- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Yaptırdım bende 2 gün önceKizlar göz muayenesi yaptırdınız mi bebelerimize? Ben yarın göz doktoruna götüreceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdım bende 2 gün önceKizlar göz muayenesi yaptırdınız mi bebelerimize? Ben yarın göz doktoruna götüreceğim
Nereye götürdün canımKizlar göz muayenesi yaptırdınız mi bebelerimize? Ben yarın göz doktoruna götüreceğim
Günaydın canım. Bende boynuma kullanıyorum kestaneli olanını baya fayda ediyorKızlar günaydın şu network firmaların masaj kremini kullanabilir miyiz fena sırt ağrısı çekiyorum
Teşekkür ederim canım bende de ondan var kullanayım o zaman geçmiş olsun sana daGünaydın canım. Bende boynuma kullanıyorum kestaneli olanını baya fayda ediyor
Eşimin ailesinin her zaman gittikleri gozdoktoru var canım bergama da ikisini de gösterdim oğlanın gozuakiyor masaj önerdi 1 ,3 ve 4 yas kontrl olacak rutin bu kontroller herbebek icin kızımın birşey yok okul donemi takipedin dedi.Nereye götürdün canım
Geçmiş olsun canım tam bende bu konuda yazacaktım bnm kızın da gözü akıyor sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntı sulu çapaklanma gibi .. İlaç verdi mi dr nasıl bir masaj yapacaksın..Eşimin ailesinin her zaman gittikleri gozdoktoru var canım bergama da ikisini de gösterdim oğlanın gozuakiyor masaj önerdi 1 ,3 ve 4 yas kontrl olacak rutin bu kontroller herbebek icin kızımın birşey yok okul donemi takipedin dedi.
Aşırı bulgu yoksa doktorlar katı diyet önermiyor artık. İlk oğlumda çocuk alerji prof una gitmiştik o demişti vücuduna o madde girmedikçe alerjisi artar hiç yiyemexz hale gelir demiştiKızlar burada konusu geçmiş kilo aliminizle ilgili benimki alerjik bebek o yüzden süt kalitesi düştüğü icin bu ay 600 gram almış bende bunu iki çocuk doktoru birde sağlık ocağında ki hemşireme sordum 3.ay hareketlendiği icin kilo alımını 500 gramdan hesaplarız yanı sizinki gayet iyi mama verme dediler 3 ayrı kişi boyle deyince bende mama dan vazgeçtim…
Ayrıca biz çoklu besin alerjisinde yumurta yi açtık cok şükür iyiyiz iki gündür sut ürünlerini açıyorum şimdilik fırınlama olarak gittiğimiz icin sıkıntı olmadı katı diyet yaptım diye de cok kızdı doktor
4.ay kontrolünde göz doktoruna da randevu aldim.hem oglumu hem kızımı götürücem ben de.Kizlar göz muayenesi yaptırdınız mi bebelerimize? Ben yarın göz doktoruna götüreceğim
Bulgular cok fazlaydı kasları kulak arkası hep egzama kabuklu,ishal, hırıltı,kusma falan ama dediğin gibi eğer o vücuda hic gitmezse hic bir zaman yiyemez Yemen gerekiyor dedi ve yavaş yavaş açarak gidiyorumAşırı bulgu yoksa doktorlar katı diyet önermiyor artık. İlk oğlumda çocuk alerji prof una gitmiştik o demişti vücuduna o madde girmedikçe alerjisi artar hiç yiyemexz hale gelir demişti
İyi canim çok şükür sen napiyosun nasil mete beyler☺Aa WhatsApp mı varmıs
Bnm de yok
Cnm nasılsın nasıl gidio. Aşı cıkmıstır sana aşı oldun mu
Cnm senın nasıl gidio
Bnm bebeğim de cok aşırı kusuo Dr bana az emzir dedi. Maşallah cok kilo almıs dedi. 3 4 saatte emzir dedi.
