- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Sagol canim.netira göz damlası verdi akıntı olduğunda kullanmamı söyledi birde gözünün burnuna yakın kısmına parmağını bastırıp parmaginin burnunda taraftaki kısmı bastırıp kaldırıyorsun gözünden tarafı yaparsan dışa akar anlamı olma dedi.Geçmiş olsun canım tam bende bu konuda yazacaktım bnm kızın da gözü akıyor sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntı sulu çapaklanma gibi .. İlaç verdi mi dr nasıl bir masaj yapacaksın..
Ben artik su veriyorum cok sicak bebekler ne yapsın. Terrle cikiyor canim çocuklarda sıvı. Behçet uz cocuk hastanesinde su verin bebekler diyor doktorlar ben cay kaşığı ile gun icinde veriyorumKizlar dünden beri oğlumun çişi az. Hava çoook sıcak.ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama yine de icim rahat değil.acaba doymadi mi diye dun yatmadan sağdığım sütü 120cc kadar + emzirdim sonra.gece de kalktım emzirdim ama sabah yine azdi.
Sizde durumlar nasıl?
Bu arada yine mastit başlangıcı varüstüne sıcaktan isilikte oldum hepsi üst üste geldi.
Neden 6. Ayda kontrol istedi göz icin bize 1 yasinda istedi. Kızım da 4 .ay ve 1 yas kontrol edildi gozleri6. ayda tekrar göz kontrolüne gelin demişti Dr. başka birşey bakılıyor bilmiyorum. Bende similac kullanıyordum içeriği temiz bir mama. Eşim bulamadığı için bebelac gold almış güzel ama fazla gaz yapıyor sanki
Ben artik su veriyorum cok sicak bebekler ne yapsın. Terrle cikiyor canim çocuklarda sıvı. Behçet uz cocuk hastanesinde su verin bebekler diyor doktorlar ben cay kaşığı ile gun icinde veriyorum
Aynı durumu yaşıyorum. Bezleri Pembe oluyor susuzluktanKizlar dünden beri oğlumun çişi az. Hava çoook sıcak.ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama yine de icim rahat değil.acaba doymadi mi diye dun yatmadan sağdığım sütü 120cc kadar + emzirdim sonra.gece de kalktım emzirdim ama sabah yine azdi.
Sizde durumlar nasıl?
Bu arada yine mastit başlangıcı varüstüne sıcaktan isilikte oldum hepsi üst üste geldi.
Şimdi nasıl oldunuz canımilaçsız geçmiyor yani iyileşti mi bende gideceğim yarın2.cocuklari
Sagol canim.netira göz damlası verdi akıntı olduğunda kullanmamı söyledi birde gözünün burnuna yakın kısmına parmağını bastırıp parmaginin burnunda taraftaki kısmı bastırıp kaldırıyorsun gözünden tarafı yaparsan dışa akar anlamı olma dedi.
Bilmiyorum ki her doktorun farklı işleyişi var herhalde. 1 aylıkken bakıldı ilk 6. ayda yine beklerim dedi problem mi var dedim yok hayır rutinimiz böyle dedi.2.cocuklari
Neden 6. Ayda kontrol istedi göz icin bize 1 yasinda istedi. Kızım da 4 .ay ve 1 yas kontrol edildi gozleri
Bende yaşadım doktor su ver dedi İstanbul’a dönünce düzeldi şimdi yine ısındı günde 2 defa su veriyorum çok terleye terleyen bir bebek çünküAynı durumu yaşıyorum. Bezleri Pembe oluyor susuzluktan
Kızımda da verdim hatta doktoru her ağladığında mama ya da meme verme yaz gunu arada su da teklif et demişti. Klimalı odada yatırdım doktor klimaya daha dayanıklı bebekler sıcakta uyumaz dedi. Uyumuyor du kizimAnnem de ver diyoama çoğu doktorun görüşü su 6.ayda.sütün çoğunluğü su olduğu için gerek yok diyorlar.doktorlarin görüşleri de farklı hep
Izmir yanıyor canim çocuklar hem terle hem coele atıyor suları. Su veriyorum cok içmiyor istekli olmasa da ara ara veriyorumAynı durumu yaşıyorum. Bezleri Pembe oluyor susuzluktan
Uykulu olduğunda mi yapıyor acaba oğlumda uykusu gelmişse.emmek istemiyor mizirdaniyor . Bu aralar oğlumda memeyi biraki p yüzüme gülüyor biseyler anlatacak gbKızlar emerken bebeği ağlayan var mı? Meme reddi gibi değil ama emmek istiyor ama sürekli bırakıp ağlıyor arabada eşim gezdiriyor öyle emziriyorum veya yatağa yatarak yaşayan çözüm bulan var mı?
