- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Ooo amanın nasıl geçiyorBizde De var. Hatta sıçrayarak uyanıyor. Çocuğu dövmüşüz gibi ağlıyor. Kv tutturdu cami hocasına muska yazdırınbuarada 15 gündür kv ler bizde
idare edioz işte. Pazar gün gidecekler. 20 gün durmus olacaklar. Aslında faydası oldu kv nin. Çünkü eşim okula gidicek ti ve ben hiç bir iş yapamayacaktım. Kucağa alıştı benim oğlan ayakta gezdir istiyor. Ve benden başkasında durmuyor. Kv arada tutuyor arada yemk yapıyor. Mesela geçen gün mastit oldum ve cok ağır geçirdim. Ozaman eşimde okula gitcek ti mecbur kv sen uyu ben bakarım dedi aldı cocugu. Hamak beşik aldık biraz onda durur benm ponçik. Orda falan idare etti saolsun.Ooo amanın nasıl geçiyor
Oo senin KV level atlamış. Herkesin KV si adam oldu bi benimki nasibini almadıidare edioz işte. Pazar gün gidecekler. 20 gün durmus olacaklar. Aslında faydası oldu kv nin. Çünkü eşim okula gidicek ti ve ben hiç bir iş yapamayacaktım. Kucağa alıştı benim oğlan ayakta gezdir istiyor. Ve benden başkasında durmuyor. Kv arada tutuyor arada yemk yapıyor. Mesela geçen gün mastit oldum ve cok ağır geçirdim. Ozaman eşimde okula gitcek ti mecbur kv sen uyu ben bakarım dedi aldı cocugu. Hamak beşik aldık biraz onda durur benm ponçik. Orda falan idare etti saolsun.Ha buarada kahvaltı falan da kv hazırlıo
Hem.dinlendiriyor hem yemek yapıyor ohh ohhh masalla h canim Allah daha iyi etsin. Bende kv ye kaçtım 2 cocukla koyde rahatız koy denize de yakın kizim icin gidiyoruz aradaidare edioz işte. Pazar gün gidecekler. 20 gün durmus olacaklar. Aslında faydası oldu kv nin. Çünkü eşim okula gidicek ti ve ben hiç bir iş yapamayacaktım. Kucağa alıştı benim oğlan ayakta gezdir istiyor. Ve benden başkasında durmuyor. Kv arada tutuyor arada yemk yapıyor. Mesela geçen gün mastit oldum ve cok ağır geçirdim. Ozaman eşimde okula gitcek ti mecbur kv sen uyu ben bakarım dedi aldı cocugu. Hamak beşik aldık biraz onda durur benm ponçik. Orda falan idare etti saolsun.Ha buarada kahvaltı falan da kv hazırlıo
Maşallah canım. Allah razı olsun kvden. Ne iyi insanlar varHem.dinlendiriyor hem yemek yapıyor ohh ohhh masalla h canim Allah daha iyi etsin. Bende kv ye kaçtım 2 cocukla koyde rahatız koy denize de yakın kizim icin gidiyoruz aradabenimki bebeği uyutamiyor oglan bakınca dayanıyormuş gözlerini kapatıp uyutmaya yalnız bıraktığımda bakınıyorlar konuşuyorlarmış. Sabah 6 da biraki p 8 e kadar yatıyorum
Kızım doğduktan sonra 20 gün kaldı kv benimde Allah razı olsun dediğin gibi hem dinlendirdi hem yemek yaptı hem oğlumla oyunlar oynadı oğlumda sabah erken 7 de kalkar canım bu doğumda çok iyi geçti kvle geçenlerde 2 gün gitiim yine öyle sen yemeğini ye ben bebeği tutarım fln.. Çok şükür o yönden sıkıntı olmadı..Hem.dinlendiriyor hem yemek yapıyor ohh ohhh masalla h canim Allah daha iyi etsin. Bende kv ye kaçtım 2 cocukla koyde rahatız koy denize de yakın kizim icin gidiyoruz aradabenimki bebeği uyutamiyor oglan bakınca dayanıyormuş gözlerini kapatıp uyutmaya yalnız bıraktığımda bakınıyorlar konuşuyorlarmış. Sabah 6 da biraki p 8 e kadar yatıyorum
