2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kurutma makinesiyle ne yapcam peki ilacı yok damlasını kullanym

Kuzm çağrmadılar o zman ben yarn gidip yaptraym zaten bu Aile hekimimix saçma sapan bir adam Allah onu islah etsnn ne diyeym saolun kızlar bilgilendrdiğinx için

Kuzm bağlı oldgm hekim topuk kanı için bşle çağırmadı biz doğm yaptgm yerde 5. Gğn gidceksnz dedgi içn gttik snra ne arayan ne soran kontrol içinde şöyle diyeym çocuk göz çocuk kardiyoloji genel bakımna ilk götrn demişlerdi doğm yaptığm yerde göze gittik ama kalp dr orda olmayncs snra pandemiden dolayı işte yazık daha küçk getirmeyin de dediler neyse Ben yarn gidip Bu hekime işini hatrlatym pis mikrop

Allah razı olsun yok kuzmm hiçbirinin bana yararı yok kendi annemde böyle şeyleri bilmez yani sizde kusuyorsnz Diyip duruyor ne diyeymm büyük ihtimal kolikk çnkü bi yenin ağrıdığı bariz ortada kuzmm

Canım yeni doğmuş bebeğe şeker şerbeti verilir mi hiç. Hem şeker başlı başına zarar. Su bile verilmezken sen şeker şerbeti verme lütfen
İnnaki kime inanacgmı şaşrdm kaynanam Ver rahatlar karın ağrısını alır dedi

Benim bebeğim sırt üstü yatınca aynı sizin bebeğiniz gibi sık sık irkiliyor uyanıyor rahat uyuyamıyor, o yüzden yüz üstü yatırıyoruz sürekli rahat uyuyor.
Doktor eeg istedi irkilmenin şekli önemli dedi Video istedi ama cekmemistim malesef siz eeg yaptırdıniz mi acaba

İnnaki kime inanacgmı şaşrdm kaynanam Ver rahatlar karın ağrısını alır dedi
Kendımız şeker kullanmıyorken zararlı dıye kucucuk bebege şekerli su verılır mi duzenlı olarak? Sen onun annesısın bebegini herkesten sen koruyacaksın sen karar vereceksın Lütfen az arastır az oku

Kendımız şeker kullanmıyorken zararlı dıye kucucuk bebege şekerli su verılır mi duzenlı olarak? Sen onun annesısın bebegini herkesten sen koruyacaksın sen karar vereceksın Lütfen az arastır az oku
Olduğum durmda her lohasa olsa Ne yapacgnı eminm şaştmştı benm gbi bazen kendimizde olamyorz malsf İyi gelince 2 defa daha vermiştim düzenli olarak vermedim damlayı bile kıyamıyorum vermeye Acaba mı diyorm Tabki en cok yavrmu ben düşünyorm ama ağlama krizlerinin anında ve bazı baskılar birde içinde oldgm durum gögüs ucu kopması eziyet içinde gögsümü veryorm yapmak istemezdim ama yapmş bulndm bu kadr kötüye yormadm açıkcası bizim büyüklerin de karın ağrısı olnca seker serbeti yaparx veririz durur ondan mantıklı gelmişti şerbet dedgm 2 kaşık az suya karştrp 4 damla en fazla

Hanımlar ablalarım kardeşlerim. Hepinize sağlıklı musmutlu günler geceler Allah bizim uykumuzdan alsın minnoşlarımıza versin.

65 gündür çektiğim sağ göğüs ucumdaki yarayı bugün gittiğim Bi dermatolog anında çözdü. Sorunu sıkıntısı olan varsa mesajı alıntı yapsın verdiği reçeteyi aynen atarım. Kullanmanın hiç bir zararı yokmuş yalnız çocuk emmeden evvel izotonik suya Karbonat atıp göğüs ucunu yıkayıp CRyİSTALİN marka dezenfektan sıkıp Bi daha yıkıyorum. Dört farklı kremden karıştırarak eczane yapıyor maliyeti ise 24 TL ye geldi.

Göğüs ucu yaram için kullandığım ürünler

Balmumu göğüs ucu, gümüş göğüs ucu kapağı. Slikon ve pamuk bazlı göğüs pedi, 3 farklı markanın bebek emerken göğüs ucuna zarar vermesin diye sattığı kalkan

Şimdi bahsedeceğim konu bütçe konusu hanımlar. Doktoruma 1 ay sonra işe başlıcağım için süt stoğu yapabilmek ve sütümü daha vitaminli yapabilmek için bitkisel Bi ürün sordum laktom adlı Bi kutu toz verdi. Bu toz süte yoğurda veya ılık suya atılıp içiliyor.

Amma sorun şurada 15 adeti 75TL evet yanlış duymadınız 1 aylık gideri 150TL

Yanlış anlamayın işe yarar yaramaz daha kullanmadım amma daha hesaplısı illaki vardır. Değceğini düşünmüyorum ama aldım kullanınca muhakkak onun hakkındada yazarım.

Allah korusun ne size ne çocuğunuza zarar gelmesin dediğiniz gibi kilodan olabilir evet doktorda demiş sıkıntı yok içinizi ferah tutun

Anladım telaslandirmak istemem ama sadece o irkilme esnasini çekip doktorunuzla paylaşın isterseniz biz 3 gündür çok endişeliyiz inşallah istenmeyen bir durum yoktur ama bazı hastalıklara işaret ediyor doktorun tabi ki irkilmesi gorup yorumlamasi gerekiyor

Yok mama vermiyorm İnternette biri ver biri verme diyen çok varr
Canim mama konusunu İnternete bakıp karar veremezsin doktorun yönlendirir. Sen önce bebeğini bir kontrole götürmekle ise başla gelişimine bakılsın eğer yeterli kilo almadiysa doktorun mama ver yada verme der. Hem aşısını da yaptırırsın.

Sırt üstü yatarken eli kolu havaya kalkıp irkiliyor onu mu diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…