ve ta tatatamm benimki yine uyandi.1di sanırım uyudu.
Bu durumu kabullenmek gerekiyor sanirim
Bu aralar asfalyalar atik durumdayim.kaygilanamamk elde mi? Çocuklar nasil bir dünyada yaşayacak ülkemiz yangın yeri i ormanlarımız her geçen gun yanmaya devam ediyor.

Merhaba, kızınızın sağlığınn yerinde olması en en önemlisi gerçekten. Çok şükür daima sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.🌸 Benim kızım da 48 cm 3000 gr doğdu. Şuan 4 ay 21 günlük 5500 gr. Sağlığı gayet yerinde ama bence benimkide iştahsız bir bebek. Ben cevreyi umursayan biri degildim ama bebegim söz konusu oldugunda takiliyorum. Bazen aman diyorum sağlıklı çok şükür kim ne derse desin umrumda degil bazen de düsünüyorum bu simdi neden böyle dedi diye.😕 bu hayat insanlari tatmin etmek icin mi var cok sinirleniyorum üzerine vazife olmayan seyler yapiyorlar..

Selam canımm🤗 benimkinin huzursuzlugu cok fazla bugün ateslendi düsmedi hic. Dokta gittik kan tahlili temiz ckti disten oldugunu dusunuyoruz zaten son günlerde iyice cogalmisti rahatsizliklari
Bazı insanları kaale almamak gerekiyor kizim zayıftı iste emiyor mu mama aliyot mu vs vs. Şimdi oğlum kizima göre daha iyi ablası boyle değildi neden acaba o zaman sütun yaramıyordu şimdi mi yariyor😤😤ablası girmiş 6 yaşına hala mi kıyas. Anne sütünün yaramamasi nedir nasil bir mantık dışı kullanım

Bazı insanları kaale almamak gerekiyor kizim zayıftı iste emiyor mu mama aliyot mu vs vs. Şimdi oğlum kizima göre daha iyi ablası boyle değildi neden acaba o zaman sütun yaramıyordu şimdi mi yariyor😤😤ablası girmiş 6 yaşına hala mi kıyas. Anne sütünün yaramamasi nedir nasil bir mantık dışı kullanım
Ay onu da dediler bana yaa. Sütün mü yaramiyor diye ne kadar kötü saçma bir tabir. Evet gercekten kaale almamak lazim. Her bebek cocuk toplu mu olmak zorunda yani cok sacma

Ay onu da dediler bana yaa. Sütün mü yaramiyor diye ne kadar kötü saçma bir tabir. Evet gercekten kaale almamak lazim. Her bebek cocuk toplu mu olmak zorunda yani cok sacma
Yeni dogdugunda cocuk tosuncuk degilse sen kendine yemissin cocugu beslememissin, ilerleyen zamanlarda cok celimsiz sutun civiktir yaramiyordur...
Kendi cocuklari zayif olanlar da yapiyor bunu hic anlam veremiyorum..
Bu arada mama seruveniniz nasil gidiyor, bu ay beklenen kiloyu aldi mi bidik

Yok canım sorun emmek istemesi değil aslında gece uykusuna geçememesi.aksam uykusu olarak uyuttugumda 15 20 dkkada kalkıyor emzik tutan bebek olsa belki devam ettirebilicem onu kastetmistim 😊 emse de sallasam da akşamları bı tuhaf oğlum 🤷🏻‍♀️
Benim kızım öyleydi çok zor dalıyordu 5-10 dk geçmeden tekrar uyanıyordu tekrar uyutuyordum hala devam ediyor 2 yaşını geçti bak şimdi yine uyandı tekrar uyuttum biz annelere uyku biraz zor gibi 😅

X