2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar galiba 4.ay atagi yaşıyoruz
uyku düzeni huyu suyu herşeyi değişti nefessiz kalana kadar bağırmayı öğrendi çok huysuz huzursuz bir bebiş oldu sizde durumlar nasıl
Bizde aynı gece 100 kere kalkiyo kaç gundur gunduz de öyle çok uyumuyo ağlamayı bilmiyo diye dalga geciyoduk nasıl agliyo şimdi
Hahaha aman yok ben zaten istemem eminim yararindan çok zararı olr bana

Kizlar bgn 4. Ay asisi olduk hemsire dalginlikla mi yapti bilmiyorm ama 6. Ayda oral palio olan asisi damlatti agzina sonra 4 aylikti demi dedi evt dedim tamam bisey olmaz dedi ama icim hic rahay degilll

Kizlar bgn 4. Ay asisi olduk hemsire dalginlikla mi yapti bilmiyorm ama 6. Ayda oral palio olan asisi damlatti agzina sonra 4 aylikti demi dedi evt dedim tamam bisey olmaz dedi ama icim hic rahay degilll
Dikkat et tekrar yapılmasın bari aynı aşı. Ne biçim hemşireler var ya

Memeye ağzına alırken ağlıyor geriliyor çektiriyor bende ayakta konuşa konuşa vermeye çalışıyorum bazen de onu da kabul etmiyor bırakıyorum sakinleştirp vermeye çalışıyorum yarın saat sonra
Bızde de memede ıkınma var canı yanıyor en son aglayıp bırakıyor doymadan çekiliyor son çarem mama da veriyorum artık

Ben katı diyet yapmıyordum özellikle yumurtayı çıkarmadım diyetten sorun yoktu ama şimdi yumurta dokunuyor hangi doktora inanacağız bende şaşırdım kimi asla yemememiz gerektiğini söylüyor 4 ay katı diyet sonra kademeli açmamız gerektiğini söylüyor ben kızımda bu şekil yaparak erkenden atlattık ama oğlumda katı diyet yapmadım çocuk toparlayamadı bi türlü mecburen katı diyete dönücem

Bızde de memede ıkınma var canı yanıyor en son aglayıp bırakıyor doymadan çekiliyor son çarem mama da veriyorum artık
Doktor bana sakin mama verme reddettiği zaman ,o aç olduğunda alıyor dedi …ben iki saatte bir emziriyorum normalde reddettiğinde 4-5 saat bekliyorum her saat başı teklif ediyorum en geç 4.saat veya 5.saat alıyor
Bende 2 ay ABur cubur makarna olsun tüm içerikleri süt olanları çıkartmıştım eser miktarda iz miktarda hepsi dahil…
Ama iki doktora gittim ikiside bana dedi hic vermezsen ileride daha tepki verir bağırsaklar dedi bi yerden başlamak lazım yumurtayı aç fırınlama olarak sonra en son omlet dedi iki hafta sürdü yumurta açmak uc gün kuralı ile gittik…geçtik
Süt ürünleri de ilk fırınlama olarak gidiyorum bugün peynir kasar yedim sonra en son yoğurt süt dondurma cikolata dedi daha bu yoğurt süt çiğ olarak en son dedi ona göre ilerliyorum şimdilik sıkıntı yok
Sadece dana eti huzursuzluk yapıyor kaka yeşil ve mukuslu ama kan görmediğin sürece devam dedi ona da iki alerji doktoru

Allah Allah şaşkın hemşire cocuk doktorunuz varsa sor canim rahat edersin biizde asi olduk rotayi da yaptırdım. Kan ilacı olarak ne kullanacaksın aile hekiminin verdiğini mi

Canım denedim o yöntemi ama yıne verimli emmiyor biraz emip bırakıyor vücudu susuz kaldığı için bezinde pembelik oldu böbreklere zarar verir dıye korktum bir de aç olunca uyumuyo mecbur kaldım

Canım denedim o yöntemi ama yıne verimli emmiyor biraz emip bırakıyor vücudu susuz kaldığı için bezinde pembelik oldu böbreklere zarar verir dıye korktum bir de aç olunca uyumuyo mecbur kaldım
Sağlıklı olsunlar da mama verildiğinde uyuyorsa hic kesme canim gündüz uykusundan cok çekiyorum yarim saat uyku mu olur yatırıyorum hic bir işimi halledemediğim gb kizimla da ilgilenemiyorum. Bende artik uydurmuyorum uyandıysa alıp 1 ya da 1.5 saat uyanık duruyor.

Merhaba Mahmut bey muayene etti çok ileri derece görünmüyor şimdilik test yapmaya gerek yok dedi yavaş yavaş açalım dedi sütü ve yumurtayı tamamen açtık. Meme de huzursuzluk harici ekstra bir durum yok mukus hep vardı zaten diyetteyken de. Momstock ve mayya bana çok fayda etti. 160 ml sağdığım oldu. 3 saat arayla ama ben çok sık emziriyorum neredeyse yarım saat arayla. Onun için kilo alımı iyi çok çaba sarfediyorum.
Atak döneminde akşam uyumayan bebişlerinize nasıl çözümler buluyorsunuz kızlar?
Arabada emziriyorum gezdiriyoruz. Bebek arabasıyla sitede dolaştırıyoruz.

Göbek fıtığı için ne dedi doktorunuz biz bugün gittik hic bir şey yapmadılar

Kızlar bebelere atlet giydiriyormusunuz benimki kıyameti kopartıyor tek kat giyiyor veya sadece atletle geziyor üşür diye korkuyorum ama hep terli sırıl sıklam

Kızlar bebelere atlet giydiriyormusunuz benimki kıyameti kopartıyor tek kat giyiyor veya sadece atletle geziyor üşür diye korkuyorum ama hep terli sırıl sıklam
Izmir yanıyor tek atletle geziyor gece ona rağmen terliyor havlu koyuyorum uykusu bozulmaması icin üst degistiremiyorum

4.ay aşısı ateş yaptı saat 10dan beri yükseliyor 37.5 tam 38.7 ye cikti ateşi. Bu gece nöbetteyim. Eve 37.5 larda ağrı kesici ver dedi.

Acaba hem.hap hem cay sütünün tazyikli akmasina mi sebep oluyor bebek tıkanmaktan korkuyor olabilir mi aklıma geldi. Hep.mi böyleydi yoksa atak haftası ondan mk

Bende bu şekil ilerliyordum ta ki kan görene kadar. İshal oluyor ve kan oluyor yumurta yiyince ama ne garip ki tavuk yiyince olmuyor. Dana eti dokunmuyordu şimdi o da dokunmaya başladı bi düzen tutturmuştuk ama en başa döndük şimdi katı diyete girdim biraz hafifleyince denemeler yapıcam

Acaba hem.hap hem cay sütünün tazyikli akmasina mi sebep oluyor bebek tıkanmaktan korkuyor olabilir mi aklıma geldi. Hep.mi böyleydi yoksa atak haftası ondan mk
Mayyayı bıraktım 2 gündür sadece çayı içiyorum aslında ikisinide bıraksam iyi ama psikolojik işte kadında bırak dedi tazyik yapmıştır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…