@jelibon01 sen nasılsın
Ben oldum sali günü biontech kol agrisi oldu ertesi gün baya ama geçti 1 gün sonundaKızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
idare edioz işte. Pazar gün gidecekler. 20 gün durmus olacaklar. Aslında faydası oldu kv nin. Çünkü eşim okula gidicek ti ve ben hiç bir iş yapamayacaktım. Kucağa alıştı benim oğlan ayakta gezdir istiyor. Ve benden başkasında durmuyor. Kv arada tutuyor arada yemk yapıyor. Mesela geçen gün mastit oldum ve cok ağır geçirdim. Ozaman eşimde okula gitcek ti mecbur kv sen uyu ben bakarım dedi aldı cocugu. Hamak beşik aldık biraz onda durur benm ponçik. Orda falan idare etti saolsun. Ha buarada kahvaltı falan da kv hazırlıo
Hem.dinlendiriyor hem yemek yapıyor ohh ohhh masalla h canim Allah daha iyi etsin. Bende kv ye kaçtım 2 cocukla koyde rahatız koy denize de yakın kizim icin gidiyoruz arada benimki bebeği uyutamiyor oglan bakınca dayanıyormuş gözlerini kapatıp uyutmaya yalnız bıraktığımda bakınıyorlar konuşuyorlarmış. Sabah 6 da biraki p 8 e kadar yatıyorum
Kizlar şok oluyorum suan bunlar nasıl kvde benimkide hastaneden ciktim ertesi gün köye gitti işi olmamasina rağmen sagolsun bi tencere yemegini gormedim dogumdan sonraKızım doğduktan sonra 20 gün kaldı kv benimde Allah razı olsun dediğin gibi hem dinlendirdi hem yemek yaptı hem oğlumla oyunlar oynadı oğlumda sabah erken 7 de kalkar canım bu doğumda çok iyi geçti kvle geçenlerde 2 gün gitiim yine öyle sen yemeğini ye ben bebeği tutarım fln.. Çok şükür o yönden sıkıntı olmadı..
Asi konusunda bende cok kararsiizim yaKızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Evet bizimki de aynı kundağı açıyor uykuda. Açınca da çırpınıyor uyanmaya yakında hep yüzüne yüzüne çekiyor kundağı kemirmeye çalışıyor korkuyorum ben de salyalar bizde 2. Aydan itibaren başladı bayağı var damaklar çok kaşınıyor ben de yardım ediyorum arada kaşımasına. Doktorumuz ağız salyalanır damaklar kaşınır ama bu hemen diş gelecek demek değildir demişti.Kızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Geçmiş olsun canım başka bir çözüm yok yani sağol bilgi verdiğin için. Ultrason çekildin mi var mı bir sorun?Uykusuz Koala canım sormuştun dün gittim doktora olabilir bu çok normal dedi bol su iç dedi benim elime gelen sertlik vardı emzirmeye başladıktan sonra oldu ona baktı 2 taraftada var önemli değil ama ultrason isteyelim dedi
Canım benim kızım 3000 kg doğdu 3. Ay kontrolünde 5040 gramdı yani bu gidişimizde muhtemelen bizimkinin de kilosu sizinki gibi olur aşağı yukarı. Doktorum mama önermedi kilo alımında sorun yok daha fazla alabilir ama 500 gram bile almış olsaydı mama verin demezdim dedi. Son kontrolde 600 gram almıştı da. Eğer mama önerirse bu gidişimizde ben hipp vermeyi düşünüyorum bebeğimin ilk haftası kullanmıştık memnun kalmıştık.Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Benimki sürekli kendini döndürmeye çalışıyor 2 kere tamamen yüz üstü döndüGünaydın canlar, bebişi dönmeye başlayan var mı?
Agah ufak ufak dönmeye başladı sanki, artık bir yere bırakırken korkuyorum
İlk ay en az 800 2. Ay 600 sonrasında 6 aya kadar 500 gram alması yeterli diye biliyorum ben. Doktorumuz da bu şekilde söylemiştiİlk 6 ay ayda 800-1000, ikinci 6 ayda 500 gr alması gerekiyor sağlıklı bir gelişim için canım.
Oldum ben de 25 e düşünce ilk gün kolumu kaldırırken ağrıdıKızlar günaydın nasılsınız
Bende aynı şeyi düşündümBen oldum
Bi covid gecırmısız aşıdan mı sakınacaz
6. ayda tekrar göz kontrolüne gelin demişti Dr. başka birşey bakılıyor bilmiyorum. Bende similac kullanıyordum içeriği temiz bir mama. Eşim bulamadığı için bebelac gold almış güzel ama fazla gaz yapıyor sankiAsi konusunda bende cok kararsiizim ya
Normalde yurtdisinda yasiyorum ama smdi Turkiye’ye geldm 6. Ayinda muayneye goturcem burda 6. Ayda ozellikle baktirilan birsey varmi?
Birde mama similac kullaniyoduk burdaki mamalardan en iyisi hangisi?