2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun masallah dis partisi yaparsın artik😊herşeyin partisi çıkmış nr komik ya kaka.rsminde.pastalar 😀
bisey yapmayı düşünmüyorum ama ne biliyim heveslenmiyoda degilim 🤣🤣2. Diste çıktı bugün gördüm
Merhaba, kızınızın sağlığınn yerinde olması en en önemlisi gerçekten. Çok şükür daima sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.🌸 Benim kızım da 48 cm 3000 gr doğdu. Şuan 4 ay 21 günlük 5500 gr. Sağlığı gayet yerinde ama bence benimkide iştahsız bir bebek. Ben cevreyi umursayan biri degildim ama bebegim söz konusu oldugunda takiliyorum. Bazen aman diyorum sağlıklı çok şükür kim ne derse desin umrumda degil bazen de düsünüyorum bu simdi neden böyle dedi diye.😕 bu hayat insanlari tatmin etmek icin mi var cok sinirleniyorum üzerine vazife olmayan seyler yapiyorlar..

Selam canımm🤗 benimkinin huzursuzlugu cok fazla bugün ateslendi düsmedi hic. Dokta gittik kan tahlili temiz ckti disten oldugunu dusunuyoruz zaten son günlerde iyice cogalmisti rahatsizliklari
ah o ateş insanı nasıl korkutuyo arda bayramda çok ateşlendi 40a kadar çıktı nerdeyse kac kere hastaneye gittik bide ankarada değildik köydeydik

bisey yapmayı düşünmüyorum ama ne biliyim heveslenmiyoda degilim 🤣🤣2. Diste çıktı bugün gördüm

ah o ateş insanı nasıl korkutuyo arda bayramda çok ateşlendi 40a kadar çıktı nerdeyse kac kere hastaneye gittik bide ankarada değildik köydeydik
Mertinde alt iki dış etinde bariz beyazlama var patlamasını bekliyoruz bakalim huysuzluk üst seviyede ateşi gecen 38 e yaklaştı.

Ah öyle mi.😔 cok gecmis olsun asilari yaptirmis miydiniz?
Yok canim arda da sonradan öğrendik bu asinin varligini vakti gecince yaptirmadik
Mertinde alt iki dış etinde bariz beyazlama var patlamasını bekliyoruz bakalim huysuzluk üst seviyede ateşi gecen 38 e yaklaştı.
Cok erken çıkardılar ya hiç istemiyodum erken çıkmasını
Geçmiş olsun canim. Yaşı kac olursa olsun ateş ten korkuyorum.
Bende ama elimden gelen her şeyi yapmama rağmen 38 bucuktan aşağı dusmuyodu hastanede de 3 kere serum takıldı serumlads vermişler o zaman bile 38 bucuktan aşağı düşmedi çok şükür iyilesti 🙏

Kizlar 5 aylik olduk hafiften artik birşeyler vermeye basladim ama bebegimin tuvaletinde ipliksi siyah seyler var alerjimi baska bisey yok normalmi bu

Günaydın kızlar nasılsınız. Geçen gün Dr kontrolümüz vardı benim kız yine doğru düzgün kilo almamış 3 aydır 300 gramdan fazla almıyor 70 cm boy 7300 kilosu ek gıdaya başla dedi dedim tadımlara başlamıştım zaten. Demir d vitaminini ver bir daha ki aya da kan tahlili yapalım dedi. Bizim birde doğduğumuz bu yana hırıltımız var bu sıcaklarda daha da arttı ağızdan damla verdi sabah akşam baya fayda etti rahat uyuyor en azından. Hazır hiç birşey verme Kendin yap dedi dün bebe bisküvisi yaptim sert oldu yalnız hazırlari süte at saniyesinde eriyor içinde kimbilir neler var tabi

Günaydın kızlar nasılsınız. Geçen gün Dr kontrolümüz vardı benim kız yine doğru düzgün kilo almamış 3 aydır 300 gramdan fazla almıyor 70 cm boy 7300 kilosu ek gıdaya başla dedi dedim tadımlara başlamıştım zaten. Demir d vitaminini ver bir daha ki aya da kan tahlili yapalım dedi. Bizim birde doğduğumuz bu yana hırıltımız var bu sıcaklarda daha da arttı ağızdan damla verdi sabah akşam baya fayda etti rahat uyuyor en azından. Hazır hiç birşey verme Kendin yap dedi dün bebe bisküvisi yaptim sert oldu yalnız hazırlari süte at saniyesinde eriyor içinde kimbilir neler var tabi
Aslında boyu kilosu iyi kaç kilo doğmuştu bebe biskuvisi bende yapmak istiyorum başladığımız da tabi henüz başlamadım ben yoğurt verdim 1 2 kere tukurdu :) nefisyemektariflerinde bakmıştım denemedim ama çok güzel oldu diye yorumlar vardı bebe biskuvisi için

Aslında boyu kilosu iyi kaç kilo doğmuştu bebe biskuvisi bende yapmak istiyorum başladığımız da tabi henüz başlamadım ben yoğurt verdim 1 2 kere tukurdu :) nefisyemektariflerinde bakmıştım denemedim ama çok güzel oldu diye yorumlar vardı bebe biskuvisi için
Bana da normal geliyor ama Dr ve ebemiz az diyor 3500 kilo 51 cm doğmuştu 5.5 aylık olduk işte ek gıdayi çoğaltarak ver dedi beğenmiyor da sıcaklarda etkili tabi iştahımız yok. Bebe bisküvisini oğlumda da yapmistim yine sert olmuştu tam buğday unu ve yulaf girince sert oluyor

X