2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

West sendromunda omuzlarda kasılma oluyormuş ve nöbet halinde geliyormuş öyle oluyor mu size de

Canım ben şimdi bir video izledim anne anlatıyor yaşadıklarını asla ve asla emziremedim tutmadı göğsümü diyor ve 10 saniyede bir kasılıyormuş selamlama nöbeti geçiriyormuş yani anlattıklarına göre sizin öyle bir belirtileriniz yok emebiliyor bebeğin uyuyor aklından çıkar bence bu düşünceyi yıpratma kendini istersen videoyu sana atabilirim

Insallah Allah uzak etsin olur izlemek de fayda var
özel klinik deki prof tekrar eeg ve takip gereği gormedi pazardan beri yogun oluyormuş mutlaka çıkardı dedi gerek duysa o duyardı diyorum kendi kendime ünide biraz çekinceli konuştukları için çok korktum

Allah korusun normal yenidogan sicramasidir insallah iyi dusunelim. benim oglumda ellerini acarak sicriyor gun icinde ne kadar siklikla yaptığına dikkat etmemistim hic.

Canım Ben videolara baktım senin bebişte öyle mi yapıyor inşallah bişey çıkmayacaktır. Dualarım senin ve bebeğinle

West sendromunda omuzlarda kasılma oluyormuş ve nöbet halinde geliyormuş öyle oluyor mu size de
Nöbet şeklinde mi nasıl bende çok anlamadım çok şık olduğu için dikkatimi çekti ama west le karışan şeyler varmış mesela irkilme diye geçiyor hatalım olmayıp tedavi gerektirmezmis bayram sonrası yine eeg temiz olursa o şekilde algılarız dedi uni onun dışında bir sorunumuz yok şükür klinik muayenesi eeg si temiz

Birde moto reflekesi ne yorsular xaten ikisi çok yakın hareketler sırt üstü yatınca daha çok olduğu için kendinı güvene almaya çalışıyor olabilir pazar günü ana kucagi yla gezmeye cikmistim bez formatlari olandan ondan sonra mı oldu diyorum henüz omurgalı gelişmesini için aklıma bin türlü şey geliyor

Şu ikisini izle aradaki farkı çok net anlarsın canım

Kanguruyu diyorsan bilmiyorum ama yenidoğana uygun olması lazım mesela ben dün koydum çocuğu hastaneye gittik muayene öncesi kilo ölçümü yapılıyor ordaki hemşire görür görmez süpersin çok güzel ana kucağı takmışsın dedi faydalı birşey yani özellikle kalça gelişimi için faydalı evde bile kaç kez taktım kalça gelişsin diye
Ya geçen ay çok takamadim havasızlıktan pişik oldu. Şimdi pişik de olsa takıyorum yeterki düzelsin.
Valla bende üzülerek taktım hatta bırak çift bezi havlu bile koydum bacak arasına ayrık dursun diye

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun.

Sormak istediğim Bi konu var denemediğim Bi yol kaldıysa sizde söyleyin fikrinizi

Sağ taraftaki göğüs ucumda yarık var bildiğiniz ucu yarık ve çok acıyordu

Lansinoh krem kullandım ilk günden beri gümüş takıyorum doktorum balmumu göğüs ucu koruyucu tak dedi taktım

Crhs marka dezenfektan sıkıyorum 5 farklı kremin karışımını verdi sürüyorum monchi aldım onla çekeyim diye pompa ile çektim kanadı

Göğüs ucu kalkanı aldım öyle emzirdim aynı acıyor.

Sizce ne yapayım en son çare 2-3 gün mamaya geçmek geliyor aklıma sağ tarafla emzirmemek geliyor ama süt dolunca yine canım yanıyor.

Başka Bi yolunu bilen var mı doktoruma sordum çekeceksin bu acıyı artık yapacak bişey kalmadı diyor. Diğer doktoruma sordum 2 gün emzirme dedi ama dolu halde yine dayanamıyorum

Kanguru çok aşırı faydalı amma markadan markaya değişiyor Allah korusun sakat yapanıda var geliştirenide

Doktorun da dediği gibi herşeyi denemissin. Benimde aklima birşey gelmiyor. Geçmiyorsa yanlış emzirmeden dolayıdır

Kızlar persentile vurunca çocuğun baş çevresi büyük diyor 41 cm bizim.
Sizlerin kaç cm ?
Biraz tombalak oldu acaba ondan olmasın illa arayıp dert buluyoruz kendimize vallaha ya

Sizlerin kaç cm ?
Biraz tombalak oldu acaba ondan olmasın illa arayıp dert buluyoruz kendimize vallaha ya
Aynen öyle benim bide 2. çocuk yinede bu böyle miydi deyip kafada kuruyorum. Bizimde 2 aylık kontrol de 39du baş büyüklüğü genetik de olabiliyor.

Sizlerin kaç cm ?
Canim pazartesi ölçümler yapıldı oğlumun 40.8 çıktı şimdiye 41 olmuştur bence hic dert etme benimki de tombalak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…