2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok mu etrafinda tecrubeli kuzen komsu akraba, annen de yonlendirebilir. Kolik olabilir bebegin ayaklarını karnina cekerek mi agliyor? Internette gaz masajlari var izleyerek uygulayabilirsin canim ben nurseharveys surup kullaniyorum aman aman bir etkisini gormedim.doktorum 2 saatten once besleme dedi ve her agladiginda meme verme dedi. Zaten kolik bebbek aglarken emmiyor. Suya sokup yika canim yikyamadigin zaman kovaya su kyup yari beline kadar sok bebegi esin ovalasin karnini. Ayaklarini sicak tut hem senin hem bebegin. Gaz yapacak yiyecekleri yeme birde. (Sogan sarimsak kuru fasulye nohut vs)

Bebekler kusunca dayanamiyorum fazla icirmeyin refluye donmesin sonra cok cekersiniz. Kac saat arayla emziriyorsun ya da mamayi donusumlu veriyorsun?
Fazla vermemeye çalışıyorum bir kere çok kustu korktum hep az az verdim ama onda da yetmiyor yada az yetiyor sanırım son kontrole gittiğimde doktor daha fazla mama vermemi söyledi dikkat ediyorum midesine baskı olursa yani mesela gazını çıkarmak için kendime cevirdigimde kusuyor genelde az az bende korkuyorum reflüye dönmesinden genelde 2 saat arayla önce emziriyorum sonra mama veriyorum

Baktı gün içinde gelip. Normal omirilik dedi. Zaten Bi sorun olsa anne karnında gözükürmüş. Ama yinede uzmana başvurun gözünüze çarpan bişey varsa
Ele gelen kemik yok baktım zaten ben ayrıntılı da özel olarak sormuştum radyolog omurgası çok güzel bebeğini çok beğendim teni bile pürüzsüz demişti tenine kadar görüyorlarmış demekki diye şaşırmıştım . Ben niye özel olarak sordum çünkü bende omurilik rahatsızlığı var diğer iki çocuğumda da ilk omurgasını soruyordum

Bahsettiğim kemik çocuk düz durduğunda değil öne doğru eğildiğinde ele geliyor omiriliği komple ele geliyor hatta tek tek. Galiba kiloyada bağlı Allah hepsine sağlık versin hatta bazen Allahım kötü şeyleri ondan al bana ver diyorum

Günaydın kızlar. Doğum yapalı 50 gün oldu. 38. gün sarı kahve akıntı tamamen kesilmişti. Dünden beri regl gibi kanamam oluyor. Ağrı yok bu normal mi hemen regl olunur mu
Guanydin defne92 kimişi emzirme dönemi boyunca olmuyor kimi hemen adet görebiliyormuş ama kanama tarzında çok yoğunsa tabi bilmiyorum normal dogum muydu acaba bende de 35.gun civarında beri yogun sari akinti var hala devam ediyor

Gaz damlaları dğzsnli kullanmada etkili canım.

Emzirmezsem sabah direk sağarsam doluyken 70 80 de geliyor hatta devamında elimle sıkıyorum dhaa geliyor. Demekki makine tamamını boşaltmıyor.

Ben minyonum babası da öyle çok uzun değil. Kemik yapısı bana göre daha ince. Kendi doktorumuz 10 gün muayenesinde kşlo alımının iyi olduğunu söylemişti günde 31 gram almış demişti. Ama başka doktor öyle söylemedi.

Kızlar bebeğimin ağzında beyaz kesik süt parçası gibi şeyler görüyorum. Emme sıkıntısı yok. Sanki gaz çıkartırken kesik süt parçası ağzında kalmış gibi. Pamukçuk filan mı oldu acaba anlayamadım.

Kızlar kızımın dudağının içinde beyaz şeyler var dili öyle değil ama yanak içlerinde vs gördüm, pamukçuk mu bu?

Eklentiler

• IMG_20210503_102057.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 62
Selam kızlar dün gece uyumadım hiç bebeğim irkilir hopluyor uykusunda sonra hızlıca nefes alıp veriyor surekli devam etti gece boyunca sizde hu givi bir durum oluyor mu
Sabah da kucak da rahat ama bırakınca aynı devam

Benim bebeğim sırt üstü yatınca aynı sizin bebeğiniz gibi sık sık irkiliyor uyanıyor rahat uyuyamıyor, o yüzden yüz üstü yatırıyoruz sürekli rahat uyuyor.

Günaydın kızlar. Doğum yapalı 50 gün oldu. 38. gün sarı kahve akıntı tamamen kesilmişti. Dünden beri regl gibi kanamam oluyor. Ağrı yok bu normal mi hemen regl olunur mu
Canım benimde haftalar once kırmızı kanamam bitti kahverengi akıntı devam ediyordu lohusalığımda. 39. Gün spiral taktırmaya gidecektim kırmızı kanamam oldu doktorda adet gördün mü diye sormuştu. Regl olman normal ama benim ilk bebeğimde kırk sonu 1 kez Regl oldum sonra 5 ay olmamıştım. Şimdi de 39. Gün oldum sonrasında düzenli olur mu yine ilk doğumum gibi olmaz mı bilemiyorum ama şu anda Regl olman gayet normal.

Canim bende de bir kaç gündür başladı ama yeni kanama değil rengi koyu sadece regl zamanında olduğu gibi hafif karnım ağrıyor. Bugün doktoruma sordum emzirirken olur ara ara sıkıntı değil dedi.

Selam kızlar dün gece uyumadım hiç bebeğim irkilir hopluyor uykusunda sonra hızlıca nefes alıp veriyor surekli devam etti gece boyunca sizde hu givi bir durum oluyor mu
Sabah da kucak da rahat ama bırakınca aynı devam
Yarım kundak yapıyorum yoksa benim bebiş de kendini uyandırıyo

Oku canım güzelce bebeğini. Birde kundak dene Ben yarım kundak yapıyorum. Uykusu gelince ağlıyor kundaklayınca sakinleşip uyku moduna giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…