Canım izlem yapanlar mı sıkıntılı gördü sen mi öyle düşünüyorsunn.. Bana da bebeğim az kilo almış görünüyo ki öyle de bence 21 22 günde en son 420 grm kadar almıştı aaa az almış dedim Dr a o da yoo iyi almış ay a vurunca 600 küsür demişti tabi bnm son 1 hafta 10 gündür gündüz emzirmede zorlanacığımı kim bilebilirdi ki.. Genele bakınca hala kilo alımı normal görünüyor seninde öyle canımSelam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
İlk 6 ay ayda 800-1000, ikinci 6 ayda 500 gr alması gerekiyor sağlıklı bir gelişim için canım.Canım izlem yapanlar mı sıkıntılı gördü sen mi öyle düşünüyorsunn.. Bana da bebeğim az kilo almış görünüyo ki öyle de bence 21 22 günde en son 420 grm kadar almıştı aaa az almış dedim Dr a o da yoo iyi almış ay a vurunca 600 küsür demişti tabi bnm son 1 hafta 10 gündür gündüz emzirmede zorlanacığımı kim bilebilirdi ki.. Genele bakınca hala kilo alımı normal görünüyor seninde öyle canım
Hahaha kız ne güldüm ya kv yanımda olunca sesli gülemedim deOo senin KV level atlamış. Herkesin KV si adam oldu bi benimki nasibini almadı
Maşallah canım köyde oturmak candır valla. Bnm kv Aydın merkezde oturuyorlar asansörsüz 6.kat..ben cok sevmiom aşırı da sıcak oluyor. Kurbanda gidicez bilmiom nasıl etcez.bide eltimlerle kalıyorlar. Valla bazen anlaşılmadığı zaman oluyor kv ama evinde olunca göz yumuon.zararından cok yararı da oldu. Ama yalnız cocugu çok öpüo öpme de diyemiom cocugun yüzü isilik oluo hep.Hem.dinlendiriyor hem yemek yapıyor ohh ohhh masalla h canim Allah daha iyi etsin. Bende kv ye kaçtım 2 cocukla koyde rahatız koy denize de yakın kizim icin gidiyoruz aradabenimki bebeği uyutamiyor oglan bakınca dayanıyormuş gözlerini kapatıp uyutmaya yalnız bıraktığımda bakınıyorlar konuşuyorlarmış. Sabah 6 da biraki p 8 e kadar yatıyorum
Maşallah cnm.Kızım doğduktan sonra 20 gün kaldı kv benimde Allah razı olsun dediğin gibi hem dinlendirdi hem yemek yaptı hem oğlumla oyunlar oynadı oğlumda sabah erken 7 de kalkar canım bu doğumda çok iyi geçti kvle geçenlerde 2 gün gitiim yine öyle sen yemeğini ye ben bebeği tutarım fln.. Çok şükür o yönden sıkıntı olmadı..
Ya öyle mi canım bana da şehir hast Dr 600 alsa aylık yeterli demişti emzirme sayfaları 500 diyor bilemedimİlk 6 ay ayda 800-1000, ikinci 6 ayda 500 gr alması gerekiyor sağlıklı bir gelişim için canım.
Aklımda var Aptamil canım araştıracağım teşekkür ederimMerhaba ben 2. ayda başladım aptamille gaz sorunu yoksa tavsiye ederim en iyi kilo aldıran mama olarak biliyorum bir sıkıntısını yaşamadık
Canım gündüz emmeler sıkıntılı olmaya başladı 3dk 5dk ben teklif etmesem onu da emmeyecek. Neden böyle oldu bilmiyorum.Emmiyor mi bebiş sık sık. Bebelac kullananlar kabız yaptı diyor kuzenim ama memnun olanda var. ben aptamil kullanmıştım kızımda .
