2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.cocuklari
Geçmiş olsun canım tam bende bu konuda yazacaktım bnm kızın da gözü akıyor sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntı sulu çapaklanma gibi .. İlaç verdi mi dr nasıl bir masaj yapacaksın..
Sagol canim.netira göz damlası verdi akıntı olduğunda kullanmamı söyledi birde gözünün burnuna yakın kısmına parmağını bastırıp parmaginin burnunda taraftaki kısmı bastırıp kaldırıyorsun gözünden tarafı yaparsan dışa akar anlamı olma dedi.

Ben artik su veriyorum cok sicak bebekler ne yapsın. Terrle cikiyor canim çocuklarda sıvı. Behçet uz cocuk hastanesinde su verin bebekler diyor doktorlar ben cay kaşığı ile gun icinde veriyorum

2.cocuklari Neden 6. Ayda kontrol istedi göz icin bize 1 yasinda istedi. Kızım da 4 .ay ve 1 yas kontrol edildi gozleri

Ben artik su veriyorum cok sicak bebekler ne yapsın. Terrle cikiyor canim çocuklarda sıvı. Behçet uz cocuk hastanesinde su verin bebekler diyor doktorlar ben cay kaşığı ile gun icinde veriyorum

Annem de ver diyo ama çoğu doktorun görüşü su 6.ayda.sütün çoğunluğü su olduğu için gerek yok diyorlar.doktorlarin görüşleri de farklı hep

Aynı durumu yaşıyorum. Bezleri Pembe oluyor susuzluktan

Şimdi nasıl oldunuz canımilaçsız geçmiyor yani iyileşti mi bende gideceğim yarın

2.cocuklari
Neden 6. Ayda kontrol istedi göz icin bize 1 yasinda istedi. Kızım da 4 .ay ve 1 yas kontrol edildi gozleri
Bilmiyorum ki her doktorun farklı işleyişi var herhalde. 1 aylıkken bakıldı ilk 6. ayda yine beklerim dedi problem mi var dedim yok hayır rutinimiz böyle dedi.

Kızlar emerken bebeği ağlayan var mı? Meme reddi gibi değil ama emmek istiyor ama sürekli bırakıp ağlıyor arabada eşim gezdiriyor öyle emziriyorum veya yatağa yatarak yaşayan çözüm bulan var mı?

gideceğim
Annem de ver diyo ama çoğu doktorun görüşü su 6.ayda.sütün çoğunluğü su olduğu için gerek yok diyorlar.doktorlarin görüşleri de farklı hep
Kızımda da verdim hatta doktoru her ağladığında mama ya da meme verme yaz gunu arada su da teklif et demişti. Klimalı odada yatırdım doktor klimaya daha dayanıklı bebekler sıcakta uyumaz dedi. Uyumuyor du kizim

Kızlar emerken bebeği ağlayan var mı? Meme reddi gibi değil ama emmek istiyor ama sürekli bırakıp ağlıyor arabada eşim gezdiriyor öyle emziriyorum veya yatağa yatarak yaşayan çözüm bulan var mı?
Uykulu olduğunda mi yapıyor acaba oğlumda uykusu gelmişse.emmek istemiyor mizirdaniyor . Bu aralar oğlumda memeyi biraki p yüzüme gülüyor biseyler anlatacak gb

Selam kızlar galiba 4.ay atagi yaşıyoruz
uyku düzeni huyu suyu herşeyi değişti nefessiz kalana kadar bağırmayı öğrendi çok huysuz huzursuz bir bebiş oldu sizde durumlar nasıl

İyi canim çok şükür sen napiyosun nasil mete beyler☺
Şükür iyiyiz cnm bizde.
Cnm maalesef diğer gelinle aynı evde kaldıkları için 20 gün boyunca dilinden düşürmedi. Yardım etti evet ama yok o öle yapıo coxuğa yok bunu böyle yapıo. Gınaa geldi delirtti. Bide orda komsu ya giderdim burda sıkıldım dedi durdu. Bide İstanbul hava yağışlı gitti. Hepten sıkıldılar.. Ve okadar titizim die geçinir peçeteye burnunu silip kanepelerin üstünde bıraktı. Banyoya girerken çorabını cıkarıp köşe sehpanın üstüne bırakmış. Bunlar Bi kaçı tabi.pazar gün gittiler has gelinlerine kavustular. Allahım günde 20 kez ararlardı eltimi.eltim ağızlarına edio hala daha eltimin içine girecekler. Allah muhabbetlerini artırsın ya dicek bşyim yok. Bosver gelmesin kv falan huzurun kaçmasın bari
Bende başladım su vermeye. İstanbul cok aşırı sıcak.

Selam kızlar galiba 4.ay atagi yaşıyoruz
uyku düzeni huyu suyu herşeyi değişti nefessiz kalana kadar bağırmayı öğrendi çok huysuz huzursuz bir bebiş oldu sizde durumlar nasıl

Atak.midir nedir bilmem 2 gündür esim susturamıyor yine. Tam uyutup bahçeye kizimla iniyoruz yarim saatte çalıyor telefon avazı çıktığı kadar ağlıyor çıkıyorum bu sefer kızında peşinden çıkıyor video izlemiş zombili korkuyor odayı değiştiremiyor çıldırmak uzereyim

Ya kötü olmuş diğer atakları çok fark etmemiştim ama bu kendimi epey belli etti bide uzun surecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…