2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.. Süt bi yerine mi kaçtı geri mi geldi de öyle oldu acaba inşallah ciddi bişey değildir.. Aklımıza kötüsü geliyor Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

Ay inşallah ciddi birşey değildir. Bebeklerimiz söz konusu olunca elimiz ayağımıza dolanıyor. Gidin bakalım Dr ne diyecek.

Gaz cikartti mi belki gazini cikarmak uzeryekn yatirmis olabilirsin tikanmistir. Allah korusun canim. Tikaninca ne yapacagimi sasiriyorum bazen uykuluykrn emdiginde tikaniyor nefes alamiyor aklim cikiyor. Donuste bizi de bilgilendir olur mj

Bizde gittik 10 gün köye ardaya iyi geldi ama benim icin farkeden bisey olmadi
Aa geçmiş olsun canım uyurken olur ya normal değil mi metenin de gözü yarım açıksa oluyo.oyle gozleri kayiyomus gibi icini cekiyo hatta rüya goruyo diye umursamiyorum ben

En azindan buyuk olan sik bogaz etmiyor canim. Simdi hava cok sicak apartmanımizda arkadaslari 5.5 gb çıkıyorlar bahceye o saate kadar cikabilirmiyim anne kac saat var anne gb sorular soruyorsabah 7 de kardesi ile birlikte uyaniyor7 den aksamustu 5 e kadar bu sou donuyor evin icinde

canım Donup kaldı çocuk. zaman durdu sanki 4-5 sn için.

Canım süt boğazında kalmış olabilir. Yani kusmuğu kalmıştır büyük ihtimal çok geçmiş olsun 3 sefer oldu bizde üçünde de kusmuğu kaldı hemen ters çevirip sırtına manevra yaptım sırttan ensesine doğru kaydırarak vurdum kustu nefesi açıldı

canım gözleri kaymışmıydı tabiri caizse put gibi durdu kaldı çocuğum. 4-5 sn sonra kendini toparladı normale döndü. Gazını çıkardı sanki hiç olmamış gibi. Ağlama vs hiç yok. Doktor bir sorun görmedi ama yine de çocuk nörolojiye götüreceğim bir

uyuyordur da donup kaldı mı sandın acaba?
Sıçradı gözü açık kaymış şekilde dondu kaldı. Kollarının altından tutup sarstım eşime seslendim. 4-5 sn sürdü Normale döndü. sanki biri açma tuşuna bastı. çok ama çok korktum. Keşke öyle olsa ben öyle sanmış olsam.

Cnm sen öyle sanmışşsındır yüreğin ferah olsun .. ama anne olmak böyle sanırımm

Tikandiginda donup kalmasi normal bir kac kez oglumda tikandi nefes alamadigi icin gozleri sabit kaldi. Panik yapmamak elde degil ama hemen kucagina alip yuzustu cevir canim. Ilk yardim kurallarini iyi ogrenmek lazim cok korkuyorum sudan sebep tikanip acamamaktan.

Anlattığın gibi oldu dondu gözlerini fal taşı gibi açtı hemen aldım ters manevra yaptım 10 saniye falan sürdü sonra hemen kusmaya başladı toparlanması 1 dakikayı geçti bu durumlarda maalesef soğuk kanlı olmak lazım yoksa iş ciddi boyutlara varabiliyor kızım bayramda şeker kabuğu yutmuştu ben mutfaktaydım görümcemin kucağındaydı o ara boş bırakmış yutmuş gittiğimde nefes alamıyordu hemen midesini dizimin üstüne koydum manevra yapmaya başladım çıkana kadar uğraştım sonunda kustu kusmuğunda o parça vardı orda 10 kişi vardı ama herkes donup kalmıştı ben allahtan soğuk kanlı durdum yavrum kurtuldu ölüyordu tabi o parça çıktı ben yere yığıldım düştüm elim ayağım boşaldı eğer ben yapmasaydım allah korusun kızımı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…