türlü türlü şeyler çıkıyor. inşallah götüreceğim bugünSakın olun korkmussunuzdur tabi ki çocuk doktorunuz bilgi verir inşallah ciddi birsey değildir
İnşallah ihmale.gelmez tabi ki bizde irkilme sıçrama devam ediyor 3.kez eeg olacak geldik bekliyoruz Allah sagliktan ayırmasın yavrularıtürlü türlü şeyler çıkıyor. inşallah götüreceğim bugün
İnşallah korktuklarımızdan feraha çıkarız canım aminnbİnşallah ihmale.gelmez tabi ki bizde irkilme sıçrama devam ediyor 3.kez eeg olacak geldik bekliyoruz Allah sagliktan ayırmasın yavruları
Şifa olsun inşallah geçmiş olsun canımSelam kızlar bugün menenjit aşısının ilk dozunu oldu ateşli bebeğim ilaç verdim düşmesini bekliyorum
Yarın bizimde aşı var şurup verdin mi canım geçmiş olsunİnşallah düşer dinde kızım aşı oldu biraz ateş yaptı bizde de
Geçmiş olsun canım.. Süt bi yerine mi kaçtı geri mi geldi de öyle oldu acaba inşallah ciddi bişey değildir.. Aklımıza kötüsü geliyor Rabbim korktuklarımızdan emin eylesinbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
canım hiç bilmiyorum ki ya. Kendine gelince gaz çıkardı ama ağızdan inşallah gazdan yapmıştır.Geçmiş olsun canım.. Süt bi yerine mi kaçtı geri mi geldi de öyle oldu acaba inşallah ciddi bişey değildir.. Aklımıza kötüsü geliyor Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin
Ay inşallah ciddi birşey değildir. Bebeklerimiz söz konusu olunca elimiz ayağımıza dolanıyor. Gidin bakalım Dr ne diyecek.bebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
Gaz cikartti mi belki gazini cikarmak uzeryekn yatirmis olabilirsin tikanmistir. Allah korusun canim. Tikaninca ne yapacagimi sasiriyorum bazen uykuluykrn emdiginde tikaniyor nefes alamiyor aklim cikiyor. Donuste bizi de bilgilendir olur mjbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
Evet 37.1 civarı olunca verdim teşekkürler sizinde gelsin geçsin inşallahŞifa olsun inşallah geçmiş olsun canım
Yarın bizimde aşı var şurup verdin mi canım geçmiş olsun
İnşallah canımmcanım hiç bilmiyorum ki ya. Kendine gelince gaz çıkardı ama ağızdan inşallah gazdan yapmıştır.aminn
Şifa olsun inşallah canım amin teşekkür ederimEvet 37.1 civarı olunca verdim teşekkürler sizinde gelsin geçsin inşallah
Bizde gittik 10 gün köye ardaya iyi geldi ama benim icin farkeden bisey olmadiKapanma oncesi koye kactik orda cok rahattik kuzenleride gelmis oynadilar her sabah cikip hem bebegi uyutup hem yuruyus yaptik. Eve donus yapinca biraz sıkıldı ezgi ev temizligine basladim cam.kapi sildim halilari yikamaya gonderdim dun aksam ciktik iyi geliyor hepimize ezgi bana da bebege de sarmiyor enerjisini atmis oluyor.okullar kapansin.koye donus yapacagim yine cocuklarla oynarlar, kv vr buyuk anneanne bebegi sallarken bahcede oyun oynuyoruz bu sureci oyle boyle atlatiriz.
