Bizde çok şükür rahat geçti canim sadece huzursuzluk oldu sanırım aşı yerleri ağrıdı. Yolculuk biraz riskli olabilir bana göre.Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Bizde hiç ateş olmadı sadece huzursuzlugu olduKızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Uzun yol riskli olur, aşıdan sonra 2-3 gün huzursuzluk oluyor. Ateş ilk gece 37,5 kadar oldu bizim. Calpol verdik. Sonraki günler ateş olmadi ama ağlaması arttı. Bence 3-4 gün sonraya erteleyin yolculuğu. Ben 3 gün 1 er cay kaşığı calpol verdim dr günde 3 kere verebilirsin demişti. 1 kere yetti ama yine de huysuzduKızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Muntelemen süt alerjisi var bunu süt ürünlerini keserek deneyebilirsin cnm o sivilceler belirti oluyor ağlama krizide gazdandır dokunuyordurKızlar yazdıklarınızı okudum da benim de aklıma takıldı . Daha geçen gafta götürdük doktora ama şimdi yazılanları okuyunca acaba mı dedim . Benim kızımın da yüzünde sivilce gibi döküntüler var ama doğduğundan beri hep vardı bazen daha azalıyor. Gürültülü kakayı da doğduğundan beri yapıyor . Son 10 gündür de akşam 7-12 arası ağlama krizimiz var karnı tok altı temiz ama devamlı bağırıyor acaba alerjik miyiz biz de
Battaniyeyi yolları altına sıkıstırıyorum yazın normal tulumlarla yatırırız kışa doğru düsünüyorumKızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Tulum kullanmayi dusunmuyorum yaz geliyor en kotu kundak yaparim pamuklu yemenilerle ya da muslin bezlerleKızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Him alsam mi almasam mi kararsizim bende. Bir kesim rahat ettim diyor o yuzden dusundum. Dis cikartirken huysuzluguna biz hep karanfil yagi ile masaj yaptık. Atesinde agri kesici verdik.Ben Instagram dan aldım canım sertifikalı ama bizde hiç bir işe yaramadı
Ben totsandmore dan aldım, sertifikalı.Him alsam mi almasam mi kararsizim bende. Bir kesim rahat ettim diyor o yuzden dusundum. Dis cikartirken huysuzluguna biz hep karanfil yagi ile masaj yaptık. Atesinde agri kesici verdik.
Bizde çok şükür rahat geçti canim sadece huzursuzluk oldu sanırım aşı yerleri ağrıdı. Yolculuk biraz riskli olabilir bana göre.
Bizde hiç ateş olmadı sadece huzursuzlugu oldu
Tamam kızlar çok sağolun vazgeçtim ben yolculuk işinden ya da yaparlarsa gittiğim yerde sağlık ocağına yaptıracağımUzun yol riskli olur, aşıdan sonra 2-3 gün huzursuzluk oluyor. Ateş ilk gece 37,5 kadar oldu bizim. Calpol verdik. Sonraki günler ateş olmadi ama ağlaması arttı. Bence 3-4 gün sonraya erteleyin yolculuğu. Ben 3 gün 1 er cay kaşığı calpol verdim dr günde 3 kere verebilirsin demişti. 1 kere yetti ama yine de huysuzdu
Evet normalde yanlış çıkıyor deniliyor ama benim dogru çıktı döküntü egzama kırmızı lekeler olustu kaka rengi mukuslu olması gaz problemi bunlar başlıca sebeplerdi iki hafta oldu diyete başlayalı düzeldi azaldıDeri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu test
Hic oyle birsey denilmedi iki Prof doktor direk diyet dedi bende başladım iki hfta oldu ve gaz problemi bitti ilaçsız uyuyoruz kaka rengi ve gürültülü kaka durumu bitti yüzünde kırmızı sivilce ve noktalar bitti egzama zamanla geçecekmişDaha erken değil mi diyet için ? 4 aydan önce açılmıyor çünkü vücudun onu biraz unutması gerek. Bir de diyet açmak meşakkatli iş sırasıyla gitmek gerek yoksa tekrardan 4 ay kapanman gerekebilir
İnsallahHemen açmaya başlıyorlar demek diyeti darısı başıma 1.5 aydık süt ürünü ve yumurta hiç yemedim
Bakalım bende bu hafta salı günü kontrol egzama azaldı diğerleri geçti doktor karar verecek inşallah düzeliriz bizdeSüt ürünleri diyetinde tecrübeme dayanarak söylüyorum en az 4 ay diyet gerek açmadan ve kaçırmadan sonra açmak için kademeleri var hemen açılmıyor sırasıyla ilerlemek gerek ek gıdadaki gibi 3 gün kuralı var fakat 3 gün anne yiyecek sonra 3 gün çocuk yiyecek yani önce anne sütünden dokunuyormu bakılıyor eğer geçerse sonra çocuğa 3 gün yediriliyor dokunmuyorsa o ürüne olan alerji geçmiş demektir ama çiğden yenilmiyor ilk etapta fırınlanmış olması lazım mesela 1-2 yemek kaşığı yoğurt ile yapılmış bir kek gibi. Yardımcı olacağım bir konu varsa seve seve yazın bana biz 3bucuk aylıkken öğrendik diyete girdim 9 aylıkken atlattık
Ben süt içsem de laktozsuz içiyorum ama o da mı dokunuyordur bak şimdi aklıma takıldıMuntelemen süt alerjisi var bunu süt ürünlerini keserek deneyebilirsin cnm o sivilceler belirti oluyor ağlama krizide gazdandır dokunuyordur
Bu diyet olayını nasıl yapıyorsunuzHic oyle birsey denilmedi iki Prof doktor direk diyet dedi bende başladım iki hfta oldu ve gaz problemi bitti ilaçsız uyuyoruz kaka rengi ve gürültülü kaka durumu bitti yüzünde kırmızı sivilce ve noktalar bitti egzama zamanla geçecekmiş
Idari izinli oluyoruz ama benim calistiim.kurumda kagit uzeri idari izin 4 kadiniz 10 yas alti çocuğu olan haangimizr verecek. Donusumlu bile calisamiyor arkadaslar. Kurumun nasil yontem izler bilemiyorum canim. Cogu yerde lafta kaliyor bu uygulamakızlar yeni genelgeyi inceleyen var mı ? Şimdi bu durumda 10 yas altı cocugu olan anneler idari izne devam mı edecek ? Yoksa calısmaya baslayacak mı birşey belirtilmemiş ?
Biz ayni gun yola ciktik 1 saat icinde, huysuzluk oldu bizde asiri olmadi kilosuna gore doktor calpol oneriyor o oranda verdik ertesi gune biseyi yoktu sadece uykusunda içini cekiyordu agliyordu o kadar. Ozel aacla cikacaksaniz bebgin durumuna bakarak hareket edebilirsin canim. Aracta uyur genellikle bebekler .Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
2.ay asisi normalde 5indeydiTamam kızlar çok sağolun vazgeçtim ben yolculuk işinden ya da yaparlarsa gittiğim yerde sağlık ocağına yaptıracağım
Onu demiyorum canım diyet açıcam falan dedin onu diyorum en erken 4 ayda açılıyorHic oyle birsey denilmedi iki Prof doktor direk diyet dedi bende başladım iki hfta oldu ve gaz problemi bitti ilaçsız uyuyoruz kaka rengi ve gürültülü kaka durumu bitti yüzünde kırmızı sivilce ve noktalar bitti egzama zamanla geçecekmiş