2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bez konusunda bende aynıyım 8 9 kere değiştiriyorum en az 5 7 değiştirmeye normal diyorlar ama anlamadım bende sürekli bebeğim aç mı diye düşünüyorum çoğu zaman mamayı kusuyor fazla geliyor heralde işin içinden çıkamadım bir türlü

Denemediğim şey kalmayacak bu gidişle ise yarasın da çabuk bitsin

Iyiyim çok şükür kuzum mete de iyi alıştık artık birbirimize sen nasılsın seninkiler nasıl
Iyiyiz bizde canim yorucu ve çabuk geciyo günler ☺
Kilo alımı iyiyse hiç düşünme canim doyuyo mu doymuyo mu evde tartı varsa önce sen çık sonra meteyle çık ben evde öyle tartildim sağlık ocagindada aynı çıktı kilosu

Anladm cnm Saol

Merhaba arkadaşlar.

Benim ilk çocuğumdan kalan travel sistem bebek arabam var. Zaten oğlum arabayı sevmediği için çok az kullandık, sıfır gibi.
Fakat ergonomik açıdan çok kullanışlı değil. Evet çok rahat ama büyük. Velhasıl ben yeni araba almayı planlıyorum.
Kullanımı kolay, katlanınca olabildiğince küçülen, bebek için rahat bir araba tavsiyesine ihtiyacım var.
Sizler hangi arabaları kullanıyorsunuz, tavsiyeleriniz neler olur acaba?

Pazartesiden itibaren analik iznim.bitiyor kizlar yillik.iznimi kullanacagim, benim gb izni biten var mi ?
Benim de 13 mayısta bitiyor canım. Yani bayram sonrası başlamam gerek ama önce yıllık izinlerimi kullanacağım. Sonra da ücretsiz izin alırım.
Birincide 2 yıl ücretsiz izin alıp kendim baktım. Şimdi 2 yıl almayı planlamıyorum. Annemin bulunduğu şehire tayin istedik. Eğer olursa 3 ay kadar ücretsiz izin alıp 6.ayında başlamayı planlıyorum. Zaten 9.aya kadar yarım gün çalışacağım,süt izninden dolayı.

Tek göğüste mi 90 ml yoksa iki göğüste 90 ml mi?
Bebek emdikten sonra mı yoksa sadece iki saat sonra sağıp çıkan süt mü 90 ml olması gerekiyormuş canım?
2 saatte bir bebek hiç emmeden ve siz hiç sağım yapmadan önce toplam 90 ml çıkarsa çok iyi yeterli olur dediler benim bebeğimde zaten her 2,5 saatte bir 90 ml mama ile besleniyor sütüm şuan yetersiz ama sütüm olsa bile doktor mama+anne sütü 2,5 saatte bir toplam 90 ml den fazla yemesin çok yeterli olur biz çok kilolu olsun istemeyiz bebek durursa 3 saatte bir bile yeterli dedi

Kızlar bnm kızımn sürekli bi saati var ikindi vakti ve akşam namazna kadr gaz sancısı çekiyor herhalde bilyorm sürekli synı saatlerde huzursuz ve aglyor süt versemde her sekil huzursz uyumuyor asla ve kendini sıkıp bırakıyor snra Taki kendi kendine dalsna kadr kusuyor yediğini neden benm etrfmda bir tane adam akıllı bana bişy diyen yok cok tecrübeszm uykuszluk hat safda ne yapym ben anlamdm

Canim ben ikinci el aldım casual cadillac air tek elle kapatip acabiliyosun tek elle surebiliyosn sürümü felan çok rahat bende ilk oglumdan kalani kullanmadım bu yüzden çok hantal geldi bunu surunce
Kuzm kontrollerin oldgnu bilmyorm ki kendim gideym mesela benmi sağlık ocgna gidip dicem bi aylık olduk diye kontrol olsn
Saglik ocağı aşıya felan çağırmadı mi seni yani topuk kanı aldırmaya gitmedin mi o zaman bana 1 Ay sonra gel dedi mesela ben öyle gittim
Canim kolik bebek demekki kolik olunca aynı saatte ağlar gaz sancısı ceker yapacak bisey yok agliyo diye sürekli emzirme daha çok gaz yapar bebeğe 2 saatte bi emzir yeter karnına masaj yap gaz damlası kullaniyo musun

Mamayla birlikte kilo alımı da normale döndü canım evde hergun tartıyorum dediğin gibi hemen hemen aynı çıkıyor ams nedense içime o korku düştü ya aşamıyorum bir türlü
Büyük ihtimalle gazi oluyordur arkadaşlar birçok şey tavsiye ettiler aslında tam olarak bilmiyorum ama gaz giderici damlalar falan var sanırım sorunun ne olduğunu anlayıp çözmeye çalışmalısın.

Aslında gebelikten itibaren ebe kontrol ediyor ama sen sağlık ocağına haber vermemiş miydin? Doğumdan sonra tekrar topuktan kan alınıyor kilosu boyu baş çevresi ölçümü vs yapılıyor aşıları oluyor ebe takip ettiği için arayıp hatırlatıyor.
Doğumdan 1 hafta sonra hastanede yeni doğan kontrolü yapılıyor sonra doktor yönlendiriyor şu zaman kontrol diye

Bende bebek arabası almadım hala öyle ortalama birşey almayı düşünüyordum ama sen ondan memnun olunca bi kafam karıştı çok kullanmam gibi geliyor ama kullanırsam da yokuştan kolay çıkarabileceğim hafif birşey olmalı

Teşekkür ederim canım, bakayım hemen.

Bence bebek arabası elzem. Birinci oğlumu 1 yaşına kadar kucakta taşıdım. Sonra artık bastona geçtik. Baston harika birşey elim ayağım oldu resmen 4 yıldır.

Bence bebek arabası elzem. Birinci oğlumu 1 yaşına kadar kucakta taşıdım. Sonra artık bastona geçtik. Baston harika birşey elim ayağım oldu resmen 4 yıldır.
Kucakta zor gerçekten alacağım ama çok kullanır miyim bilmiyorum baston kullanmak daha mı kolay 1 yaşından önce kullanılmıyor mu

Kuzm kontrollerin oldgnu bilmyorm ki kendim gideym mesela benmi sağlık ocgna gidip dicem bi aylık olduk diye kontrol olsn
Her ay rutin hastanede çocuk doktoruna götürülüyor aylık kontrole geldik diye. Dr söylüyor ztn su ay göz muayenesi su ay kan tahlili vs gibi. Aile hekimine de aşıdan aşıya.o da kilo boy baş cevresi bakıyor.asi zamanı arayıp hatirlatiyor aile hekimi.ben kızımda öyle yapmıştım.
Ama şimdi malum covid var. 1.5 aylıkken hastaneye kalça cikikligi için gidince muayene oldu 2. Ayda asi için aile hekimine gidince kontrol ettiririm hastaneye gitmem. 3.ayda asi yok hastaneye gideriz.bu şekilde yapmayı düşünüyorum ben.

Yok canm demedi ama ben yine götüreymm demi

Bende gaz diyorm bazıları kolik diyor ama bilmyorm damlada verdiler zinco aldm bi veryorm bi vermiyorm anason önerdiler aktarcı açık yok alsam çok faydasını gören olmş yani

Bu dediklernin sadce Topuk kanını aldılar biz sizi ararsak bişey var demektr aramazsak yoktr dedi . Kilo boy vs hiçbirini bilmyorm sadce doğdu andaki kilosu 3 kiloydu kaça düştü noldu bilmyorm yanii Çağrmadı kuzmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…