Buna da bakayım canım teşekkür ederim.Canım bizimki de öyle. 3700 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık. 5900.
Aptamil prosyneo kullanıyoruz biz. Marketlerde yok pek. İnternetten veya bir eczaneden alıyorum. Anne sütüne en yakın ve içeriği en güvenilir gibi duruyor. Doktorumuz da onu önerdi.
Evett 700 Gr kadar eksiğimiz var dedi doktoru. Bakalım ben araştırıp kararımı vereceğimCanım izlem yapanlar mı sıkıntılı gördü sen mi öyle düşünüyorsunn.. Bana da bebeğim az kilo almış görünüyo ki öyle de bence 21 22 günde en son 420 grm kadar almıştı aaa az almış dedim Dr a o da yoo iyi almış ay a vurunca 600 küsür demişti tabi bnm son 1 hafta 10 gündür gündüz emzirmede zorlanacığımı kim bilebilirdi ki.. Genele bakınca hala kilo alımı normal görünüyor seninde öyle canım
Bende sinovac oldum bakalım hayırlısı olsunKizlar merhba biz mama ile besleniyorz ilk gunden beri bgn 4. Ayimiz doldu sükür dün ilk defa seftali taddirdim cok sevdi 4. Aydan itibaren kavonoz mamalr var onlarn yerine kendim evde yapip vericm artik yavastan, aşi konusunda bende zorlama olana kdr asla olmuycam illa olucaksamda sinovac olmayi dusunuyorm icerigi belli olmayan asiyi olmak istemiyorum
Benimki de level atlar ama hayırsızlık konusundaHahaha kız ne güldüm ya kv yanımda olunca sesli gülemedim deseninki de belki level atlar
Hahaha kız Allah iyiliğini versinBenimki de level atlar ama hayırsızlık konusunda
Bende ek gıdayı araştırmaya başladım mama verdiğim için sabırsızlanıyorum ek gıda için artık. Kavanoz mama verilebiliyor mu 4 ay dolduktan sonra bende vermeyi düşünmem yapılan birşeyse kendim yaparım ama 6 aydan önce hiçbirşey önermiyor dinlediğim doktorlar birde önce sebze bakliyat tattırın meyvenin tadı güzel oldugu için sonra sıkıntı çekebilirsiniz demişlerKizlar merhba biz mama ile besleniyorz ilk gunden beri bgn 4. Ayimiz doldu sükür dün ilk defa seftali taddirdim cok sevdi 4. Aydan itibaren kavonoz mamalr var onlarn yerine kendim evde yapip vericm artik yavastan, aşi konusunda bende zorlama olana kdr asla olmuycam illa olucaksamda sinovac olmayi dusunuyorm icerigi belli olmayan asiyi olmak istemiyorum
Aşırı sevgi sonucu yavrum desene isilik oldu sıcaktan heralde öpmeyelim biraz gbMaşallah canım köyde oturmak candır valla. Bnm kv Aydın merkezde oturuyorlar asansörsüz 6.kat..ben cok sevmiom aşırı da sıcak oluyor. Kurbanda gidicez bilmiom nasıl etcez.bide eltimlerle kalıyorlar. Valla bazen anlaşılmadığı zaman oluyor kv ama evinde olunca göz yumuon.zararından cok yararı da oldu. Ama yalnız cocugu çok öpüo öpme de diyemiom cocugun yüzü isilik oluo hep.
Maşallah cnm.
Evet 2 hafta önce götürdük bı daha 3 yasında getırırsınız dedi bi anormallık hıssetmeZsekKizlar göz muayenesi yaptırdınız mi bebelerimize? Ben yarın göz doktoruna götüreceğim