2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapışyapış terli ve soğuktu dün gece ne demek acaba
Uyurken terliyordur belki sabaha karşı da biraz soğuyor ya ortalık o zaman da teri soğuyor olabilir canım gece uyuyunca müslinle ört üstünü sabaha karşı emzirdkten sonra çarşaf örtersin ben öyle yapıyorum ter sorunu olmuyor bizde

Süt alerjisi gibi bir durumu vardı ama diyet açmıştık tamamen bu karpuz olayı yeni çıktı
Elma ve muz püresi vermeyi dene biz kaç gündür onu yiyoruz kakamız toparlandı zaten ek gıdada daha iyiye gidiyor alerji durumu bağırsak biraz toparlanmış oluyor yumurta ve tavuğa tepki gösteriyordu ek gıdadan sonra şükür dokunmamaya başladı bugün fırınlanmış denedim sütle yapılmış kek yedim eğer sorunsuz geçerse şu 1 haftamız artık fırınlanmış süt ürünleri tüketebilcez ikimizde

canım benim kızımı da tıkalıydı. Ve yeşil çapak oluyordu çok kötüydü doktor masajdan başka yol yok dedi. Eşim bastırarak oyunla vs çok ilgilenip masaj yaptı. bende fırsat bulunca yaptım pompalar gibi basıp çekme hareketiyle açıldı. Dünya varmış dedi çocuğum ya. Tertemiz şimdi açıldı kanalımız çok şükür. Ağlamasına bakmayıp bastırarak yapın inşallah açılır sizinde

O kadar bastırmak mı gerekiyor yapıyorum masaj ama hafif bastırıyorum ben. Biraz daha bastırayim öyleyse insallah bizimde açılır. Korkmaka basladim yaşına kadar açılmazsa operasyon falan diyorlar

Ister istemez ellerimizden de alıyor mikrobu her ne kadar yıkayıp yapsak bile. Burun kısmına doğru pompa gb yapıyorsun canim göze doğru degil paemmaginin gozkismina bakan kısmı oynamayacak burun kismina bakan tarafı pompa yapacak dedi doktor bana yaptı denedi

Tabiki kuzum mikrop kapinca yesil yesil akmaya basliyor hemen. Senin tarif ettigin gibi deneyecegim birde. Umarim fayda saglar

Siz ek gıdaya başladınız mı

Tabiki kuzum mikrop kapinca yesil yesil akmaya basliyor hemen. Senin tarif ettigin gibi deneyecegim birde. Umarim fayda saglar
Bizde eşim yapıyor oglan olan cok kıpırdak dokundurmuyor 2 gündür daha iyi gb alıntı yok gb insallah geçer. Ameliyata gerek kalmaz ameliyat bile olsa korkutma kendi lı basitmiş operasyonu

Oğlan atak haftasinda olabilir cok.bagiriyor 5 dk.yalniz kalmıyor kucağımda belim kolun ağrı içinde gündüz uykusu hala 30 dk yi aşmadı oyy oyyy sizde durumlar nasil ?

Oğlan atak haftasinda olabilir cok.bagiriyor 5 dk.yalniz kalmıyor kucağımda belim kolun ağrı içinde gündüz uykusu hala 30 dk yi aşmadı oyy oyyy sizde durumlar nasil ?
Bizim gündüz uykuları da 30-40 dk geçmiyor hele ses oldu mu 10 kere uyanıyor. Uyusun iş yapayım diyorum yatmasıyla kalkması bir oluyor Geçen hafta bizde oyleydik atak haftasında daha da huysuzlaşıyorlar yalnız kalmak istemiyorlar bir de bizim 2 aydır meme reddimiz vardı gündüz hiç emmek istemiyordu şimdi tekrardan emmeye başladı o da insanı çok yıpratıyor. Bu günler de geçiyorama bir bakmışsın kocaman oluvermiş

Son düzenleme:
Nasıl aştınız meme reddini. Gündüz emmeyince nasıl beslediniz

Nasıl aştınız meme reddini. Gündüz emmeyince nasıl beslediniz
Açıkçası her yöntemi denedim emsin diye ayakta hoplayarak yatarak sallanarak pes etmiştim artık sonra kendiliğinden emmeye başladi sütümü de sagarak şırıngayla verdim biberon da tutmuyor çünkü. 2 aydır 300 Gr aldı emmedigi için bende az az ek gıdaya başladım

Masallah canim .uyku süresi uzasa hepsinin ne var ben ek gida vermeye korkuyorum 4 aylık küçük gb geliyor doktorda sütünü bırakır dedi. Atak haftası mi nedir etrafta gözleri kulakları seste emmeye baslayip bırakıyor

Her yedirmeden sonra emzirmen gerekiyor sütün tadı ağzında kalsın diye ben hep öyle yaptım bırakmadılar aksine emdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…