Evet hepsi farkli yorum.katiyor sanki. kizimda 6 yasina girecek okul zamanı iyi gozlemleyin problem görürseniz getirin dedimBilmiyorum ki her doktorun farklı işleyişi var herhalde. 1 aylıkken bakıldı ilk 6. ayda yine beklerim dedi problem mi var dedim yok hayır rutinimiz böyle dedi.
Yok benimki hep öyle malesef uykuluyken daha iyi emiyorUykulu olduğunda mi yapıyor acaba oğlumda uykusu gelmişse.emmek istemiyor mizirdaniyor . Bu aralar oğlumda memeyi biraki p yüzüme gülüyor biseyler anlatacak gb
Şükür iyiyiz cnm bizde.İyi canim çok şükür sen napiyosun nasil mete beyler☺
Cnm maalesef diğer gelinle aynı evde kaldıkları için 20 gün boyunca dilinden düşürmedi. Yardım etti evet ama yok o öle yapıo coxuğa yok bunu böyle yapıo. Gınaa geldi delirtti. Bide orda komsu ya giderdim burda sıkıldım dedi durdu. Bide İstanbul hava yağışlı gitti. Hepten sıkıldılar.. Ve okadar titizim die geçinir peçeteye burnunu silip kanepelerin üstünde bıraktı. Banyoya girerken çorabını cıkarıp köşe sehpanın üstüne bırakmış. Bunlar Bi kaçı tabi.pazar gün gittiler has gelinlerine kavustular. Allahım günde 20 kez ararlardı eltimi.eltim ağızlarına edio hala daha eltimin içine girecekler. Allah muhabbetlerini artırsın ya dicek bşyim yok. Bosver gelmesin kv falan huzurun kaçmasın bariBen oldum sali günü biontech kol agrisi oldu ertesi gün baya ama geçti 1 gün sonunda
Kizlar şok oluyorum suan bunlar nasıl kvdebenimkide hastaneden ciktim ertesi gün köye gitti işi olmamasina rağmen sagolsun bi tencere yemegini gormedim dogumdan sonra
Bende başladım su vermeye. İstanbul cok aşırı sıcak.Ben artik su veriyorum cok sicak bebekler ne yapsın. Terrle cikiyor canim çocuklarda sıvı. Behçet uz cocuk hastanesinde su verin bebekler diyor doktorlar ben cay kaşığı ile gun icinde veriyorum
Alerjiden sebep meme reddinde bebeğin davranışları nasıl oluyor?Bende alerji sebebiyle meme reddi cok yaşadım 4.ay da ne olur bilmiyorum
Selam kızlar galiba 4.ay atagi yaşıyoruz
uyku düzeni huyu suyu herşeyi değişti nefessiz kalana kadar bağırmayı öğrendi çok huysuz huzursuz bir bebiş oldu sizde durumlar nasıl
Ya kötü olmuş diğer atakları çok fark etmemiştim ama bu kendimi epey belli etti bide uzun surecekmisAtak.midir nedir bilmem 2 gündür esim susturamıyor yine. Tam uyutup bahçeye kizimla iniyoruz yarim saatte çalıyor telefon avazı çıktığı kadar ağlıyor çıkıyorum bu sefer kızında peşinden çıkıyor video izlemiş zombili korkuyor odayı değiştiremiyor çıldırmak uzereyim