Kac gün koydunuz acaba doktor bize 1 hafta koyun bardağı dediHayir canim bardak kesip koydular biz de birkac gun koyduk bardak.
Tesekkur ederim canim 19 mayis tatil olunca bana bugun sali gb geliyor yanlis anlasilmasin haftaya cmtesi sunnetEvet çok küçük olduklarından acı eşikleri yüksek oluyormuş ve çabucak toparlıyorlar inşallah sizinde öyle olur canım şimdiden çok geçmiş olsun
Kiyamam canim annelik iste. Olsun sonunda rahat edecek ilerde atlatmasi daha zor olacakti.doktorumuz sonucta bir organi kesiliyor kolay degil demisti hic bu acidan dusunmemistim.Bebeğim iyi cok şükür ilk çıktığında kötüydü çok ağlamıştı şimdilik unuttu ağrısı için fitil pipisi için de bir krem verdi onları kullanıyoruz canim. Sadece bende travma oldu hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Öyle ağlarken kendimi çok çaresiz, yetersiz hissettim değişik bir psikolojiye soktu beni. Lohusayken gizlediğim duygular sünnetle ortaya çıktı sanırım.
Tamamen benim hassasiyetimden bu kadar zor geçti daha yaptırmamis olanlar korkmasın mecbur bir şekilde yapılacak. Çocuğumda travma olacağına bende olsun o şimdiden unuttu bile ben ne zaman unuturum bilmiyorum. Bizim aşılarda çok şükür sıkıntı çıkmamıştı bunda da işlem sırasında ağladı ben yanında değildim yabancı insanlar, ameliyat ortamı falan haliyle ağladı. Allah beterinden korusun diyorum canim umarim sizin de çok rahat geçer.Kiyamam canim annelik iste. Olsun sonunda rahat edecek ilerde atlatmasi daha zor olacakti.doktorumuz sonucta bir organi kesiliyor kolay degil demisti hic bu acidan dusunmemistim.
Karma asida cok agladi oglum bunda da ayni aglayabilir nasil dayanilir.
Sen kendi isteğinle mi girmedin hastane mi izin vermediTamamen benim hassasiyetimden bu kadar zor geçti daha yaptırmamis olanlar korkmasın mecbur bir şekilde yapılacak. Çocuğumda travma olacağına bende olsun o şimdiden unuttu bile ben ne zaman unuturum bilmiyorum. Bizim aşılarda çok şükür sıkıntı çıkmamıştı bunda da işlem sırasında ağladı ben yanında değildim yabancı insanlar, ameliyat ortamı falan haliyle ağladı. Allah beterinden korusun diyorum canim umarim sizin de çok rahat geçer.
Virüs sebebiyle canımNormal cesme suyu ile hep yikiyorum kizimi da.oglumu da canim.neden artilmis.suyu onerdi?
Tesekkur ederim canim. Siz evinize dondunuz mu ? Sunnet gecsin okulldr kapansin biz yine koye kacacz iyi geldi hepimize.Hayir canim bardak kesip koydular biz de birkac gun koyduk bardak.
Inan her dogumda farklı seyler gordum ve duyuyorum. Allah sifa versin yavruna insallah bu alerji uzun surmez.Virüs sebebiyle canımbiz de alerjisi olduğu icin de yaptıramadik 3.ay deneme ile yapılacak aşı da eğer yan etkisi olursa yapılmayacak dedi alerji doktoru
3 4 gun falan koyduk cnm.bi de pipisi olurda hani beze yapismasin diye vazelin surun dediler.cuma olmustu sali gunu belden asagisini tuzlu suda biraz bekletip sonra banyosunu yaptırdık.bizi bu sekilde bilgilendirdiler.Kac gün koydunuz acaba doktor bize 1 hafta koyun bardağı dedi
HayirTesekkur ederim canim. Siz evinize dondunuz mu ? Sunnet gecsin okulldr kapansin biz yine koye kacacz iyi geldi hepimize.
Onlar almadi canim once iğneyi yaptılar anestezi için bana verdiler emzirdim 15 dk sonra aldılar 20 dk falan sürdü. Zaten bende beklerken basladim ağlamaya. Yavrularımız hep iyi olsun inşallah Allah sağlık sıhhat versin hepsineSen kendi isteğinle mi girmedin hastane mi izin vermedibende korkuyorum kiziimin ameliyatından sonra bayginlik geciriyordum fenalastim annecim annemi istiyorummgb sayiklamalari beni benden aldi.
Her doktor farklı yol izliyor ya bize sünnetin ertesi günü banyo yaptırabilirsiniz dedi tuzlu su falan demedi zatn yaptırmadım banyo daha çok yeni diye. Cesaret edebilirsem yarın yaptırmam lazım artık. Sizin kac güne iyileşti çarşamba oldu benim oglum sanki hiç iyileşmeyecek gibi geliyor.3 4 gun falan koyduk cnm.bi de pipisi olurda hani beze yapismasin diye vazelin surun dediler.cuma olmustu sali gunu belden asagisini tuzlu suda biraz bekletip sonra banyosunu yaptırdık.bizi bu sekilde bilgilendirdiler.
