- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
Yerim popişiniCanim pazartesi ölçümler yapıldı oğlumun 40.8 çıktı şimdiye 41 olmuştur bence hic dert etme benimki de tombalak oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim popişiniCanim pazartesi ölçümler yapıldı oğlumun 40.8 çıktı şimdiye 41 olmuştur bence hic dert etme benimki de tombalak oldu
Şu ikisini izle aradaki farkı çok net anlarsın canım
Evet genetik oluyor kizimda oyle dediler buyuk gozukuyordu. Hic kasmaya gerek yok simdi bas cevresini dikkate almiyorum yokyere stres yapmaya gerek yok.Aynen öyle benim bide 2. çocuk yinede bu böyle miydi deyip kafada kuruyorum. Bizimde 2 aylık kontrol de 39du baş büyüklüğü genetik de olabiliyor.
Uzuyorsun.kendini yok yere rahat olmaya calis canimm. Buyuyorlar artik dun babası yanindan gecerken bile korktu sicradi kim.bilir nasil algılıyorlar. Dusmemek icin nasil yakamıza yapisiyorlar.henuz guvende hissetmiyorlar kendilerini. O gaz onlar.icin buyuk olay yaparken sekilxen aekile giriyor ne ikinmalar yasiyor oglum. Rahatlat kendini evham yapmaİzledim canım tabi uyanikken yapmıyor çok şükür takip ediyoruz beninde evham li bir yapım var inşallah benim pimpirikliligimdir Allah tum yavrulara sağlık versin gaz sıkışması givi de geliyor bana 8 12 arası sürekli memede kalıyor neredeyse oda bu sekilde sonuç veriyor olabilir herseyi dusunuyirum Allah hayırlara cikarsin
Ciddi bir sorun olsa illa çıkardı gönlünü ferah tut bebeğinle güzel anılar biriktir unut bu düşünceleri sarıl mis kokusunu kokla rabbine emanet et. Yavrularımız ona emanet hepsini korusunİzledim canım tabi uyanikken yapmıyor çok şükür takip ediyoruz beninde evham li bir yapım var inşallah benim pimpirikliligimdir Allah tum yavrulara sağlık versin gaz sıkışması givi de geliyor bana 8 12 arası sürekli memede kalıyor neredeyse oda bu sekilde sonuç veriyor olabilir herseyi dusunuyirum Allah hayırlara cikarsin
Belki çıkardığını fark etmiyor olabilirsin. Sessiz çıkarıyordur :) Eğer çok sancı yapmıyorsa, huzursuz değilse çok da uğraşma bence. Hareketlendikleri için kolay hallediyor olabilirlerKizlar memeden sonra gaz cikarsin diye ugrasiyorum cikarmiyor. Boyle yatincada uykularim kaciyor uykuda kusarsa diye. Normalmi her emdiginde gaz cikarmamasi? Buyuyor acaba ondan mi? Boyle degildi cunku onceden
Senin oğlunla benimki benziyorUzuyorsun.kendini yok yere rahat olmaya calis canimm. Buyuyorlar artik dun babası yanindan gecerken bile korktu sicradi kim.bilir nasil algılıyorlar. Dusmemek icin nasil yakamıza yapisiyorlar.henuz guvende hissetmiyorlar kendilerini. O gaz onlar.icin buyuk olay yaparken sekilxen aekile giriyor ne ikinmalar yasiyor oglum. Rahatlat kendini evham yapma
İnşallah canim Allah uzak etsin hiç düşünmemek gerek ama bir taraftan da içim hiç rahat değil araştırıp bakıyorum sürekli pskilojim çok bozuldu evham yapıyor olayım inşallahUzuyorsun.kendini yok yere rahat olmaya calis canimm. Buyuyorlar artik dun babası yanindan gecerken bile korktu sicradi kim.bilir nasil algılıyorlar. Dusmemek icin nasil yakamıza yapisiyorlar.henuz guvende hissetmiyorlar kendilerini. O gaz onlar.icin buyuk olay yaparken sekilxen aekile giriyor ne ikinmalar yasiyor oglum. Rahatlat kendini evham yapma
Aslında bende farkediyorum bu aralar gündüz oluyor hafif hafif sıçrıyor tam uykuya dalamıyor normal olduğunu düşünüyorum belki de atak haftasinin etkisidir 2 3 gündür oluyor çünküİnşallah canim Allah uzak etsin hiç düşünmemek gerek ama bir taraftan da içim hiç rahat değil araştırıp bakıyorum sürekli pskilojim çok bozuldu evham yapıyor olayım inşallah
Birde atak haftasının da etkisi olabilir mu çaba dedim bu sekilde yoğun irkilme uyju sorunu yaşayanlar var mı acaba
Kaç cmdi acaba bizimde 59-60 çıktı çift bez takıyoruz şuanDün gittik düzelmiş bizim 58di 60 olmuş. Çift bez takıyor musun?
