2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Bizde çok şükür rahat geçti canim sadece huzursuzluk oldu sanırım aşı yerleri ağrıdı. Yolculuk biraz riskli olabilir bana göre.

Kizlar mustelanın sampuanını kullanıyorum ama saçlarını yağlı bırakıyor ertesi güne yıkanmamış giib oluyor. Vucut bas icin aynı sampuanı kullanıyodum. Saç icin öneriniz var mi? Mustelanın yine köpük sampuanını mı denesem acaba? Konak vs olmadi ama saçlari güzel durmuyor cocugun yağlı gibi hep

Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Uzun yol riskli olur, aşıdan sonra 2-3 gün huzursuzluk oluyor. Ateş ilk gece 37,5 kadar oldu bizim. Calpol verdik. Sonraki günler ateş olmadi ama ağlaması arttı. Bence 3-4 gün sonraya erteleyin yolculuğu. Ben 3 gün 1 er cay kaşığı calpol verdim dr günde 3 kere verebilirsin demişti. 1 kere yetti ama yine de huysuzdu

Muntelemen süt alerjisi var bunu süt ürünlerini keserek deneyebilirsin cnm o sivilceler belirti oluyor ağlama krizide gazdandır dokunuyordur

Kızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Tulum kullanmayi dusunmuyorum yaz geliyor en kotu kundak yaparim pamuklu yemenilerle ya da muslin bezlerle yazin ince bi ortu orttum.kizimda kollarini uste cikartip koltuk altindan geçirdim hic sorun yasamadim.

Him alsam mi almasam mi kararsizim bende. Bir kesim rahat ettim diyor o yuzden dusundum. Dis cikartirken huysuzluguna biz hep karanfil yagi ile masaj yaptık. Atesinde agri kesici verdik.
Ben totsandmore dan aldım, sertifikalı.
2 aylık bebeğim de salya var henüz ona etki etmedi ama az da olsa gündüz uykuları arttı sanki(normalde hiç uyumuyor gündüz).
Kesin alın diyemem zira kolyeden mi oldu başka bir şey mi bilemiyorum

Bizde çok şükür rahat geçti canim sadece huzursuzluk oldu sanırım aşı yerleri ağrıdı. Yolculuk biraz riskli olabilir bana göre.

Bizde hiç ateş olmadı sadece huzursuzlugu oldu

Tamam kızlar çok sağolun vazgeçtim ben yolculuk işinden ya da yaparlarsa gittiğim yerde sağlık ocağına yaptıracağım

Deri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu test
Evet normalde yanlış çıkıyor deniliyor ama benim dogru çıktı döküntü egzama kırmızı lekeler olustu kaka rengi mukuslu olması gaz problemi bunlar başlıca sebeplerdi iki hafta oldu diyete başlayalı düzeldi azaldı

Daha erken değil mi diyet için ? 4 aydan önce açılmıyor çünkü vücudun onu biraz unutması gerek. Bir de diyet açmak meşakkatli iş sırasıyla gitmek gerek yoksa tekrardan 4 ay kapanman gerekebilir
Hic oyle birsey denilmedi iki Prof doktor direk diyet dedi bende başladım iki hfta oldu ve gaz problemi bitti ilaçsız uyuyoruz kaka rengi ve gürültülü kaka durumu bitti yüzünde kırmızı sivilce ve noktalar bitti egzama zamanla geçecekmiş

Hemen açmaya başlıyorlar demek diyeti darısı başıma 1.5 aydık süt ürünü ve yumurta hiç yemedim
İnsallah
Bakalım bende bu hafta salı günü kontrol egzama azaldı diğerleri geçti doktor karar verecek inşallah düzeliriz bizde

Bizimde aynı musleranın konak önleyici şampuanı ve yağlı görünüyor sacımız.şampuan kaynaklı olacagı aklıma gelmemüşti hiç

kızlar yeni genelgeyi inceleyen var mı ? Şimdi bu durumda 10 yas altı cocugu olan anneler idari izne devam mı edecek ? Yoksa calısmaya baslayacak mı birşey belirtilmemiş ?
Idari izinli oluyoruz ama benim calistiim.kurumda kagit uzeri idari izin 4 kadiniz 10 yas alti çocuğu olan haangimizr verecek. Donusumlu bile calisamiyor arkadaslar. Kurumun nasil yontem izler bilemiyorum canim. Cogu yerde lafta kaliyor bu uygulama

Biz ayni gun yola ciktik 1 saat icinde, huysuzluk oldu bizde asiri olmadi kilosuna gore doktor calpol oneriyor o oranda verdik ertesi gune biseyi yoktu sadece uykusunda içini cekiyordu agliyordu o kadar. Ozel aacla cikacaksaniz bebgin durumuna bakarak hareket edebilirsin canim. Aracta uyur genellikle bebekler .
Asi olurken cok agladi ama yavrum ic ceke ceke agladi unutamiyorum hic.

Tamam kızlar çok sağolun vazgeçtim ben yolculuk işinden ya da yaparlarsa gittiğim yerde sağlık ocağına yaptıracağım
2.ay asisi normalde 5indeydi
Ama suan bulunduğumuz yer bayram sonrasına planlamış asilari bu hafta olucaz kismetse.
1 aylik asisini da burda yaptırdik .aile hekimi kaydımizi buraya aldılar.yoksa misafir kabul edilmiyormus covidten dolayi.her yerde boylemi bilmiyorum ama

Onu demiyorum canım diyet açıcam falan dedin onu diyorum en erken 4 ayda açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…