Aa geçmiş olsun canım uyurken olur ya normal değil mi metenin de gözü yarım açıksa oluyo.oyle gozleri kayiyomus gibi icini cekiyo hatta rüya goruyo diye umursamiyorum benbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
En azindan buyuk olan sik bogaz etmiyor canim. Simdi hava cok sicak apartmanımizda arkadaslari 5.5 gb çıkıyorlar bahceye o saate kadar cikabilirmiyim anne kac saat var anne gb sorular soruyorBizde gittik 10 gün köye ardaya iyi geldi ama benim icin farkeden bisey olmadi
Aa geçmiş olsun canım uyurken olur ya normal değil mi metenin de gözü yarım açıksa oluyo.oyle gozleri kayiyomus gibi icini cekiyo hatta rüya goruyo diye umursamiyorum ben
canım Donup kaldı çocuk. zaman durdu sanki 4-5 sn için.Bizde gittik 10 gün köye ardaya iyi geldi ama benim icin farkeden bisey olmadi
Aa geçmiş olsun canım uyurken olur ya normal değil mi metenin de gözü yarım açıksa oluyo.oyle gozleri kayiyomus gibi icini cekiyo hatta rüya goruyo diye umursamiyorum ben
Canım süt boğazında kalmış olabilir. Yani kusmuğu kalmıştır büyük ihtimal çok geçmiş olsun 3 sefer oldu bizde üçünde de kusmuğu kaldı hemen ters çevirip sırtına manevra yaptım sırttan ensesine doğru kaydırarak vurdum kustu nefesi açıldıbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
canım gözleri kaymışmıydı tabiri caizse put gibi durdu kaldı çocuğum. 4-5 sn sonra kendini toparladı normale döndü. Gazını çıkardı sanki hiç olmamış gibi. Ağlama vs hiç yok. Doktor bir sorun görmedi ama yine de çocuk nörolojiye götüreceğim birCanım süt boğazında kalmış olabilir. Yani kusmuğu kalmıştır büyük ihtimal çok geçmiş olsun 3 sefer oldu bizde üçünde de kusmuğu kaldı hemen ters çevirip sırtına manevra yaptım sırttan ensesine doğru kaydırarak vurdum kustu nefesi açıldı
uyuyordur da donup kaldı mı sandın acaba?canım Donup kaldı çocuk. zaman durdu sanki 4-5 sn için.
Sıçradı gözü açık kaymış şekilde dondu kaldı. Kollarının altından tutup sarstım eşime seslendim. 4-5 sn sürdü Normale döndü. sanki biri açma tuşuna bastı.uyuyordur da donup kaldı mı sandın acaba?
Cnm sen öyle sanmışşsındır yüreğin ferah olsun .. ama anne olmak böyle sanırımmSıçradı gözü açık kaymış şekilde dondu kaldı. Kollarının altından tutup sarstım eşime seslendim. 4-5 sn sürdü Normale döndü. sanki biri açma tuşuna bastı.çok ama çok korktum. Keşke öyle olsa ben öyle sanmış olsam.
Tikandiginda donup kalmasi normal bir kac kez oglumda tikandi nefes alamadigi icin gozleri sabit kaldi. Panik yapmamak elde degil ama hemen kucagina alip yuzustu cevir canim. Ilk yardim kurallarini iyi ogrenmek lazim cok korkuyorum sudan sebep tikanip acamamaktan.Sıçradı gözü açık kaymış şekilde dondu kaldı. Kollarının altından tutup sarstım eşime seslendim. 4-5 sn sürdü Normale döndü. sanki biri açma tuşuna bastı.çok ama çok korktum. Keşke öyle olsa ben öyle sanmış olsam.
Anlattığın gibi oldu dondu gözlerini fal taşı gibi açtı hemen aldım ters manevra yaptım 10 saniye falan sürdü sonra hemen kusmaya başladı toparlanması 1 dakikayı geçti bu durumlarda maalesef soğuk kanlı olmak lazım yoksa iş ciddi boyutlara varabiliyor kızım bayramda şeker kabuğu yutmuştu ben mutfaktaydım görümcemin kucağındaydı o ara boş bırakmış yutmuş gittiğimde nefes alamıyordu hemen midesini dizimin üstüne koydum manevra yapmaya başladım çıkana kadar uğraştım sonunda kustu kusmuğunda o parça vardı orda 10 kişi vardı ama herkes donup kalmıştı ben allahtan soğuk kanlı durdum yavrum kurtuldu ölüyordu tabi o parça çıktı ben yere yığıldım düştüm elim ayağım boşaldı eğer ben yapmasaydım allah korusun kızımı düşünemiyorumcanım gözleri kaymışmıydı tabiri caizse put gibi durdu kaldı çocuğum. 4-5 sn sonra kendini toparladı normale döndü. Gazını çıkardı sanki hiç olmamış gibi. Ağlama vs hiç yok. Doktor bir sorun görmedi ama yine de çocuk nörolojiye götüreceğim bir