Benim kızım en başından beri ağızdan gaz çıkarmıyor o kadar uğraşıyoruz 4-5 kere duymuşuzdur o gaz çıkarma sesini. Hafif kafası yüksek olacak şekilde yatır bişi olmaz canım.Kizlar memeden sonra gaz cikarsin diye ugrasiyorum cikarmiyor. Boyle yatincada uykularim kaciyor uykuda kusarsa diye. Normalmi her emdiginde gaz cikarmamasi? Buyuyor acaba ondan mi? Boyle degildi cunku onceden
Gündüz her 2-3 saatte bir emziriyorum ama gece kaldırmıyorum kendi acıkınca uyanıyor. Misal akşam 9-10 gibi yatıyor 3-4 gibi uyanıyor emiyor 2 saat sonra tekrar uyanıyor emiyor geri yatıyor. Uzun zamandır düzenimiz böyle. 3500 doğdu suan 6300 kilo sorunumuz da yok şükürArkadaşlar öncelikle anneler günümüz kutlu olsun Kızımı emzirme saatlerimi yaklaşık olarak yazıyorum.
22.00-22.30
00.30-1.00
3.00-3.30
5.30-6.00
Bu saatler 5-10 dk sapma yaşıyor. Ama 2 saatte bir kalkacak şekilde ayarlıyorum. Ancak bebeğim çok verimli emmiyor 30 dk.lık sürede 10 dk anca emiyordur. Ne yaparsam yapayım ağzını açtıramıyorum. Açtırsamda azıcık çekip uykuya devam ediyor 56 günlük acıkmasını beklemenin zamanı geldi mi ? Siz nasıl yapıyorsunuz. Kilo alımı aşırı değil. 3300 doğmuştu kabaca 5 kg şuan.
9. haftalarda başlayan salya akıntısı oluyormuş canım benim bebiste aynı sürekli alıyor silmeye yetişemiyorum ama normalmiş sanırımSelamlar güzel anneler, günümüz kutlu olsun..
Benim bebek 1 haftadır aşırı salya akıtıyor, 2 aylık bebek diş çıkarır mı ki? Ağzında tükürük biriktirip tutmuyor, kıyafetinin ön kısmı hep ıslak.. Diş değildir diye kendimi avutuyorum ama emin de olamadım.. Öyleyse kehribar kolye kullanıp memnun kalan var mıdır?
maşallah canım kilosu çok güzel bizim kız çok tombik olamıcak sanırım Bakalım deneyeceğim bende canımGündüz her 2-3 saatte bir emziriyorum ama gece kaldırmıyorum kendi acıkınca uyanıyor. Misal akşam 9-10 gibi yatıyor 3-4 gibi uyanıyor emiyor 2 saat sonra tekrar uyanıyor emiyor geri yatıyor. Uzun zamandır düzenimiz böyle. 3500 doğdu suan 6300 kilo sorunumuz da yok şükür
Alistim da artik ıkınmalarina senin 2. De oglanmiydi canim? Sunnet yaptircak misinz? Izmirdeydin yaptirirsaniz nereye yaptircaksin?Senin oğlunla benimki benziyor