HayirPazartesi kismetse döneceğiz canim
Benimki de yapıyo normal artık keşfetmeye başlıyorlarMerhaba kızlar bebeğim 2 aylık oldu bir haftadır elini yumruk yapıp emmeye başladı normal mi
Ac ya da tok farketmiyor
37 oldu sonra indi bende vermedim bişey de olmadı huysuzluk bile yapmadıSağlık ocağı 38 dedi bnde bilemedim
1 haftaya kadar iyilesti canım. İyilesir merak etmeOnlar almadi canim once iğneyi yaptılar anestezi için bana verdiler emzirdim 15 dk sonra aldılar 20 dk falan sürdü. Zaten bende beklerken basladim ağlamaya. Yavrularımız hep iyi olsun inşallah Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Her doktor farklı yol izliyor ya bize sünnetin ertesi günü banyo yaptırabilirsiniz dedi tuzlu su falan demedi zatn yaptırmadım banyo daha çok yeni diye. Cesaret edebilirsem yarın yaptırmam lazım artık. Sizin kac güne iyileşti çarşamba oldu benim oglum sanki hiç iyileşmeyecek gibi geliyor.
Aynen ben artık parka gidiyorum 2siyle çok rahat.oluyo alıştım ☺En azindan buyuk olan sik bogaz etmiyor canim. Simdi hava cok sicak apartmanımizda arkadaslari 5.5 gb çıkıyorlar bahceye o saate kadar cikabilirmiyim anne kac saat var anne gb sorular soruyorsabah 7 de kardesi ile birlikte uyaniyor 7 den aksamustu 5 e kadar bu sou donuyor evin icinde
canım Donup kaldı çocuk. zaman durdu sanki 4-5 sn için.
Ya inşallah sana öyle gelmiştir csnim bi daha olmadi demiSıçradı gözü açık kaymış şekilde dondu kaldı. Kollarının altından tutup sarstım eşime seslendim. 4-5 sn sürdü Normale döndü. sanki biri açma tuşuna bastı.çok ama çok korktum. Keşke öyle olsa ben öyle sanmış olsam.
Çeşme suyuyla yıkıyorum benKızlar rota asisini alerjisi yüzünden yaptıramıyorum. Banyo yaptırırken doktorumuz kaynatılmış su kullanın dedi ama her defasında bunu kaynatıp soğutmak falan zor oluyor siz nasıl yaptırıyorsunuz normal Çeşme suyuyla mi duş suyuyla mi damacana mi arıtma ile mi yıkıyorsunuz
Yok canim kullanmadık karton bardak kullandık yarısı kesilmiş.ici boşGunaydin kizlar sunnet yaptirN anneler sunnet külot u kullandinizmi ?almak gerekir mi
İnşallah canım bir an önce iyileşsin, teşekkür ederim.1 haftaya kadar iyilesti canım. İyilesir merak etmegecmis olsun bu arada
Evet tazikli geliyor ondan mı acaba ?? Nerdenn bildn kuzm yaBenim ertesi gün etkiliyor bebeği
Sütün tazyikli geliyor olmasın? Yan yatarak emzirmeyi dene birde
Muhtemelen gazdır
Benimkide emiyor çok tatlı oluyorlar
Kilo almaması da alerji belirtisi diyorlar bence alerji dr görsün belki süte değilde başka şeye var alerjisi buğday vs gibi?
Kuzene krem surdurtup strec posetle sardirmalarini istemis baska bir hastane. Bizede ac ve uykusuz gelin dedi orada igne yapip emerken uyku esnasinda yapacaklarmia uyumaz direnirsede siki ti degil dedi. Ufff hayirlisiyla bizde atlatsak. Kantaron surmek istermisin canim cok cabuk toparliyor.Onlar almadi canim once iğneyi yaptılar anestezi için bana verdiler emzirdim 15 dk sonra aldılar 20 dk falan sürdü. Zaten bende beklerken basladim ağlamaya. Yavrularımız hep iyi olsun inşallah Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Her doktor farklı yol izliyor ya bize sünnetin ertesi günü banyo yaptırabilirsiniz dedi tuzlu su falan demedi zatn yaptırmadım banyo daha çok yeni diye. Cesaret edebilirsem yarın yaptırmam lazım artık. Sizin kac güne iyileşti çarşamba oldu benim oglum sanki hiç iyileşmeyecek gibi geliyor.
Sen yediklerine dikkat ediyormusun? Kizlar bu hafta paylasimlarda bulundular okuma firsatin oldu mu? Alerjik olabilir. Doktora bir danis istersen beslenmene dikkat ederek rahatlatabilirsin bebegini.Sutun tazyikliyse ben dik tutarak emzirirdim ayaklari bacagimdan asagiya aliyorum o zaman daha rahat ediyor yatarak.emzirme.bebegini.Kızlarnatrınza sığınarak bişey soracam bebeğimn kakası sıvı ve sanki mukuslu benimde aynı sekil öyle ve benm hemoroid var ondan mı acaba kremi sürdükten sonra böyle birşey oldu ağlama krizleri geçiriyorzyakınarak ağlıyor resmen
4 gunde uzunmus banyo icin hele sicak havada. Bende silerim vucudunu artik. Kontrole gittiniz mi ya da sizin evde.olmustu doktor gordu bir daha3 4 gun falan koyduk cnm.bi de pipisi olurda hani beze yapismasin diye vazelin surun dediler.cuma olmustu sali gunu belden asagisini tuzlu suda biraz bekletip sonra banyosunu yaptırdık.bizi bu sekilde bilgilendirdiler.
HayirPazartesi kismetse döneceğiz canim