2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebelere atlet giydiriyormusunuz benimki kıyameti kopartıyor tek kat giyiyor veya sadece atletle geziyor üşür diye korkuyorum ama hep terli sırıl sıklam
Bebeğin üşüdüğünü ensesinden anlayabiliyormuşsun ense soğuksa üşüyor demekmiş

Kakada kan oldu ilk defa diyete devam edeceğim demekki çok sinir bozucu gerçekten böyle görmek

Eklentiler

• 872ABE2E-04BE-443F-848C-704A1348BF53.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 55
Doktora gönderim karpuz yalatmıştık 2 çay kaşığı suyundan vermiştik dün ondandır dedi Mahmut hoca vermeyelim takip edelim dedi

Allah Allah şaşkın hemşire cocuk doktorunuz varsa sor canim rahat edersin biizde asi olduk rotayi da yaptırdım. Kan ilacı olarak ne kullanacaksın aile hekiminin verdiğini mi
Sordum doktora icim rahat etti gelismemis ulkelerde dogumdan itibaren yapiliyormus oral palio asisi bi yan etkisi olmaz dedi kan ilacida vegaferon verdi

Geçici fıtık gibi görünüyor dedi.5.ayda tekrar muayene ettirin demişti
Kızımın da öyledi.
Geçtimi peki neler yaptıniz ben youtube ta gör düm sarıyorlardı bebegin göbeğini suan ince bir bezle sardım kendimce ise yarar mı bilmiyorum bize dr 4 yaşına kadar bekleyelim ddi

Sordum doktora icim rahat etti gelismemis ulkelerde dogumdan itibaren yapiliyormus oral palio asisi bi yan etkisi olmaz dedi kan ilacida vegaferon verdi
Sevindim canim yan etkisinin olmamasına. Vegaferon kullanmaya başladı bakalim izleyeceğim sıkıntısı olursa doktoruna sorup alırım. Her ay doktoruna götürmüyorum kontrole virüs sebebiyle aile hekimi kaydını tutuyor gerek görürse gidiyorum siz her ay goturuyor musunuz

Diyet degil de yediklerine dikkat eden var kızlar. Ben ramazan bayramından sonra kilo aldim basenler genisledi yine. Bu aralar dikkat etmeye başladım tam.anlamiyla diyet olmasada

Geçtimi peki neler yaptıniz ben youtube ta gör düm sarıyorlardı bebegin göbeğini suan ince bir bezle sardım kendimce ise yarar mı bilmiyorum bize dr 4 yaşına kadar bekleyelim ddi
Hicbir şey yapmadım kizimin geçti.
Oglumda da cevre faktörü etkisiyle 1 2 gun para koyup bantladik

☺ şuan bende aynı durumdayım para koyup sardık ne kadar etkili olur bilemem
Kizimda doktora çok ağlamaktan fıtık olmuş diyolar dedim, oyle diyenler kesin parada koy demiştir diye cevap vermişti para falan koyma diye de eklemişti.
Oglumda denesem ne olur kafasiyla 1 2 kaldı.

Kizimda doktora çok ağlamaktan fıtık olmuş diyolar dedim, oyle diyenler kesin parada koy demiştir diye cevap vermişti para falan koyma diye de eklemişti.
Oglumda denesem ne olur kafasiyla 1 2 kaldı.
Yaa insan her türlü çözümü arıyor çaresiz kalınca ameliyat olmasındansa denemekte fayda var

Göz yaşı kanalı bizim de hâlâ tıkanık.
Selam kızlar galiba 4.ay atagi yaşıyoruz
uyku düzeni huyu suyu herşeyi değişti nefessiz kalana kadar bağırmayı öğrendi çok huysuz huzursuz bir bebiş oldu sizde durumlar nasıl
Durumlar fena. Hic durmayan bir bebek oldu uzun zamandir genelde mutsuz ve agliyor uykuya direniyor. İnsallah gecicidir.

Göz yaşı kanalı bizim de hâlâ tıkanık.

Durumlar fena. Hic durmayan bir bebek oldu uzun zamandir genelde mutsuz ve agliyor uykuya direniyor. İnsallah gecicidir.
Insallah çok zorlaniyorum sabahtan akşama kadar pert oluyorum hıc kimsede yok beni bi dinlendirecek akşam olsun eşim gelsin diye dört gözle bekliyorum

Bende dogumdan beri 2 defa gttim saglik ocagi her ay takip ediyor diye kilo boy lafa olcumu yapoyor ayriyetten doktora gotrmeye gerek duymadim

Insallah çok zorlaniyorum sabahtan akşama kadar pert oluyorum hıc kimsede yok beni bi dinlendirecek akşam olsun eşim gelsin diye dört gözle bekliyorum
Aynı durumdayız canım. Benimki yerinde de durmuyor kucagimdan hic inmez gün boyu. Kanguru aldim bakalim evde insallah onunla rahat edebiliriz ikimizde.
Masaj yap canim 1 yaşına kadar insallah açılır. Alıntı oluyor mu natura damla verdi akinti.oldugunda kullan dedi
Yapıyorum doğduğu zamandan beri ama neden geçmiyor anlamiyorum akıntı bazen tamamen kesiliyor ama 2 gündür çok fazla olmaya basladi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…