2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur canim iyiyim kolik 2 bebek olunca biraz uzak kalma durumu oldu yavas yavas buyuyoruz cok sukur sizleri merak ettim bakayim dedim
2 si de kolik mi Allah yardımcın olsun cok zor. Komsumunda ikizleri var fon makinesi ve aspiratör altında uyutuyormus bebekleri. Şimdi 2.5 yaşındalar.hic sallamamış beyaz gürültü ile uyuyorlar. Ne guzel arkadaşlar birbirine görsen kimseye ihtiyaçları olmuyor. Sende guzel günlerin geleceğini düşün canim.

İkisi de kolik canim 5 aylik olmamiza az kaldi ama halen gaz krizlerimiz oluyor epeyce azaldi yine de cok sukur
Evet kurutma mak.sesi favorimiz
İnsallah canim insallah guzel gunlerini gorelim hepimiz evlatlarimizin

Kizlar suyu nasil veriyorsunuz bana doktor 6 aydan once verme dedi ama asiri sicak cok terliyor. Suan da 5 ay olmak uzere.Icme suyunu direk veriyormusinuz yoksa kaynatiyormusunuz ?

Geçecek inşallah canim. Allah yardımcımız olsun. Keyiften mi uyumuyor huysuzluk mu üzerind e
Tam uyudu diyorum tekrar uyaniyor.1 e yakindi sanirim uyuduk
Uyuyunca da kalkmiyor.sabah 7ydi ben kaldirdim emzirdim.bu kadar uyanmamasi da normal mi bilemedim hep bi düşünceli hal annelik

Tam uyudu diyorum tekrar uyaniyor.1 e yakindi sanirim uyuduk
Uyuyunca da kalkmiyor.sabah 7ydi ben kaldirdim emzirdim.bu kadar uyanmamasi da normal mi bilemedim hep bi düşünceli hal annelik
Gec uyuyor canim normal vücudu yorgun düşüyor olabilir gündüz uykusu mu fazla alıyor acaba? 11 gb uyuduğunda bazen 5 te uyaniyor bazen 4 te ama net bisey diyemiyorum bazen 3 te olabiliyor ruh halleri cok karışık bu bebelerin zo uyurken uyuma samsun olmuyordur ablası uyanıyor mu erken

Kizlar mrn 4. Ayi 24 nde doldrduk hemsire destekli otrablir artik dedi ama cok erken degilmi yaa
Sizler oturtuyor musunuz bebeklerinizi
4.5 aylıkken gunde 4/5 dk destekli oturmaya başlanabilir diyor fizyoterapistler.ben cesaret edemiyorum daha oturtmaya beline zarar vermekten korkuyorum. 5 ay i görelim hele bir

Ben de net bsy diyemiyorum gunduz bazen uzun olduğu oluyor bazen kısa kisa.malesef ev isi buyuk kiz derkem gunduz cok yogun geçiyor aksam erken yatsalar oh dicem o da yok

Nisan ayından beri oglum büyük tuvaletini 4 5 gunde bir hatta bazen haftada bir yapmaya basladi.gecen ayki doktor kontrolünde doktor normal dedi.
Pzt baska doktora gittik ona da sordum.hergun yapmasini isteriz dedi surup ve makata lavman verdi.3 gun surup kullan yapmazsa lavmani yapicaksin dedi.bgn lavman yaptik suruba da devam dedi.
Huzursuz olmasini buna da bağlıyorum ben.umarim duzene girer tuvaleti.

Kakası nasıl peki cıvık mi macun kıvamında mi bizik ki doğduğundan beri 5 günde bir yapıyor kabız değil yalnız Dr da anne sütü aldığı için normal dedi.

Kakası nasıl peki cıvık mi macun kıvamında mi bizik ki doğduğundan beri 5 günde bir yapıyor kabız değil yalnız Dr da anne sütü aldığı için normal dedi.
Civik degil yaptiginda.1.5 aya kadar hergun yapardı.birden boyle oldu.
Kuzeni de böyleymiş.genetik mi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…