2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah boyuna annesi uzun mu doğmuştu? Bide 3 tane aşı yapıldı değil mi
Evet canım 1 kol 2 bacak içlerinden biri çok acıtıyor bacağa vurulandan.
Yani nasıl desem ki canım ben erken doğurdum ya 36+6 da 51 cm doğdu galiba tamamlasaydı haftasını 55 falan doğardı. Yani standart üstü gibi bişey oluyor ay karman çorman anlattım farkındayım kucağımda şuan bir yandan da kızım dürtüyor beni

Hadi geçmiş olsun . Bizim de haftaya aşılar bakalım ateş yapacak mı
Benim iki çocukta da yapmadı canım bakalım bunda nasıl geçecek. Aldım ama ilacımı her ihtimale karşı. Mor calpol aldım çok güzel ve çok temiz bir şurup bir günlük bebeğe bile verilebilirmiş o kadar masum bir şurup

Oy maşallah kuzuya erken doğmasında bisey varmis sigamamis yavrucak gayet anlaşılır anlattın bizim de çarşamba günü aşımız. 3 tane olunca endişeliyim şimdiden telaş sardı ilk çocuk olunca ne yapacağımı şaşırıyorum ateş falan olursa.

Valla haklısın telaşlanmakta benim 3. Aşı deneyimim ama gitmeden 2 gün önce başladı acaba nasıl olacak çok ağlar mı huysuz olur mu diye. Şuan ateş takibi yapıyorum iyiyiz ama halsizlik yaptı gibi durgun duruyor

Benim asi hakkım var ama bebek küçük diye kararsızım.

Bende çok kararsızım aşı hakkım var bebeğine antikor geçebilir diyorlar,ya da yeterli araştırma yok aşı yaptırma diyorlar.

Benim de aşı halkım var ama ben de karar veremiyorum bir türlü . Doktorlar yaptır diyorlar aslında ama sinovac da yok şu an Biontech aslında bebeğe antikor da geçiyormuş ama bilemedim bi türlü . Yaptıran olsa da fikir verse keşke

Öyle cümle kurmuşum ki anlayabilene helal olsun

Ben de Alayım o zman calpol . Bu calpolden de herkesin evinde var sanırım Ben de çok stresliyim 3 tane aşıya kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum

Ben de Alayım o zman calpol . Bu calpolden de herkesin evinde var sanırım Ben de çok stresliyim 3 tane aşıya kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum
Aynen al ateş olursa ılık bir duştan sonra bir çay kaşığı verirsin.
Ben her iğneyi batırdığında besmele çektim su gibi geçsin diye

Ben kullandım canım etkisi olduğunu düşünüyorum. Şuan bitti gibi birşey nu aralar kullanmıyorum ama humana still tee ve bestlak içmeye devam edince süt gayet iyi geliyor.
Humanayi bende kullanıyorum ise yaradığını düşünüyorum ama yeteri akdar değil bestlak çok duydum denemek istiyorum onu da şu mamadan kurtulmak istiyorum

İnşallah bu saatten sonra da iyi geçer bir sıkıntı çıkmaz. Aşı öncesi doktor kontrolü var doktordan tüm tavsiyeleri alırım diye düşünüyorum. Mecbur cani yanacak icim gitsede ona yapacak bisey yok maalesef umarim ateş vs olmadan kolay geçer gider.

Bizim de oglumuzun asidan once kontrolu vardi rota asisini sorduk diger asilarla ay i gun olmasi daha guclu bagisiklik sistemi icin oneriliyoruz dedi. Bizde doktorumuza rotayi yaptirdik uzerine saglik ocagina 3 lu karma asiyi. Rota kolay ama 3 lu de cok agladi oglum içini ceke ceke saglik.icin zorundayiz. Gece hic ates.olmadi huzursuzdu biz calpol verdik doktoru huzursuz olursa verebilirsin demisti.

Rotayı dusunurseniz doktoruna sorup yaptırabilirsin canim

İnşallah canım korkma sürekli ateş takibi yaparsın 3 duş yasak ben gitmeden 1 gün önce yıkadım aklıma geldi söylim bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…