- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
Olursun canım o an Allah yardım ediyor ciddenOkurken ben heyecanlandım titredim yaa maşallah size darısı benim gibi panik bi anneye inşallah ben de siizn gibi sakin soğukkanlı olabilirm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun canım o an Allah yardım ediyor ciddenOkurken ben heyecanlandım titredim yaa maşallah size darısı benim gibi panik bi anneye inşallah ben de siizn gibi sakin soğukkanlı olabilirm
Bizde de uykusuz ve aç olsun dediler iğneden sonra emzirdim ama o tedirginlikle uyumadi oğlum mecburen iğnenin etkisi geçmeden uyanık şekilde verdim. Doktor ısrarla genel anestezi vermek istedi kabul etmedim. Sonradan izin vermedin bak böyle ağladı gibi cümleler kurdu çok sıktı canımı. Kantorani da bir araştırayım kuzum hic kullanmadim ben inşallah faydası olur, aktarlarda olur sanırım.Kuzene krem surdurtup strec posetle sardirmalarini istemis baska bir hastane. Bizede ac ve uykusuz gelin dedi orada igne yapip emerken uyku esnasinda yapacaklarmia uyumaz direnirsede siki ti degil dedi. Ufff hayirlisiyla bizde atlatsak. Kantaron surmek istermisin canim cok cabuk toparliyor.
Ben kullanmadm hatta yapan adam bardak bile kullanmayin beze surtsunki ölu deriler hemen ciksin dedi oylede oldu iki uc gunde hemen iyilesti. Esm saglikci onun cok guvendugi bi arkadasi yaptı. Her goren sunnetini cok begeniyo ilk gun bez biraz rahatsz etmisti bardak koyalmmi dedik koymayin iyilesme surecini uzatr dye istemedi israrla acik kalmasi hava almasi iyi her bezi actgmda 10 dakka 15 dakka hava aldryodmGunaydin kizlar sunnet yaptirN anneler sunnet külot u kullandinizmi ?almak gerekir mi
Kuzum bende cok aglar diye dusunmustum ama sukur bebegim sadece ignede anlik agladi sonrasinda sunnet tamamen etrafindaki adamlarin yuzunu suzerek gecti gık etmedi bebegm bide 45 gunluktu suan seninki daha rahat durur dye dusunuyodm dert etme iyi olur insallah doktor fitil vermisti iki gun onu kullandik yarim seklinde bizim bidikta asiri uyku ypmisti hatta hic uyumayan bebegi uykuya zorla kaldryodk fitil verceksen mutlaka yarim ver yada daha azKiyamam canim annelik iste. Olsun sonunda rahat edecek ilerde atlatmasi daha zor olacakti.doktorumuz sonucta bir organi kesiliyor kolay degil demisti hic bu acidan dusunmemistim.
Karma asida cok agladi oglum bunda da ayni aglayabilir nasil dayanilir.
merhaba bunun icin onerilen pozisyonu deneyebilirsiniz arkaniza yatik bir sekilde oturup bebegi ustunuze yatirirak belki denemissinizdirHerkese merhabalar oğlum haftaya 3 aylık olacak 2 aydır tazyik sorunumuz var çok ciddi sıkıntı çekiyor emerken sürekli memeden ayrılıyor ağlıyor en sonunda sinirlenip emmiyor 2 hafta önce göğüslerm yumuşadı ve sorun ortadan kalktı ama 2 gün önce tekrar tazyik başladı 2 fincan adaçayı içtim biraz düzelme oldu gibi ama hala tazyikli geliyor adaçayıyla bu sorundan kurtulan oldu mu içmeye devam etsem tamamen kesilir diye korkuyorum
Denedim ama maalesef çözüm olmadımerhaba bunun icin onerilen pozisyonu deneyebilirsiniz arkaniza yatik bir sekilde oturup bebegi ustunuze yatirirak belki denemissinizdir
ön sağım yapın faydası olacaktırDenedim ama maalesef çözüm olmadı
Sorun olursa haber verin gelir bakariz demislerdi.cok sukur sorun olmadi canim.sunnetten sonra cerraha gobek fitigi icin gitmiştik bezini açıp bakti dr sunneti gordu.hemen de sünnet ettirmişsiniz kız dedi o gun hem cerrah hem cocuk dr u gordu bi sorun olsaydi soylerlerdi heralde ben ozel olarak sormadim4 gunde uzunmus banyo icin hele sicak havada. Bende silerim vucudunu artik. Kontrole gittiniz mi ya da sizin evde.olmustu doktor gordu bir daha
Bende de aynı sorun var biraz sağmak lazım varsa pompanız benimki de sinirlenip ağlıyoDenedim ama maalesef çözüm olmadı
Benimde sorunum o çünkü sonradan çözdüm bende sütüm yetmiyor zannediyordumEvet tazikli geliyor ondan mı acaba ?? Nerdenn bildn kuzm ya
Doğum yapalı 63 gün oldu. 63 gündür bir fiil kanıyorum 40 ım Çıkınca ertesi gün regl oldum. O bitti bir hafta sonra tekrar oldum. O da yeni bitti.Iyi aksamlar kızlar size ozel bir soru daha soracagim ben yaklasik 1.5 /2 aydir regli gormuyorum. Ilk zamanlarda oyle yogun degildi.sizin de tam duzen olmasada goren var mi?
Eğer süt memede çok kalırsa fazla su çeker ve su oranı fazla olur dolayısıyla açık şeffaf olur. Genelde gergin memeden dağılan sütün büyük çoğunluğu böyledir.Kızlar iyi akşamlar benim kafama takılan bir konu var sütümü sağarken bir gün açık şeffafa yakın geliyor renk bir başka sağdığımda beyaz geliyor ayrıca bebeğim memeyi emmiyor denemediğim şey kalmadı tek sessiz loş ortamda emziriyorum yine emmiyor ama sağınca içiyor dedim yediklerimden süt kokusundanmıdır ama asla emmiyor ağlama krizlerine giriyor ayakta pış pışlarken bile denedim bebek hemşireleri emziriyor ben emzirirken ağlama krizlerine giriyor
Oyyyy seninkide zor surekli kanama . Ben ilkini hatirlamiyorum duzensizdi ama hic gelemyince sasirdimDoğum yapalı 63 gün oldu. 63 gündür bir fiil kanıyorum 40 ım Çıkınca ertesi gün regl oldum. O bitti bir hafta sonra tekrar oldum. O da yeni bitti.
İlk doğumda da böyle olmuştu benim