2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sırt üstü yatarken eli kolu havaya kalkıp irkiliyor onu mu diyorsunuz
Evet ama çok śık ve şiddetli oldu 2 gece ve gunduzleri de yine devam etti doktor zaten ilk 3 ay normal kabul ederiz dedi ama şekli önemliymis o esnada ki ona göre yorum yapiyorlar inşallah olumsuz birsey çıkmaz 2 gündür kendimde degilim

Allah korusun normal yenidogan sicramasidir insallah iyi dusunelim. benim oglumda ellerini acarak sicriyor gun icinde ne kadar siklikla yaptığına dikkat etmemistim hic.

Tatlım eskiler der. Sen sakın verme.
Mesela biz öksürüyoruz irkiliyor, elimiz değse aniden irkiliyor, kısık seslede olsa aniden müzik vs açınxa veya ses duyunca kapı sesine vs irkiliyor.

Günaydın kızlar, bebeğim pamukçuk olmuş, dün doktora gittik damla verdi ikimiz de kullanıyoruz. Fakat bebeğim iki sabahtır huzursuz, biraz ateşi var gibi. Koltuk altından ateşini ölçtüm 37.2, makattan ölçtüm 37.8 alnından temassız ateşölçerlerle ölçüyorum onlar 37.2- 38.0 gösteriyor. Ne yapsam bilemedim, ince giydirdim ayağındaki çoraplarını çıkardım. Şuan emziriyorum.

37 ler de ates dusurucu ver dedi ebe 37.5 ates artik risk olarak goruluyormus calpol varsa 1 cay kasigi verebilirsin ya da fitil varsa kuyrugundan bir tik altında kirip ver dedi doktor

Sen sağlık ocağına götür bende 1 ay aşısını geç vurdurdum karantinaya girmiştik çünkü ilgilenirler seninle her sağlık ocağı ilgili olmuyo maalesef karantinada olduğumu söyledim ararız diyip atamadılar ben götürdüm siz gelirsiniz diye düşündüm dedi bana hemşire bide meme ucu için bişey duydum aklıma sen geldin sütle meme ucunu yumulatıp gazlı bez ve streçle kapatmak gerek miş emzirmeden yarım saat önce yapılması gerekiyormuş

Bir meme ucu gazisi de ben oldum yaradan dolayı mastite yakalandım o geçer gibi oldu dün oğlum yine sıkıştırdı ucunu yine başa sardık sol göğsu emzirmek kabus oldu.beyefendi cekistiriyor sıkıştırıyor dişleri olunca yandım

Gttm bugn aşısını oldu dedim arkadaslar olmasa haberm olmayacak aşısından kart felan vermednz çağrmadınz nasıl vermemşz diyor mal karı kilo boy ölçümü sordm vürüsten dolayı bakmıyorz dedi

Bebeğiniz yatarken makine yakınında açık olsun uyumasını sağlayacak evet bizimde damlamız var ama belli saatlerde ağlayınca sadece makine fayda ediyor anında uykuya dalıyor veya ağlaması kesiliyor
Allah razı olsun canmmm peki deneyeym

Gittim canm aşısını oldu malsfki çok berbat bir aile hekimine sahbiz ondan ilgili degiller mals pnuda deneyeym gazlı bez bulrsam

37 ler de ates dusurucu ver dedi ebe 37.5 ates artik risk olarak goruluyormus calpol varsa 1 cay kasigi verebilirsin ya da fitil varsa kuyrugundan bir tik altında kirip ver dedi doktor
Çocuk doktoru arkadaşımla konuştum 38 üstü olursa doktora git dedi. Şuanda 36.8 bazen 37.5 arasımda seyrediyor. Makattan 37.5 çıktı. O yüzden beklemedeyiz. Calpol alacağız bakalım duruma göre vereceğim.

Selam kızlar dün ilk defa uyanikken oğlumu ana kucağına koydum mutfakta yemek yaptım bir ilk yaşadık mutluyum
Ben kv gittiği gibi yemek yapmaya başladım. Yani bebeğim iki haftalık olmasına yakın mutfağa girdim, eşim bebekle ilgilenirken yemek yaptım, bebek uyuduğu sırada hemen mutfağa girer kolay yemekler yapmaya başladım. Biz daha 1 aylığız ama bebek uyuduğu gibi mutfağa gidip yemeğimş hazırlıyorum temizlik işlerini eşim yapıyor. Çamaşırı vs kueutma makinesi vs ile hallediyoruz birlikte.

Geçmiş olsun insallah birde bugün bir yerde okudum sizinle de paylaşmak istedim bebekler yüzustu yatınca karbondioksit alımı fazlalasacagi için önerilmemektedir diye geçiyordu dikkat edersiniz bende yine yazmak istedim

Sürekli kontrol ediyoruz ama o yüz üstğ yatarken başını sağa ve sola çeviriyor rahat nefes verip alıyor yani. Burnu vs açık oluyor.

Insallah yukselmez gecmis olsun. Asi icin saglik ocagina gittigimde
doktor (kizimda 38 ve uzeri riskli goruluyordu) artik 37.5 riskli oluyor atesi 37.5 larda gordugunde verebilirsin calpol dedi.atesten korkuyorum allah korusun.

Siz evinize dondunuz canim? Biz koye gectik kvlerdeyiz simdilik guzel sadece kizimla etkinlik yapamiyoruz o da sıkılmıştı kitap calismaktan. Bir arkadasi var onunla oynuyor yasaktan sonra gelenler olacak daha cok eglenir benim hayatim odada geçiyor sadece koyde yuruyis yapıyorum hem .bebek uyuyor hem hava alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…