2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın şu network firmaların masaj kremini kullanabilir miyiz fena sırt ağrısı çekiyorum

Geçmiş olsun canım tam bende bu konuda yazacaktım bnm kızın da gözü akıyor sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntı sulu çapaklanma gibi .. İlaç verdi mi dr nasıl bir masaj yapacaksın..

Kızlar burada konusu geçmiş kilo aliminizle ilgili benimki alerjik bebek o yüzden süt kalitesi düştüğü icin bu ay 600 gram almış bende bunu iki çocuk doktoru birde sağlık ocağında ki hemşireme sordum 3.ay hareketlendiği icin kilo alımını 500 gramdan hesaplarız yanı sizinki gayet iyi mama verme dediler 3 ayrı kişi boyle deyince bende mama dan vazgeçtim…
Ayrıca biz çoklu besin alerjisinde yumurta yi açtık cok şükür iyiyiz iki gündür sut ürünlerini açıyorum şimdilik fırınlama olarak gittiğimiz icin sıkıntı olmadı katı diyet yaptım diye de cok kızdı doktor

Aşırı bulgu yoksa doktorlar katı diyet önermiyor artık. İlk oğlumda çocuk alerji prof una gitmiştik o demişti vücuduna o madde girmedikçe alerjisi artar hiç yiyemexz hale gelir demişti

Kizlar dünden beri oğlumun çişi az. Hava çoook sıcak.ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama yine de icim rahat değil.acaba doymadi mi diye dun yatmadan sağdığım sütü 120cc kadar + emzirdim sonra.gece de kalktım emzirdim ama sabah yine azdi.
Sizde durumlar nasıl?

Bu arada yine mastit başlangıcı var üstüne sıcaktan isilikte oldum hepsi üst üste geldi.

Kilo konusunda aylik 500 gram alt sınır diye biliyorum.bi de artik kilo alim hızları yavaşlayacak.
Ek gidaya kizimda 6.ay itibariyle başlamıştım.oglumda da öyle başlayacagim. Dunya saglik örgütünün bildirisi bu yönde.ve çoğunlukla -özel bi durum olmadikca- doktorlar 6.aydan önce kesinlikle önermiyorlar.

Aşırı bulgu yoksa doktorlar katı diyet önermiyor artık. İlk oğlumda çocuk alerji prof una gitmiştik o demişti vücuduna o madde girmedikçe alerjisi artar hiç yiyemexz hale gelir demişti
Bulgular cok fazlaydı kasları kulak arkası hep egzama kabuklu,ishal, hırıltı,kusma falan ama dediğin gibi eğer o vücuda hic gitmezse hic bir zaman yiyemez Yemen gerekiyor dedi ve yavaş yavaş açarak gidiyorum

İyi canim çok şükür sen napiyosun nasil mete beyler☺

Kızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Ben oldum sali günü biontech kol agrisi oldu ertesi gün baya ama geçti 1 gün sonunda

Kizlar şok oluyorum suan bunlar nasıl kvde benimkide hastaneden ciktim ertesi gün köye gitti işi olmamasina rağmen sagolsun bi tencere yemegini gormedim dogumdan sonra

Kızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Asi konusunda bende cok kararsiizim ya
Normalde yurtdisinda yasiyorum ama smdi Turkiye’ye geldm 6. Ayinda muayneye goturcem burda 6. Ayda ozellikle baktirilan birsey varmi?
Birde mama similac kullaniyoduk burdaki mamalardan en iyisi hangisi?

Evet bizimki de aynı kundağı açıyor uykuda. Açınca da çırpınıyor uyanmaya yakında hep yüzüne yüzüne çekiyor kundağı kemirmeye çalışıyor korkuyorum ben de salyalar bizde 2. Aydan itibaren başladı bayağı var damaklar çok kaşınıyor ben de yardım ediyorum arada kaşımasına. Doktorumuz ağız salyalanır damaklar kaşınır ama bu hemen diş gelecek demek değildir demişti.
Geçmiş olsun canım başka bir çözüm yok yani sağol bilgi verdiğin için. Ultrason çekildin mi var mı bir sorun?
Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Canım benim kızım 3000 kg doğdu 3. Ay kontrolünde 5040 gramdı yani bu gidişimizde muhtemelen bizimkinin de kilosu sizinki gibi olur aşağı yukarı. Doktorum mama önermedi kilo alımında sorun yok daha fazla alabilir ama 500 gram bile almış olsaydı mama verin demezdim dedi. Son kontrolde 600 gram almıştı da. Eğer mama önerirse bu gidişimizde ben hipp vermeyi düşünüyorum bebeğimin ilk haftası kullanmıştık memnun kalmıştık.
Günaydın canlar, bebişi dönmeye başlayan var mı?
Agah ufak ufak dönmeye başladı sanki, artık bir yere bırakırken korkuyorum
Benimki sürekli kendini döndürmeye çalışıyor 2 kere tamamen yüz üstü döndü
İlk 6 ay ayda 800-1000, ikinci 6 ayda 500 gr alması gerekiyor sağlıklı bir gelişim için canım.
İlk ay en az 800 2. Ay 600 sonrasında 6 aya kadar 500 gram alması yeterli diye biliyorum ben. Doktorumuz da bu şekilde söylemişti

Asi konusunda bende cok kararsiizim ya
Normalde yurtdisinda yasiyorum ama smdi Turkiye’ye geldm 6. Ayinda muayneye goturcem burda 6. Ayda ozellikle baktirilan birsey varmi?
Birde mama similac kullaniyoduk burdaki mamalardan en iyisi hangisi?
6. ayda tekrar göz kontrolüne gelin demişti Dr. başka birşey bakılıyor bilmiyorum. Bende similac kullanıyordum içeriği temiz bir mama. Eşim bulamadığı için bebelac gold almış güzel ama fazla gaz yapıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…